Hvidguld halskæde til kvinder

Velkommen til vores univers af hvidgulds-halskæder til kvinder. I oversigten nedenfor finder du vores udvalg af halskæder i hvidguld, og du finder vedhæng i både 8 karat hvidguld og 14 karat hvidguld. Desuden vil du finde vedhæng både med og uden diamanter. Lad dig inspirere af vores mange forskellige designs. Du finder helt sikkert en hvidguld halskæde, der matcher din stil.
Prisklasse:
/
/
...
/

Halssmykkerne til kvinder i hvidguld er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige hvidgulds-halssmykker til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Halskæde i hvidguld med vedhæng eller diamant

En halskæde i hvidguld giver et rent, klassisk og stilrent look. Det gælder både for en hvidgulds-halskæde med en eller flere diamanter og en hvidgulds-halskæde uden diamanter. F.eks.er vores Jewelz vedhæng med sine rene linjer og firkantet fatning omkring den funklende diamant et godt eksempel på et klassisk og anvendeligt smykke som aldrig går af mode. Det samme gør sig gældende for vores Brillanz vedhæng. Her er hvidguldet formgivet i et vedhæng med 6 grabber der giver fatningen omkring diamanten et rundt udseende. Udtrykket er yndefuldt og feminint.

Begge typer halskæder er elsket og velkendt af stort set alle kvinder og er altid en stilfuld tilføjelse til ethvert look. Ønsker man et mere råt udtryk, som stadig er feminint og med romantiske noter, er vores True Saga halskæde i 14 karat hvidguld værd at se nærmere på. True Saga er et smukt klassisk hjerte med runde former og et formfuldendt udtryk.


Vær stilfuld med en hvidguld halskæde

Når vi bruger smykker til at udtrykke vores personlige stil, gør vi det ofte med et element af sentimentalitet, glæde og måske endda nostalgi. Vi husker en nær ven eller et skattet familiemedlem, når vi bærer de smykker, de har givet os på livets mærkedage. Måske skænker vi også smykkets symbolik en tanke.

Og fordi lige præcis disse smykker bliver skattet særligt højt, gør vi hos Jan Jørgensen en dyd ud af at fremstille vores halskæder i hvidguld i allerhøjeste kvalitet. Både når det kommer til håndværk og materialer.

Vores engagerede guldsmede sætter en ære i at formgive et smykke, du kan bruge igen og igen, og vi anvender kun de bedste materialer. Vi er enormt stolte af vores ædle håndværk, og vil meget gerne vise det frem og udfolde det mest muligt. Så vi håber, du har lyst til at kigge forbi vores butik i Blokhus i Nordjylland og lære både os og guldsmedefaget lidt bedre at kende.