//Official Store//

KURV
0 kr.

    

Hovedgrupperne for vores omfattende kollektion af vielsesringe:

Jan Jørgensen har igennem mange år været kendt og elsket for sine flotte designs og gode håndværk indenfor forlovelses- og vielsesringe. I kollektionerne er der utallinge muligheder.


    
 
Guld til børspris + design & fremstil.
+ = Den gode handel  
Gold2-Classic - Gold2-Selected - Gold2-Romantic style - Gold2 Romantic Soul

Som noget nyt i vores netbutik kan du på nogle typer af smykker/ringe vælge guldbarrer og bruge disse som betaling for guldet, og så derudover betale for design og fremstilling af ringene. Der står dynamisk pris de steder hvor vi kan give dig denne fordel.

Din fordel er at du køber guld direkte til verdens-markedsprisen, uden ekstra avance, og det kan du kun være yderst tilfreds med da det ikke kan tilbydes på bedre vilkår nogle andre steder. 
 
Se alle Guld + Design = Den gode handel ... 
Sølv med 24 karat og diamanter.

2Dreams/2Harts/2Gether - 2Soul/2Minds/2Spirit - 1Love/1Joy/1Story - 4You/4Us/4Once/4Ever

Disse kraftige og brede forlovelses- eller vielsesringe er i 925 sterlings sølv, og inde i hjerterne er der lagt 24 karat guld - for at give en smuk kontrast. I dameringen er der isat brillant.

Hjerter er symbolet på kærlighed og mange designs fra Jan Jørgensen indeholder hjerter, her i en lidt utraditionel forstand, og hullerne kan også bruges til at hænge en kæde i, så ringen kan hænge smukt om halsen, hvis det kunne være et ønske.
 
Se alle sølv vielsesringene her...
 

 
Ædelstål med 24 karat og diamanter.

Dream of "Gods" - Dream of "Towns" - Heaven4  - Grace2

Disse ringe er i ædelstål, som er et stærkt, let og holdbart materiale. For at give ringene et eget særpræg er de med designs i mange variatione og mange af dem har også 24 karat lagt ned for at skabe en smuk kontrast.

Kvinder holder ofte af diamanter, og derfor er der også i mange af dameringene isat brillanter. Ædelstål er et smukt hvidt materiale til en noget lavere pris end sølv og hvidguld, så de er et godt alternativ i den hvide farve til de andre lyse metaller.

I øvrigt tilbyder vi at du kan få hele prisen retur på dine ædelstålringe indenfor fem år, hvis du i stedet køber 14 karat guld vielsesringe fra Jan Jørgensen.
 
Se alle ædelstål vielsesringene her...
 

Guld design til en god pris.

Romantic Style - Romantic Soul - Romantic Sense - Romantic Square - Match Heart - Match Line - Match Mirror - Romantic Touch

Serierne Romantic er flotte og rare at bære, men alligevel lavet med mindre guld end i mange af Jan Jørgensens andre designs, og det gør disse lettere og dermed også billigere.

Ringene fås i mange bredder, med en blanding af guld og hvidguld, med flotte overflader og diamanter i to forkskellige kvaliteter - kort sagt en masse gode fordele i disse vielsesringe. 


Se alle vielsesringene til en god pris her...  
Klassisk guld - bliv meddesigner.

Real Eternity - Real Promise - Real Reflection - Real Feelings - Real Symphony - Real Feelings m. hjerte - Traditional Art 

Mange af ringene i den klassiske kategori er design udviklet med stor omtanke for kvalitet og funktionalitet igennem mange år. Formen er i centrum, der er spændende overflader og svugne linjer og en del guld i.

De meget formfulde og bløde linjer som ses i designet gør at ringene har været populære i mange år. Og du kan være meddesigner, f.eks. kan du ønske diamanter andre steder end vi har vist og tænkt. Vi er altid åbne overfor dine ønsker.


Se alle klassiske guld vielsesringe her... 

Royal ringene - en Dronning værdig.

Royal Heart - Royal Class - Royal Charm - Royal Trend - Royal Art - Royal Soul - Royal Romance

Serierne med ROYAL som fornavn er unikke, lavet med ekstra omhu og tanke for det særlige design. Formerne er elegante, kraftige og bløde  - de leder tankerne hen på små nuttede dyrebørn. 

Her er viest Royal Art, en klassiker der er elsket af mange kvinder og par igennem de sidste mange år, for ringen sidder perfekt og diamanten kommer smukt til sin ret i den ene side af damringen.

Se alle Royal Vielsesringene her... 


  

 

 
 

 
Alliance vielsesringene 

United Square - United Classic - United Heart

Som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen, vælge guldfarve og overflade.


Se alle United alliance vielsesringene her...


 

Eksklusive design vielsesringe.

2Souls/Minds/Spirits - Next Level Diamanter - Next Level om halsen 

Diamondz ringe, enkle og med mange muligheder

Som ved de andre ombytningsserer kan du selv præge smykkernes udseende, vælge diamantkvalitet og få den største eller den flotteste til prisen.

Indenfor de to år kan også denne serie ombyttes til et smykke med større diamant - mod kun at betale differencen mellem det du betalte for det gamle smykke og det som dit nye smykke koster (dog min. 30% mere).


Se alle design vielsesringene her...

   

 

  

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.