Øreringe i sølv til damer

Sølvøreringe er fantastiske til at udsmykke sig. Sølvets karakteristiske kølige glans og subtil elegance er en favorit blandt smykkeelskere, og hos Jan Jørgensen Smykker finder du vores sortiment af øreringe i sterling sølv, som bør indgå i ethvert smykkeskrin. 
Prisklasse:

Vores sølvøreringe hylder dansk design

Når du bærer sølvøreringe fra Jan Jørgensen Smykker, bliver du bærer af en rig tradition baseret på stolt håndværk. Hvert trin i tilblivelsen af sølvøreringe er udført med respekt for metallet og en stræben efter perfektion, og resultatet er øreringe, der ikke kun er smukke at se på, men også ofte tilføres en sentimental værdi for dem, der bærer dem.

Som en naturlig forlængelse af den nordiske og danske designtradition er alle vores sølvøreringe designet og produceret i Blokhus i Nordjylland. Et stenkast fra Vesterhavets brusende bølger har vi vores værksted, som huser vores dygtige guldsmede. Faktisk har vi placeret vores værksted midt i butikken, så det er åbent for alle, der lægger vejen forbi. Og vi lover, at vi er et besøg værd. Så kom ind og hils på os, når rejsen går til Nordjylland. Vi glæder os til at vise dig rundt.

 

Sølv øresmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige øresmykker til kvinder i sølv

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Nordisk formsprog – diamantøreringe i sølv

Vores øreringe i sølv har dybe rødder i den Nordiske og Skandinaviske designtradition. Det kommer til udtryk via rene linjer og klare udtryk, kombineret med enkelt præcision. Sterling sølv er desuden et ædelt materiale som har været brugt til smykkefremstilling i mere end 1000 år i Norden. Derfor er smykker i sølv også en fast del af den danske designtradition, og selvfølgelig også hos Jan Jørgensen.

Hos Jan Jørgensen har vi endvidere vores egen karakteristiske designtradition, hvor diamanter er en fast og betydende bestanddel. Kombinationen af det Nordiske formsprog og Jan Jørgensens karakteristiske gedigne og formfuldendte udtryk bliver smukt omsat til klassiske og bemærkelsesværdige sølvøreringe.

Vores Diamondz diamant ørestikker i sølv er en Nordisk fortolkning af de klassiske diamant ørestikker. Diamanten er fastholdt af 4 kraftige grabber i fatningen, som sikrer et anvendeligt smykke med et gedigent udtryk. Basic Deco er en smykkeserie af minimalistiske cirkler, og Basic Deco øreringene i sølv er tidløse, fyldige ørestikker, som er smukke i al deres enkelthed. For et mere festligt udtryk kan der hægtes vedhæng med enten perler eller diamanter på.


Øreringe i sølv skabt i Danmarks Norden

Som en naturlig forlængelse af den Nordiske og danske designtradition er alle vores sølv øreringe designet og produceret i Blokhus i Nordjylland. Et stenkast fra Vesterhavets brusende bølger har vi vores værksted som huser vores dygtige guldsmede. I Danmark er vi ofte karakteriseret ved stor åbenhed. Det gælder også i Jan Jørgensen regi.

Faktisk har vi placeret vores værksted midt i butikken, så det er åbent for alle der besøger os. Og vi lover, at vi er et besøg værd. Så kom ind og hils på os, når rejsen går til Nordjylland. Vi glæder os til at vise dig rundt i vores hus.