Aligned serien

Aligned diamant smykker - De smukkeste diamanter sat på række og i mange størrelser, er lige smuk uanset hvilken størrelse diamant der isættes i smykkerne, naturlige såvel som labgrown diamanter.

 

Aligned ringene med naturlige diamanter

Aligned ringene byder på en række klassiske diamant ringe i mange størrelser og med lige det antal diamanter der passer dig. Ringene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05-0,10-0,15 og hele 0,25 carat. Og du vælger om der skal være 3-5-7 eller nok til at dække hele fingeren i de smukke fatninger. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, kan ringene også fås i hvidguld.

Aligned creoler med naturlige diamanter

Aligned creolerne er klassiske diamant creoler i 3 bredder og 2 størrelser. Creolerne udføres med stenstørrelserne 0,015-0,03 og 0,05. Og du vælger om det er 10 mm eller 20 mm creoler der lige passer dig. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, fåes creolerne også i hvidguld.

Aligned tennis armbånd med naturlige diamanter

Aligned armbåndene er klassiske tennis armbånd i 5 bredder og med 2 typer diamant-slibninger. Armbåndene er som en undtagelse, samlet hos vores diamantsliber i Indien. Hvor håndteringen af de mange diamanter og fatninger med stor fordel udføres. Jan Jørgensen guider kvaliteten og servicerer med længder mv. fra Blokhus. Armbåndene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05 og 0,10-0,15 og hele 0,25 ct. Af praktiske hensyn udføres armbåndene kun i 18 kt. guld og hvidguld.

Aligned ringe med lab grown diamanter

Aligned ringene byder på en række klassiske diamant ringe i mange størrelser og med lige det antal labgrown diamanter der passer dig. Ringene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05-0,10-0,15 og hele 0,25 carat. Og du vælger om der skal være 3-5-7 eller nok til at dække hele fingeren i de smukke fatninger. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, kan ringene også fås i hvidguld.

Aligned creoler med labgrown diamanter

Aligned creolerne er klassiske diamant creoler i 3 bredder og 2 størrelser. Creolerne udføres med labgrown diamanter i sten-størrelserne 0,015-0,03 og 0,05. Og du vælger om det er 10 mm eller 20 mm creoler der lige passer dig. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, fåes creolerne også i hvidguld.

Aligned tennis armbånd med labgrown diamanter

Aligned armbåndene er klassiske tennis armbånd i 5 bredder og med 2 typer diamant-slibninger. Armbåndene er som en undtagelse, samlet hos vores diamantsliber i Indien. Hvor håndteringen af de mange labgrown diamanter og fatninger med stor fordel udføres. Jan Jørgensen guider kvaliteten og servicerer med længder mv. fra Blokhus. Armbåndene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05 og 0,10-0,15 og hele 0,25 ct. Af praktiske hensyn udføres armbåndene kun i 18 kt. guld og hvidguld.

BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.