Forlovelsesringe i guld

En forlovelsesring i guld er en traditionel gave fra en mand til en kvinde, når de bliver forlovet, men flere og flere vælger ringe sammen i dag. Forlovelsesringe i guld kan fås i forskellige karat, med og uden diamanter osv. Det er en romantisk tradition at give en guldforlovelsesring og en god måde at markere et vigtigt skridt i forholdet.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Forlovelsesringene i guld er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt forlovelsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige guld forlovelsesringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører ringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle forlovelsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


En forlovelsesring i guld er det klassiske og tidløse valg

Forlovelsesringe i guld er en traditionel og tidløs gave, der ofte gives til ens udkårne som tegn på kærlighed og forpligtelse i et forhold. Du går sjældent galt i byen med en guldforlovelsesring, som er et valg, der aldrig går af mode.

 

Guld er et af de mest populære materialevalg til forlovelsesringe, da det er et smukt og holdbart materiale, der kan holde i mange år. Det er også en klassisk og elegant farve, der passer til ethvert outfit. Vores guldforlovelsesringe kan fås i både 8 og 14 karat guld, alt efter hvad du foretrækker. 

 

Forlovelsesringe i guld kan også personliggøres med indgravering af navne eller datoer, som gør det til et unikt og betydningsfuldt smykke, der kan bæres hele livet og endda gives videre til kommende generationer. Vi tilbyder gratis indgravering af vores ringe efter dit ønske.

 

Guldforlovelsesringe i forskellige design

En forlovelsesring i guld er en symbolsk gave, som kan bæres for evigt, og den skal derfor vælges med omhu for at passe til personen, der skal bære den. Der er mange muligheder at vælge imellem, og det er vigtigt at vælge en ring, som passer til ens egen stil og personlighed samt evt. arbejde og livsstil, hvis det påvirker, hvilken ring man kan bære.

 

Forlovelsesringe i guld kan fås i mange forskellige design, og der er derfor god mulighed for at finde noget, der passer præcis til dig og din udkårne. En guldforlovelsesring kan være en helt enkel ring i guld uden diamanter, men den kan også have en eller flere indfattede diamanter, der tilføjer noget ekstraordinært og eksklusivt. Et populært valg er en solitærring, også kaldet en prinsessering, som er en ring med en enkelt indfattet diamant. Mange er også glade for en alliancering som forlovelsesring i guld med en eller flere diamanter og muligheden for at tilføje flere med tiden. 

 

Vores forlovelsesringe i guld fås både i hvidguld og guld, som giver to meget forskellige udtryk. Valget af form og sten har også stor indflydelse på ringens udtryk, og der kan du hos Jan Jørgensen Smykker tilpasse ringen præcis, så den lever op til dine forventninger.

 

Find den rette forlovelsesring i guld hos Jan Jørgensen Smykker

Du finder et stort udvalg af guldforlovelsesringe hos Jan Jørgensen Smykker, som alle er lavet med stor passion for materialerne og håndværket bag. 

 

Du kan finde en forlovelsesring i guld i mange forskellige prisklasser hos Jan Jørgensen Smykker, så hvad end du har et budget på 3.000 eller 100.000 kr., så kan du finde noget her på siden.

 

Vi tilbyder som noget unikt og eksklusivt ombytning , hvis du vælger en forlovelsesring i guld med diamant. Ønsker du med tiden at få en større diamant end den oprindelige, kan du bytte din eksisterende og blot betale merprisen. Den nye ring skal blot være minimum 30 % dyrere end den nuværende. 


Vil du vide mere om vores forlovelsesringe i guld, ombytning, levering eller noget helt fjerde? Skriv til os via vores kontaktformular eller vores mail butik@janjsmykker.dk eller ring til os på + 45 53 73 69 24 tirsdag til lørdag mellem 10 og 17. Vi ser frem til at høre fra dig!