Øreringe i sølv til damer

Velkommen til vores univers af øreringe i sølv. Her finder du vores sortiment af øreringe i sterling sølv, som er et skønt supplement i ethvert smykkeskrin. Her på siden finder du rene sølv øreringe, samt diamant øreringe i sølv. Rigtig god shoppelyst.
Prisklasse:

Nordisk formsprog – diamantøreringe i sølv

Vores øreringe i sølv har dybe rødder i den Nordiske og Skandinaviske designtradition. Det kommer til udtryk via rene linjer og klare udtryk, kombineret med enkelt præcision. Sterling sølv er desuden et ædelt materiale som har været brugt til smykkefremstilling i mere end 1000 år i Norden. Derfor er smykker i sølv også en fast del af den danske designtradition, og selvfølgelig også hos Jan Jørgensen.

Hos Jan Jørgensen har vi endvidere vores egen karakteristiske designtradition, hvor diamanter er en fast og betydende bestanddel. Kombinationen af det Nordiske formsprog og Jan Jørgensens karakteristiske gedigne og formfuldendte udtryk bliver smukt omsat til klassiske og bemærkelsesværdige sølvøreringe.

Vores Diamondz diamant ørestikker i sølv er en Nordisk fortolkning af de klassiske diamant ørestikker. Diamanten er fastholdt af 4 kraftige grabber i fatningen, som sikrer et anvendeligt smykke med et gedigent udtryk. Basic Deco er en smykkeserie af minimalistiske cirkler, og Basic Deco øreringene i sølv er tidløse, fyldige ørestikker, som er smukke i al deres enkelthed. For et mere festligt udtryk kan der hægtes vedhæng med enten perler eller diamanter på.


Øreringe i sølv skabt i Danmarks Norden

Som en naturlig forlængelse af den Nordiske og danske designtradition er alle vores sølv øreringe designet og produceret i Blokhus i Nordjylland. Et stenkast fra Vesterhavets brusende bølger har vi vores værksted som huser vores dygtige guldsmede. I Danmark er vi ofte karakteriseret ved stor åbenhed. Det gælder også i Jan Jørgensen regi.

Faktisk har vi placeret vores værksted midt i butikken, så det er åbent for alle der besøger os. Og vi lover, at vi er et besøg værd. Så kom ind og hils på os, når rejsen går til Nordjylland. Vi glæder os til at vise dig rundt i vores hus.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.