Herreringe i guld 
Blandt de mest populære smykker til mænd finder du guldringe til herre, der med deres glansfulde udtryk er det perfekte smykke til både hverdagsbrug og festlige lejligheder. Hos Jan Jørgensen kan du få ekstraordinære herreringe i guld med og uden sten, og i håndlavede design, der strækker sig fra det enkle til det detaljerede. Udforsk udvalget nedenfor.

 
Prisklasse:

Herre guldringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige herreringe i guld

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende herresmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

Find den perfekte guldring til dig eller en, som du holder af

Hos Jan Jørgensen smykker forstår vi, hvor vigtigt det er at vælge et herresmykke, som også afspejler en tidløs maskulinitet – og derfor elsker vi at bruge ægte 14 karat guld i udarbejdelsen af vores guldringe til herre. Guld er et eftertragtet og ædelt metal, som har en indtagende glød, samtidig med at det er perfekt til at kreere holdbare herresmykker. Når du køber en herrering i guld hos os, investerer du ikke blot i et smykke, men også i et håndværk; ringen vil forblive smuk i mange årtier og kan derfor føres videre gennem generationer. 

 

Uanset om du vil købe en guldring til manden i dit liv, til vielsen eller blot som en selvforkælelse, kan du være sikker på at finde den i vores unikke smykkeunivers. Vi tilbyder et udvalg af herreringe i guld, der er både moderne og maskuline, og som appellerer til den kvalitetsbevidste mand. Du kan forvente intet mindre end håndværk af højeste kvalitet, hvor hver guldring er smedet med øje for detaljer og med den dybeste respekt for guldsmedfagets traditioner, når du handler hos Jan Jørgensen.

 

Håndværk i fokus, når du køber ringe til mænd i guld 

Vores guldsmede er hjertet af vores forretning. Med deres passion for godt, gedigent håndværk og dedikation skaber de unikke smykker, der taler til den enhver mand, som måtte ønske sig en herrering i guld. Fra klassiske båndringe til mere kunstneriske og detaljerige design, kan du få håndlavede guldringe hos Jan Jørgensen.

 

Materialerne, vi anvender, er nøje udvalgt for deres holdbarhed og æstetik. Ved at kombinere 14 karat guld med elementer som glimtende diamanter eller unikke teksturer, skaber vi ringe, der ikke bare skiller sig ud, men også afspejler tidens tendenser. 

 

Hvis du ikke finder en herrering i guld, der tiltaler dig, har du altid mulighed for at vælge en mere personlig løsning. Vi tilbyder nemlig specialdesign, enten gennem tilpasning af andre ringmodeller eller ved at tilføje særlige detaljer, der gør ringen til noget helt særligt.