Dameringe i hvidguld

Velkommen til vores univers af ringe i hvidguld til kvinder. Her finder du et bredt sortiment af ringe i både 8 karat hvidguld og 14 karat hvidguld. Vores design-katalog bugner af smukke hvidguldsringe med diamanter, samt ringe hvor det ædle metal får lov at optræde i alt sin enkelthed. Nedenfor i oversigten kan du finde ringe i hvidguld til enhver anledning. Uanset om du shopper til dig selv eller til en anden helt særlig kvinde.
Prisklasse:
/
/
...
/

Forfriskende, kølig og underspillet hvidguld ring

Diamanter og en hvidguldsring er et match made in heaven. Diamantens hårdhed og de mange funklende facetter og det kølige hvidguld klæder hinanden helt fantastisk. Tilsammen skaber de et stilrent, klassisk look. Ved at lege med formerne på ringen og f.eks. farven på diamanten, kan diamant ringe i hvidguld få vidt forskellige udtryk. Vores Royal Trend ring i hamret og blankt hvidguld har et blødt og underspillet udtryk, mens vores Jewelz solitaire ring i hvidguld med en blå laboratorieskabt diamant får et rent, elegant og køligt look. Hvidguldet og den blå laboratorieskabte diamant klæder hinanden fantastisk flot. Også på en Alliancering i hvidguld med diamanter kan man personliggøre udtrykket ved at tilpasse bredden på ringen og farverne på diamanterne efter smag og behag.


Nordjysk nøjagtighed – ringe i hvidguld

Alle vores ringe i hvidguld er designet og produceret på vores værksted i Blokhus ved den nordjyske vestkyst. Her laver vi ringene fra helt bunden af i overensstemmelse med årelange traditioner fra guldsmedefaget. Hver dag sidder vores dygtige guldsmede ved deres arbejdsborde og færdiggør ringene i hånden. Der laves forskellige overflader og ringstørrelser og fattes diamanter med største omhu og præcision. Og hver dag går der en smykkedrøm i opfyldelse et sted i Danmark. Og det er vi utrolig stolte af at være en del af. Skal vi hjælpe dig med at opfylde din smykkedrøm? Find din drømmering her på vores webshop eller kig ind og besøg os næste gang turen går til det Nordjyske. Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe med at finde den helt ringe hvidguldsring. Se mere om vores værksted her.