Handelsbetingelser

Vi er e-mærkede, det betyder at handelsbetingelserne er godkendt af e-mærket, men vi opfylder langt mere end e-ehandelsloven kræver, som en ekstra service overfor dig.

 

Generelle oplysninger

Handelsbetingelserne gælder for både køb online og i vores fysiske butik.


Kontakt adresse: Webshop og Flagship store.

Jan Jørgensen Smykker
Springvandstorvet 4
9492 Blokhus
Mail:  info@janjsmykker.dk
Tlf: 96170202

Selskabet bag virksomheden CVR 10145619 etableret i 2003. 

Art of Jewel ApS,
Langesbjergvej 21,
9440 Aabybro. 

 

Betaling:

Kreditkort:
Du kan betale dine varer med: VISA/DANKORT, MASTERCARD, VISACARD, VISA ELECTRON, MAESTRO, JCB.  samt mobilepay og paypal. Der tages ikke gebyr af nogen art ved brug af ovennævnte.

Reservation af beløb: Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 
 
Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Paypal: Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.


Betaling via netbank: Betaler du konto til konto via din netbank, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Køber du for mere end kr. 20.000,-  kan du kun overføre betalingen via netbank. Dette skyldes at kreditkort-udstederne næsten altid har en øvre betalingsgrænse for onlinebetaling på dit kreditkort på max kr. 20.000,- så skal du betale mere end 20.000,- kan du faktisk ikke betale med dit kreditkort, men kun via netbank.

 

Fragt:

Hvad koster det at sende min pakke og hvor sender vi til? 
Det er gratis for dig at få tilsendt et smykke  fra janjorgensensmykker.dk, uanset hvilket smykke du bestiller.  Vi sender smykkerne med GLS til en pakkeboks nær dig. Vi har valgt at tilbyde både forsendelse og retur helt gratis som en ekstra service til dig. Vi sender pakker inden for EU samt til Norge.

Forsikring og ansvar for forsendelsen.
Når janjorgensensmykker.dk afsender et smykke til dig er det altid forsikret mod beskadigelse og bortkomst. Smykket er også forsikret af janjorgensensmykker.dk hvis du ønsker at returnere smykket inde for din 14 dages returret.

Fragt og leveringstider. 
Leveringstiden fremgår af hver enkelt vare. Og er noteret som hverdage.  Dvs. når det ser en leveringstid på 2-4 hverdage afsendes din bestilling senest 4 hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Hertil skal du typisk lægge 1 hverdag til fragten via GLS, før du kan afhentet din bestilling i en pakkeboks.
 

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til bestilling@janjsmykker.dk eller benytte fortrydelses-formularen som du modtager i forsendelsen fra os.

Gratis forsikret returnering 
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.  Jan Jørgensen smykker betaler også for din returforsendelse og har forsikret den returkonvolut som ligger i den pakke du modtager fra os.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Returvarer sendes til: Jan Jørgensen, Springvandstorvet 4, DK-9492 Blokhus

Begrænsning i fortrydelsesretten.

Når du bestiller en vare som vi fremstiller specielt til dig, så har du ikke den sædvanlige 14 dages fortrydelses- og ombytningsret. Et generelt eksempel hvor din fortrydelses- og ombytningsret ikke er gældende er på specialopgaver som er udført unikt til dig.

Du tænker måske at alle vores vielsesringe, som jo er lavet lige i Jeres størrelser og med jeres navne graveret i, også har en begrænset returret. Men nej  vielsesringene har ikke begrænsninger i fortrydelses-retten. I kan også fortryde og returnere vielsesringe hos Jan Jørgenseen smykker. Kun hvis i har fået lavet specialdesign er der en begrænsning.

I de tilfælde hvor der er begrænsning på den generelle ombytnings- og returret, vil det fremgå klart i vareteksterne at der er en begrænsning på din ombytnings- og returret, og vi vil altid oplyse dig inden vi påbegynder en specialopgave om der er en begrænsning i din ombytnings og returret.

 

Reklamationsret.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. 
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til: Jan Jørgensen, Springvandstorvet 4, DK-9492 Blokhus

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.   

Hvis du handler som erhvervsdrivende, forbeholder vi os retten til at afhjælpe f.eks. i form af reparationer frem for at ombytte.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte bestilling@janjsmykker.dk . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via  Klageportalen for Nævnenes Hus
 
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.
Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Persondata.

1. Lovlighed: Vi indsamler og behandler persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder EU's generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

2. Begrænset dataindsamling: Vi indsamler kun de persondata, der er nødvendige for specifikke, legitime formål og behandler dem ikke på måder, der er uforenelige med disse formål.

3. Dataminimering: Vi sikrer, at de indsamlede persondata er relevante, tilstrækkelige og ikke overdrevne i forhold til formålene med behandlingen.

4. Nøjagtighed: Vi opbevarer kun nøjagtige og opdaterede persondata og sletter eller retter urigtige data.

5. Opbevaringsbegrænsning: Vi opbevarer persondata ikke længere end nødvendigt for de formål, de blev indsamlet til.

6. Sikkerhed: Vi implementerer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau for persondataene, herunder beskyttelse mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod utilsigtet tab, ødelæggelse eller skade.

7. Databeskyttelsesrettigheder: Vi respekterer individets rettigheder i forhold til deres persondata, herunder retten til adgang, rettelse, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse mod behandling og retten til dataoverførbarhed.

e-mærket.

Det er en selvfølge hos Jan Jørgensen smykker at du kan handle trygt og sikkert på nettet. Derfor er Jan Jørgensens webshop også gennemgået og certificeret af det danske e-mærke.

På en e-mærket webshop er købsflowet gennemskueligt. Handelsbetingelserne er gennemgået og synlige, så du kan se betaling, levering, og fortrydelsesret. Du kan klage til e-mærket gratis og få op til 10.000 kr. med e-mærkets køberbeskyttelse.

Se vores e-mærke certifikat her 
 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Jan Jørgensen 
Springvandstorvet 4
9492 Blokhus
e-mail: bestilling@janjsmykker.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
_______________________________________________________________
 
Bestilt den: ___________________    Modtaget den: ________ ____________
 
Forbrugerens navn: _______________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  _____________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _______________________ ___    Dato: _________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)