//Official Store//

KURV
0 kr.

Ædelstål Vielsesringe: Grace2- forlovelse/vielse.

Elegante og anderledes ædelstålringe fra Jan Jørgensen design. Smukke og lette ringe med sin egen stil, se de mange muligheder i Grace2-serien herunder. Ædelstålringene kan blive gratis hvis I indenfor 5 år køber Jan Jørgensen guldringe i stedet - måske til jeres bryllup?


Grace2 Shine forlovelsesringe

Skinnende hvide og elegante ringe. Helt neutrale ringe uden en masse spræl, til jer der ønsker det helt enkle.

Fint design og godt dansk håndværk. I dameringen sidder en funklende diamant.


 

Grace2 Dance forlovelsesringe

Et par ringe med en kombination af blank og hamret overflade. Ringene får liv og spændstighed ved den midterste tværgående linje.  

I damringen midterlinje sidder en skinnende diamant.

 


 Grace2 Sky forlovelsesringe

Et par anderledes og markante ringe. Ædelstålet har fået "luft under vingerne", det er som om små skyer svæver rundt i ringene.

I dameringen er isat en brillant. Et par runde ringe med en særlig overflade.


 

Grace2 Smile forlovelsesringe

Smil til jeres ringe - I kan glæde jer over deres fine look og gode kvalitet. Her et par helt i blankt ædelstål, men dog brudt af den tværgående rille. I dameringen en brillant, da kvinder jo ofte holder meget af den smukke og holdbare ædelsten.

Et smukt dansk design, og i bedste håndværksmæssige kvalitet, alt lavet i Danmark.Grace2 Heaven forlovelsesringe

Et par matterede og runde ædelstålringe. Enkle og tidløse, et helt klassisk par ringe.

Enkelhed og elegant stil er noget mange holder af. Måske er disse ringe lige noget for jer?

Grace2 Nature forlovelsesringe

Hamrede og blanke stålringe, brede og kraftige. I dameringen sidder en brillant i midten af det lille snit der markerer overfladeskiftet.

Holdbare og fine ringe til en god pris, ædelstål er billigere end sølv og langt billigere end guld, derfor egner de sig fint til forlovelser.


Grace2 Spring forlovelsesringe

Ringe med ynde og forårsstemning. Guldet i midten er som spirende blomster der er på vej op gennem jorden. Det giver en fin effekt at 24 karat guld blandes med ædelstålet.

Et par runde ringe der indgyder ro med sine rene linjer, den varme guldfarve giver også liv til den mere kølige hvide farve.

Grace2 Star forlovelsesringe

Et par ringe i matteret ædelstål og med en let og elegant 24 karat guldlinje assymetrisk placeret. Ringe der leder til tanker om stjerehimlen når den er skinner mod os på jorden.

Dansk design fra Jan Jørgensen, håndværket laves på dansk guldsmedeværksted, og kvaliteten er i top.


 

Grace2 Summer forlovelsesringe

Et par matterede ædelstålringe med 24 karat guld i de fine bobler/skyer - man kommer til at tænke på en varm og glad sommerdag.

Et elegant design der vil bllive lagt mærke til, et par runde og behagelige ringe.

I gør en god handel når I vælger ædelstål, for materialet er ikke alene smukt, let og holdbart, det er billigere end både guld og sølv.

 

Grace2 dame forlovelsesringe

Her ser du de forskellige varianter af dameringenen i Grace2 serien. Der er både rene ædelstålringe, blanke overflader, eller matterede overflader og 24 karat guld der bringer liv til designet.

Ringene er alle sammen i klassiske runde former og prisen er helt rigtig, alle kan være med på et para ædelstålringe.

Grace2 herre forlovelsesringe

Også herreringene er markante i denne serie, de matcher dameringene fuldstændigt, de har samme mønstre og effekter, så manden får også en markant ring i disse Grace2 ringe.

I mange serier er dameringen meget mere et smykke end bare en ring, og herreringen er mere en helt enkel og glat ringen uden "sjov" og effekter i designet.

 
 
    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.