Rent guld og rent blær – smykker til mænd i guld

Blandt vores guld halskæder til mænd finder du f.eks. vores Absolut Danish halskæder. Disse halskæder består af en investeringsguldbarre i 24 karat rent guld med en kassette i 14 karat guld uden om. 24 karat guld er et meget blødt materiale med en fantastisk dyb og indtagende glød. Guldbarren får desuden den fineste personlige patina ved brug.

For at passe på dit guldsmykke har vi sat den i en kassette, eller en ramme, af 14 karat guld, som gør, at den kan sættes på enten vores faldskærmsline eller dyneemaline.

Kassetten er designet så den passer perfekt omkring guldbarren, som sættes ned i kassetten i en lille rille langs den indvendige side. Guldbarren holdes på plads af kæden, som trækkes igennem en tromle, eller hjul, øverst på kassetten. På den måde har du mulighed for, at du kan bære formuen om halsen som et smykke, at blære dig med din investering, frem for at gemme den væk i strømpe skuffen. Det er da noget sjovere end at betale negative renter i banken.


Guld halskæde til mænd - designet til funktionalitet

Fælles for vores herre halskæder i guld er, at de er designet med funktionalitet for øje. De er kraftige og gedigne og kan holde til mange års slid og brug. Og så er de kommet til verden på vores værksted i Blokhus i Nordjylland. Her designer og skaber vi alle vores smykker med den største omhu. Så du kan koncentrere dig om at bruge dem, fremfor at skulle beskytte dem.