Halskæder til kvinder

Er du på jagt efter halskæder til kvinder? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du et stort udvalg af halssmykker til kvinder i forskellige designs og materialer. Vores vedhæng laves i sterling sølv, hvidguld og 14 karat guld og hvidguld. Ofte er vores halssmykker også prydet med enten en perle eller en eller flere diamanter. Når du køber et diamant vedhæng, følger der altid en gratis kæde med.
Prisklasse:

Diamant halskæde

Halskæder går aldrig af mode. Og slet ikke halskæder med diamanter. Derfor er mange af vores halskæder og vedhæng netop klassiske diamant smykker, som altid bringer lykke. Uanset om du er til det rå og underspillede look eller det funklende og feminine look, kan du finde den perfekte halskæde hos Jan Jørgensen.

F.eks. vores Basic Deco halskæde, som er et smukt klassisk cirkel vedhæng i guld, sølv eller hvidguld på en sort faldskærmsline. Den sorte kæde giver et uformelt og fyldigt look til kæden. For et et mere personligt look kan du tilføje en perle eller en diamant til vedhænget.

Vores Luxuz halskæde med diamanter er et fint og feminint vedhæng med diamanter i flere forskellige størrelser formgivet i enten 14 karat guld eller hvidguld. Luxuz halskæden er en del af vores ombytningsserier, hvor man inden for 2 år kan bytte vedhænget til et nyt med større diamanter. Du betaler blot differencen.


Halssmykker med vedhæng til kvinder

Diamant halskæder med hjerter til kvinder er også altid smukke og brugbare. Jan Jørgensen har designet flere forskellige hjerter gennem tiden. Alle fyldige og gedigne med smukke runde og feminine former og i forskellige størrelser.

Vores True Pulse vedhæng i 14 karat guld eller hvidguld monteret på en sort faldskærmsline er en karakteristisk nyfortolkning af det klassiske hjerte. Vores Absolut Love halskæde med et lidt mindre hjerte i sølv eller 14 karat guld eller hvidguld og en enkelt diamant monteret på sort faldskærmsline er et eksempel på smuk enkelthed.

Begge disse halssmykker er et fantastisk vidnesbyrd om, hvor lækkert, feminint og brugbart det klassiske hjerte og de dejlige diamanter kan forenes.