Udforsk Aligned serien.

Aligned diamant-smykker. De smukkeste diamanter sat på række og i mange størrelser, som er lige smukke uanset hvilken størrelse diamanter der isættes i smykkerne, naturlige såvel som labgrown diamanter.

 

Aligned ringene med naturlige diamanter.

Aligned ringene byder på en række klassiske diamantringe i mange størrelser og med lige det antal diamanter der passer dig. Ringene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05-0,10-0,15 og hele 0,25 carat. Og du vælger om der skal være 3-5-7 eller nok til at dække hele fingeren i de smukke fatninger. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, kan ringene også fås i hvidguld.

Aligned creoler med naturlige diamanter.

Aligned creolerne er klassiske diamant creoler i 3 bredder og 2 størrelser. Creolerne udføres med stenstørrelserne 0,015-0,03 og 0,05 ct. Og du vælger om det er 10 mm eller 20 mm creoler der lige passer dig. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, fås creolerne også i hvidguld.

Aligned tennis-armbånd med naturlige diamanter.

Aligned armbåndene er klassiske tennis-armbånd i 5 bredder og med 2 typer diamant-slibninger. Armbåndene er, som en undtagelse, samlet hos vores diamantsliber i Indien, hvor håndteringen af de mange diamanter og fatninger med stor fordel udføres. Jan Jørgensen guider kvaliteten og servicerer med længder mv. fra Blokhus. Armbåndene udføres med stenstørrelserne 0,03 ct., 0,05 ct., 0,10 ct., 0,15 ct. og hele 0,25 ct. Af praktiske hensyn udføres armbåndene kun i 18 kt. guld og hvidguld.

Aligned ringe med labgrown diamanter.

Aligned ringene byder på en række klassiske diamantringe i mange størrelser, og med lige det antal labgrown diamanter der passer dig. Ringene udføres med stenstørrelserne 0,03-0,05-0,10-0,15 og hele 0,25 carat. Og du vælger om der skal være 3-5-7 eller nok til at dække hele fingeren i de smukke fatninger. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, kan ringene også fås i hvidguld.

Aligned creoler med labgrown diamanter.

Aligned creolerne er klassiske diamant creoler i 3 bredder og 2 størrelser. Creolerne udføres med labgrown diamanter i sten-størrelserne 0,015-0,03 og 0,05 ct. Og du vælger om det er 10 mm eller 20 mm creoler der lige passer dig. Du er altid sikret høj kvalitet, da alt fremstilles på vores værksted i Danmark. Hvis du ikke er til guld, fås creolerne også i hvidguld.

Aligned tennis-armbånd med labgrown diamanter.

Aligned armbåndene er klassiske tennis armbånd i 5 bredder og med 2 typer diamant-slibninger. Armbåndene er, som en undtagelse, samlet hos vores diamantsliber i Indien, hvor håndteringen af de mange labgrown diamanter og fatninger med stor fordel udføres. Jan Jørgensen guider kvaliteten og servicerer med længder mv. fra Blokhus. Armbåndene udføres med stenstørrelserne 0,03 - 0,05 - 0,10 - 0,15 og hele 0,25 ct. Af praktiske hensyn udføres armbåndene kun i 18 kt. guld og hvidguld.