Halskæder til kvinder

En håndlavet halskæde er unik og skabt til at drage fokus. Uanset om du er til sølv, hvidguld eller klassisk guld, kan du finde en halskæde i vores udvalg, som er udformet med tanke på enhver detalje. Udforsk vores smykkeunivers her på siden og udtryk din kærlighed eller personlige stil med halskæder fra Jan Jørgensen.
Prisklasse:
/
/
...
/

Halssmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige halssmykker til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Håndlavede halskæder til kvinder

En halskæde er et udsøgt smykke, som har været brugt i århundreder til at forøge skønhed og udtrykke personlig stil. Disse udsmykninger har en rig historie og en evig popularitet, som skyldes deres evne til at komplimentere enhver stil. Fra enkle, klassiske kæder til trendsættende statement-pieces har halskæder en forvandlende kvalitet uanset deres materiale og design. Derfor er en halskæde også et oplagt valg, når du skal give en gave.

 

Hvis du er på jagt efter den perfekte halskæde til kvinden i dit liv, er du kommet til det rette sted. Hos Jan Jørgensen er alle vores halskæder produceret og designet på vores værksted i Blokhus. Her på siden kan du se vores udvalg af halskæder, som hver især tilbyder noget helt særligt. Find dem i materialer som argentiumsølv, hvidguld og almindeligt guld med eller uden vedhæng. Med årevis af erfaring med smykkehåndværket sikrer vi dig smykker i høj kvalitet, som er formgivet i hånden af vores passionerede guldsmede. Køb en halskæde fra Jan Jørgensen, hvis du vil gøre årsdagen, fødselsdagen eller bare hverdagen helt speciel.

 

Bring gløden frem med en halskæde i guld

Når du køber en guldhalskæde, får du en halskæde, der tilføjer en gylden varme til enhver, der bærer den. Den er et musthave i enhver kvindes smykkeskrin, hvorfor vi udarbejder vores halskæder i guld med tanke på både helheden, men også de enkelte detaljer. Dermed er du sikret at finde halskæden, der falder i din smag. Udover at være et smukt materiale er guld også holdbart og bestandigt, hvilket gør det velegnet til hverdagen. Se vores udvalg af halssmykker i guld her .

 

Et let og lyst udtryk med halskæder i hvidguld

Halskæder i hvidguld er et betagende smykke, der kombinerer guld med andre grundstoffer for at skabe en helt unik farve. Hvidguld er lyst som sølv med den karakteristiske varme glød og holdbarhed, der kendetegner guld. Smykker i hvidguld er evigt populære med deres mere nedtonede glans, der betyder, at de appellerer til de fleste uanset stil. Halskæder i hvidguld kan bruges til at tilføje en lethed til hverdagens outfit, men kan selvfølgelig også bruges til at komplimentere en påklædning til mere storslåede begivenheder.

 

En unik og sofistikeret halskæde i sølv

Hvis du ønsker et alsidigt og elegant smykke til alle kvinder uanset hudtone, alder eller smykkepræferencer, bør du overveje en sølvhalskæde . Med dens kølige, metalliske lys, er sølv nemlig en tidløs klassiker, der drager fokus på din naturlige skønhed. Derfor er en halskæde i sølv et stilsikkert valg, hvis du ønsker at give et smykke til kvinden i dit liv. Alle vores smykker i sølv er udarbejdet i kvalitetsmaterialer, så de kan bruges til festlige lejligheder såvel som hverdagsbrug.

 

Halssmykker med vedhæng

For at skabe et helt specielt smykke har vi også et stort udvalg af halskæder med vedhæng i sølv, hvidguld og guld. Hos os kan du finde halssmykker med unikke vedhæng, der tilføjer noget helt specielt til udtrykket. Du kan eksempelvis finde vedhæng med ferskvandsperler. Perlernes bløde former er perfekte til at bryde med tykke kæder i sølv eller en læderhalskæde med deres naturlige udseende. Hvis du vil drage tanker mod kysten og udsøgt nordisk design, kan du også udforske vores New Nordic Coast-serie , der tilbyder halskæder med vedhæng i konkylie- og strandskalmotiver. 

 

Diamanthalskæder

Halskæder går aldrig af mode, og slet ikke halskæder med diamanter. Uanset om du er til det rå og underspillede look eller det funklende og feminine, kan du erhverve dig den perfekte halskæde med diamanter hos Jan Jørgensen.

 

Du kan finde halskæder med både naturlige og labgrown-diamanter . En naturlig diamant tilføjer noget særegnet til smykket med dens små uklarheder eller skønhedsfejl, mens en labgrown-diamant er kunstigt fremstillet og næsten kun adskiller sig i prisklasse og produktion. 

 

Når du køber et diamantvedhæng hos os, følger der altid en gratis kæde med.

 

Find halskæder i unikt dansk design hos Jan Jørgensen

Uanset hvilken halskæde du vælger, lægger vores dygtige smede et gennemført håndværk bag det. Udover deres sans for at vælge kvalitetsmaterialer, har de også et utroligt godt øje for design og små detaljer, der kan tage dit smykke til et nyt niveau.

 

Ønsker du et specialdesignet smykke til kvinden i dit liv, skal vi nok stå for det – vi opfylder alle dine smykkedrømme uanset behov. Hos Jan Jørgensen Smykker udarbejder vi altid vores smykker med årelange traditioner, så du får et individuelt resultat. Du er altid velkommen til at kigge ind og besøge os, næste gang du befinder dig ved vores værksted i Blokhus, Nordjylland. Så står vi klar til at hjælpe dig!