Dameringe i hvidguld

Velkommen til vores univers af ringe i hvidguld til kvinder. Her finder du et bredt sortiment af ringe i både 8 karat hvidguld og 14 karat hvidguld. Vores design-katalog bugner af smukke hvidguldsringe med diamanter, samt ringe hvor det ædle metal får lov at optræde i alt sin enkelthed. Nedenfor i oversigten kan du finde ringe i hvidguld til enhver anledning. Uanset om du shopper til dig selv eller til en anden helt særlig kvinde.
Prisklasse:
/
/
...
/

Forkæl dig selv eller en du holder af med  hvidguld ringe 

Selvom hvidguld efterhånden har vundet hjertet hos mange, er det ikke uden bump på vejen. Materialet har haft et udskældt ry for at være i dårligere kvalitet end smykker, der består udelukkende af guld. Og det er en skam, da hvidguld faktisk er en legering af de fineste metaller på markedet, og det gør det ikke mindre værdifuldt. 

 

Hos Jan Jørgensen Smykker udfører vi udelukkende vores hvidguld ringe i genanvendte ædelmetaller og ofte med en tilføjelse af labgrown diamanter i vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Så er du på udkig efter en smuk hvidguld ring til dame til enten dig selv eller en skøn kvinde i dit liv, så er du landet det rette sted. 

Unikke hvidguld ringe med diamanter til enhver kvinde

Tag endelig et kig i vores brede sortiment og opdag de flotteste og mest unikke ringe med diamanter i hvidguld. Diamanter og en hvidguldsring er en skøn kombination. Diamantens hårdhed og de mange funklende facetter og det kølige hvidguld klæder hinanden helt fantastisk. Tilsammen skaber de et stilrent, klassisk look. Ved at lege med formerne på ringen og f.eks. farven på diamanten, kan diamant ringe i hvidguld få vidt forskellige udtryk.

 

Som et guldsmedeværksted har vi en dyb respekt for tradition og håndværk. Vi laver ringene fra helt bunden af i overensstemmelse med årelange traditioner, og vi færdiggør altid vores hvidguld ringe i hånden for at give det sit personlige touch. Skal vi hjælpe dig med at opfylde din smykkedrøm? Find din ring her på vores webshop eller kig ind og besøg os næste gang turen går til det nordjyske. Vi er altid klar til at hjælpe med at finde den helt ringe hvidguld ring, men laver også gerne specialdesign efter dine designønsker. 

 

Hvidguldsringene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige hvidguldsringe til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Forfriskende, kølig og underspillet hvidguld ring

Diamanter og en hvidguldsring er et match made in heaven. Diamantens hårdhed og de mange funklende facetter og det kølige hvidguld klæder hinanden helt fantastisk. Tilsammen skaber de et stilrent, klassisk look. Ved at lege med formerne på ringen og f.eks. farven på diamanten, kan diamant ringe i hvidguld få vidt forskellige udtryk. Vores Royal Trend ring i hamret og blankt hvidguld har et blødt og underspillet udtryk, mens vores Jewelz solitaire ring i hvidguld med en blå laboratorieskabt diamant får et rent, elegant og køligt look. Hvidguldet og den blå laboratorieskabte diamant klæder hinanden fantastisk flot. Også på en Alliancering i hvidguld med diamanter kan man personliggøre udtrykket ved at tilpasse bredden på ringen og farverne på diamanterne efter smag og behag.


Nordjysk nøjagtighed – ringe i hvidguld

Alle vores ringe i hvidguld er designet og produceret på vores værksted i Blokhus ved den nordjyske vestkyst. Her laver vi ringene fra helt bunden af i overensstemmelse med årelange traditioner fra guldsmedefaget. Hver dag sidder vores dygtige guldsmede ved deres arbejdsborde og færdiggør ringene i hånden. Der laves forskellige overflader og ringstørrelser og fattes diamanter med største omhu og præcision. Og hver dag går der en smykkedrøm i opfyldelse et sted i Danmark. Og det er vi utrolig stolte af at være en del af. Skal vi hjælpe dig med at opfylde din smykkedrøm? Find din drømmering her på vores webshop eller kig ind og besøg os næste gang turen går til det Nordjyske. Vi er altid klar til at vejlede og hjælpe med at finde den helt ringe hvidguldsring. Se mere om vores værksted her.