Populære gaver til hende og ham

Køb trygt, vi bytter også ringstørrelser gratis. Fingermåler følger med. Læs nederst.

Gaveide til hende          Gaveide til ham

Er du i tvivl?  Så find inspiration her

Prisklasse:

Gave- med udvidet bytteservice

Er det en gave du er på udkik efter, så kan du trygt købe nu, fordi du får automatisk en udvidet bytteret, til 14 dage efter du har givet gaven. Skriv blot i beskedfeltet i tjek ud hvornår du giver gaven, så registrerer vi din udvidede bytteret. 

Er det en ring du vil købe eller give til en anden, så kan du også trygt handle hos os, fordi vi bytter eller ændrer gratis ringstørrelsen for dig, eller den heldige, der har fået en ring fra Jan Jørgensen i gave. Du får faktisk en gratis fingermåler med i dit køb, så i selv kan måle efter hvis ikke ringen passer i fingerstørrelsen. Det er ganske gratis og du får altid en betalt returlabel med fra os, så det er både nemt og gratis at få ændret en ringstørrelse eller kædelængde, også selvom det er en gave.

Et Jan Jørgensen smykke er altid designet, så det kan komme til at sidde helt perfekt, og vi udfører selv alle smykkerne på vores værksted i Blokhus, hvor vi sætter en ære i at få smykkerne til at passe perfekt til dig. Derfor synes vi også at du skal have nem retur med betalt label for gratis ændring af ringstørrelser eller kædelængder. Vi gør din gavehandel tryg og enkel, for vi slipper dig ikke før smykket passer perfekt.