Før du læser handelsbetingelserne!

Du kan både handle Online og i vores Flagship-store på samme betingelser.
 
Bemærk at der er forskel på købeloven afhængigt af, om du handler i en lokal guldsmedeforretning, eller om du handler den samme vare on-line på www.janjorgensensmykker.dk. Købeloven stiller dig en del bedre når du handler online.

Hos Jan Jørgensen har du naturligvis alle de gode rettigheder som ehandelsloven sikrer dig online.

​Men du får mere end det, fordi du kan handle i vores Flagship store i Blokhus, med nøjagtigt de samme gode betingelser som du har online. Dvs. du kan fortryde et køb, og du kan returnere en vare på akkurat de samme betingelser i vores Flagship store i Blokhus. Det er en selvfølge for os.  
 
Godkendt af e-handelsfonden
 
Handelsbetingelserne er gennemgået og godkendt af e-handels fonden, som er den Danske mærkningsordning for sikker nethandel.

Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets
forbruger hotline

 
   

Online handelsbetingelser hos janjorgensensmykker.dk

  Priser og sprog.
  Alle priser på janjorgensensmykker.dk er inkl. moms og i danske kroner. 

Når du handler med janjorgensen.dk indgås aftaler altid på dansk.
   
  Betalingsmuligheder –  kreditkort og bank til bank overførsel, samt sikkerheden.
  Du kan betale dine varer med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB. Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte.

Er det sikkert at handle med kort? janjorgensensmykker.dk garanterer for din tryghed, når du køber på internettet. Alle dine oplysninger bliver krypterede med SSL (Secure Socket Layer) protokol og udleveres aldrig til tredje part. Det betyder, at hverken www.janjorgensensmykker.dk eller uvedkommende kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra janjorgensensmykker.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. 
 
Betaling bank til bank? Vælger du at betale ved bankoverførsel via netbank, sender vi først varen når vi kan se indbetalingen på vores konto. Ved denne type betaling skal du skrive dit ordrenummer på overførslen. Konto nummeret finder du på ordrebekræftelsen, som du vil modtager i din indbakke få minutter efter bestilling af varen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen (som betyder at du ikke automatisk kan tilbagekalde din betaling som du kan når du bruger kreditkort), men du har naturligvis samme returret og fortrydelsesret som gælder ved betaling med kort, og har du betalt via netbank og fortryder et køb så tilbagefører vi naturligvis det indbetalte beløb til din konto igen.

Køber du for mere end 20.000,- kr. kan du kun overføre betalingen via netbank. Dette krav har vi indført fordi kreditkort-udstederne desværre ikke garanterer at vi kan få vores tab refunderet ved handel med f.eks. stjålne kreditkort. Det vil klart fremgå hvis der skal kontooverføres når du checker ud.
   

Forsendelse og forsikring.

  Hvad koster det at sende min pakke? Det er gratis for dig at få tilsendt et smykke  fra janjorgensensmykker.dk, uanset hvilket smykke du bestiller.   Vi sender smykkerne med GLS og PostNord som brev eller pakke. Vi har valgt at tilbyde forsendelsen gratis som en ekstra service til dig.

Forsikring og ansvar for forsendelsen.
Når janjorgensensmykker.dk afsender et smykke til dig er det altid forsikret mod beskadigelse og bortkomst. Smykket er også forsikret af janjorgensensmykker.dk hvis du ønsker at returnere smykket inde for din 14 dages returret.

Evt. returnering af et brev eller en pakke til os efter 14 dage: Bemærk at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os, hvis du returnerer varen efter din 14 dages returret. Det kan du dog gøre ret enkelt på  posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.

 
   
Returret ?
  Når du handler hos janjorgensensmykker.dk har du 14 dages returret fra du har modtaget varen. Varen skal returneres i samme stand, og helst i samme originale emballage, som ved modtagelsen. Det er dog ikke et krav at du returnerer varen i den originale emballage. Fakturaen skal vedlægges. Når varen er modtaget retur og godkendt refunderes dine omkostninger til din konto indenfor få dage. Vi modtager ikke varer der sendes retur pr. efterkrav.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på nedenstående adresse, mod forudgående aftale. Herefter returneres dine omkostninger naturligvis til din bankkonto.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, ordrenummer og kontonummer til den bankkonto hvortil refusion kan foregå.


Forlænget returret på gaver:
Hvis du skal bruge en gave, men først skal give den på en senere dato, er det muligt at forlænge returretten. Du sender bare en e-mail til bestilling@janjsmykker.dk, med dit faktura nummer og den dato du skal give gaven på. Så modtager du en bekræftelse på datoforlængelsen pr. email.


Returvarer sendes til:

Jan Jørgensen smykker
Springvandstorvet 4
DK-9492 BlokhusBegrænsning i ombytnings- og returret på levering af unikke produkter.
Når du bestiller en vare som vi fremstiller specielt til dig, så har du ikke den sædvanlige 14 dages fortrydelses- og ombytningsret. Et generelt eksempel hvor din fortrydelses- og ombytningsret ikke er gældende er på alle vores forlovelses- eller vielsesringe. Det skyldes at ringene udføres specielt til dig/jer, og i den størrelse  du/I har valgt, og ofte også med gravering i ringene.

I de tilfælde hvor der er begrænsning på den generelle ombytnings- og returret, vil det fremgå klart i vareteksterne at der er en begrænsning på din ombytnings- og returret.


 
   Reklamationsret
  Når du handler på www.janjorgensensmykker.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse ovenfor.
Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen ved varen.


Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få gerne en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine  forsendelsesomkostninger. Bemærk, at det er dit ansvar at forsikre en forsendelse fra dig til os. Det kan du gøre ret enkelt på et posthus, ved at få din pakke sendt som værdipost, hvor du får en kvittering på din afsendelse af brevet eller pakken, med angivelse af det beløb den er forsikret for.
   
Persondatapolitik.
  På denne side anvendes der ikke logstatistik eller cookies. Ved køb af en vare indsamles personoplysninger (navn, adresse, e-mail) dog kun med henblik på levering af varen og er kun tilgængelige for bogholderiet samt vores dataansvarlige. Disse oplysninger opbevares i 5 år fra dato og videregives aldrig til tredjepart. Som registreret har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven. Disse oplysninger transmitteres og opbevares ikke krypterede, modsat kortoplysninger.
   
Købelovens regler.
  Hvor andet ikke er specificeret i ovennævnte tekst følger vi købelovens almindelige regler.

Virksomheden Jan Jørgensen smykker, er etableret i 1989, og  selskabet Art of Jewel ApS  Cvr. 10145619 er etableret i 2002.