Royal collection giver dig mulighed for bytte dit smykke til et andet smykke, fra Royal Collection med større diamant

 

Alt om naturlige diamanter

Naturlige diamanter er som snefnugget, de er alle forskellige og unikke. Diamanter i høj kvalitet er endnu mere sjældne især i de større carat vægte.

 

Diamanternes oprindelse

De første diamanter blev fundet i Indien. Sidenhen er der blevet fundet diamanter i mange andre lande, hvor de bliver udvundet. Afrika, Rusland, Canada og Australien er de lande som producerer og udvinder flest diamanter på nuværende tidspunkt.

Lær mere om diamanternes oprindelse
 

Royal Art vielsesringe i guld og hvidguld, fås både i hamret, blanke eller matteret

Diamanternes vægt og størrelse

Carat og størrelse er på sin vis det samme. Carat fortæller hvor meget en diamant vejer, og desto større vægt jo større diamant. 1 carat svarer til 0,20 g. Det vil sige at en 5 ct. vejer 1 gram.

Unik Royal Trend ring fås både i guld og hvidguld, op til 0,25 ct. diamant

Diamanternes kvalitet

Diamanter er forskellige, hvilket gør, at der er stor forskel på prisen og sjældenheden af bestemte diamanter. De 4 c’er er med til at prissætte og klassificere diamanter internationalt. De 4 c’er står for carat, color, clarity og cut.

Royal Heart er de perfekte ringe, fås både i hvidguld og guld op til 1 ct. diamant

Diamantslibning

Slibningen af en diamant er nok en af de vigtigste punkter i de 4 c’er. En fejl i slibningen har rigtig stor betydning for prisen og det glas, som diamanten giver. En diamant kan slibes i mange forskellige former, hvor hver eneste er unik. Den mest udbredte og populære diamantslibning kaldes for brillantslibning, og består af 57 facetter. 

Unik Royal Trend ring fås både i guld og hvidguld, op til 0,25 ct. diamant

Sammenlign diamantkvaliteter og priser.

Diamantkvaliteten er helt afgørende for priserne på diamanter, jo større diamanten er, jo sjældnere er det at finde den i naturen i en høj kvalitet. Derfor er de større diamanter i højeste kvalitet også de mest kostbare. Se den store forskel i prisen ved at klikke på linket nedenfor.