Flagship Store
Oplev det unikke åbne guldsmedeværksted

 

Huset i Blokhus, hovedsæde, værksted og flagshipstore - alt i et!

Et helt åbnet guldsmedeværksted, med en spændende kaffelounge at opholde sig i. Det er samtidigt vores flagship store, hvor du finder hele Jan Jørgensens smykke kollektion. Inden vi indrettede vores nye hovedsæde, helt ude mod vest i Blokhus, var arbejdsopskriften " 90% værksted, 10% butik og 100% Vesterhav". Døm selv om vi ramte rigtigt.

 

Live fra Blokhus - se hvad vi laver på værkstedet lige nu.

Vi vil så gerne vise dig det ædle håndværk, også når det sviner eller ser svært ud. Ingen hemmeligheder og ingen filmstjerne-nykker, vores kameraer filmer lige over skulderen på guldsmeden, og du ser præcis det samme som guldsmeden ser med sine forstørrelsesbriller, helt tæt på.

Vi livestreamer inden for åbningstiden, som er mellem kl. 10 og 17 tirsdag til lørdag. 
 

Designer Jan Jørgensen.

Drengens naturlige nysgerrighed, og måske også dristighed, er aldrig forsvundet fra Designer Jan Jørgensen. Inspirationen til nye designs og nye måder at lave eksklusive smykker på, kommer givetvis fra den evige drengs nysgerrighed,  kombineret med et mod til at gå forrest når noget nyt dukker op. Eksempelvis har Jan Jørgensen været den første til at gribe et teknologispring med at lade miljøvenlig labgrown diamanter indgå i kollektionerne. Men det  er altid det ædle guldsmedehåndværk, som er bærende for den nysgerrige dreng.

Design-museum, dyk ned i vores lange historie.

I vores flagship store i Blokhus, som er Danmarks største åbne juveler værksted, hvor du kan opleve hele Jan Jørgensens smykkekollektion, har vi også åbnet op for en historisk indsigt i Jan Jørensens designunivers. Det har vi gjort med en tidslinie, som følger væggene i det 370 m2 stor åbne værksted. Tidslinien starter med virksomheden i 1989 og du følger smykkerne gennem tiden, samtidigt med at du følger virksomhedens historie. Når du går og studerer tidslinien, og dens 90 små montrer med smykker i, kommer du samtidigt rundt i hele virksomheden, hvor du kan se alle processerne der er i gang på  juveler værkstedet. Er du nysgerrig, så er det næstbedste efter et besøg i vores hus i Blokhus at følge tidslinien digitalt herunder.

Information, åbningstider, book gruppe rundvisninger.

Her finder du alle vores kontaktoplysninger og vores åbningstider i  henholdsvis flagship store i Blokhus, I vores spændende kaffe og Vin-lounge, samt naturligvis hvordan du kommer i kontakt med os her i webshoppen. Vi er vilde med at hjælpe dig, så kontakt os endeligt.

Det er også her du kan booke en gruppe-rundvisning, hvis i er mere end 10 personer, der gerne vil have en særlig rundvisning lige for jer. Er i færre end 10 dukker I bare op i vores åbningstid, så skal vi nok give jer en "guidet tour" i vores spændende hus, og give jer en ny indsigt i det spændende guldsmedehåndværk. 

Ombytning - registrer din ombytningsret.

Det er helt unikt hos Jan Jørgensen, at du kan starte med et lille diamantsmykke i et design, og så kan du inden for 2 år få hele din købspris retur, når du bytter dit smykke til et andet diamantsmykke i et hvilket som helst design. Du bestemmer selv hvad du bytter til, blot det koster 40% mere end dit gamle diamantsmykke kostede.

Det er en fordel for dig at registrere din ombytningsret hos os, for så kan vi minde dig om hvornår din ombytningsret udløber, så du ikke kommer for sent. Men vi kan også med din registrering finde en evt. ringstørrelse.

De ædle materialer som vi anvender.

Det er et privilegium for guldsmedene hos Jan Jørgensen, at skabe smykker af de mest ædle metaller, guld og sølv, ofte kombineret med den mest eftertragtede og smukkeste ædelsten der findes, nemlig diamanten. Men privilegiet stopper ikke her, for chefdesigner Jan Jørgensen, tilføjer løbende, nye eksklusive materialer i kollektionen. Det er ofte materialer som besidder nogle helt unikke egenskaber, som udover deres skønhed, også har nogle holdbarheds- egenskaber, som gør dem egnede til at blive en del af Jan Jørgensens kollektioner, som alle er designede til at holde hele livet.