Diamant kollektionen

Funklende diamanter i solidt klassisk design. Vi udfører alle designe på vores eget værksted i Blokhus, derfor kan vi også udføre lige det diamantsmykke du drømmer om, og lige i den størrelse og diamantkvalitet du drømmer om. 

 
 

Historien bag Allianz smykkerne

Allianz ringene er et must have. Allianceringene er efterhånden gået hen og blevet en klassiker. Det gode ved disse ringe er, at de kan benyttes for evigt uanset alder og mode. Du kan frit vælge, om du vil have den smukke alliancering i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Hos Jan Jørgensen er du altid sikret top kvalitet, hvilket gør, at du er sikret en smuk og holdbar ring. Der er mange muligheder ,når det kommer til allianceringe, da ringene kan fås med forskellige størrelser diamanter og antal diamanter. Det gode ved dette er, at du altid kan finde det prisniveau og kombination ,som passer dig.

Historien bag Spirit smykkerne

Tankerne bag Spirit er enkelthed. Designet har taget udgangspunkt i de rene og simple former for at få diamanten i fokus.

Historien bag Luxuz smykkerne

Tankerne bag designet ved Luxuz serien har været at sætte fokus på hele smykket og de funklende diamanter, som sidder langs smykke kanten. Diamanternes smukke glans kan iagttages fra alle vinkler. Designet skaber en harmonisk sammenhæng mellem centerdiamanten og ringskinnen.  

Historien bag Lovez smykkerne

Lovez serien er designet med udgangspunkt i de bløde former, som giver den perfekte pasform. Samtidigt skaber designet et smukt feminint udtryk, som omkranser den elegante diamant. 

 

Historien bag Celebrate smykkerne

Designet er en hyldest til det lette og enkle udtryk, hvor diamanten fastholdes af fire solide men simple fatninger. 

 

Historien bag Jewelz Smykkerne

Jewelz er et stringent design. Dette ses i form af de firkantede grabber, som fastholder diamanten. Grabberne matcher de stringente facetter i den brillant slebne diamant 

 

Historien bag Present smykkerne

Present serien er gaven. Serien er lavet med fokus på de perfekte diamanter smykker til kvinder. 

 

Historien bag Brillianz smykkerne

Brillianz serien er det super lette smykkedesign. Ringen i denne serie er især velegnet til at bære sammen med andre ringe. 

 

Historien bag Starz ringene

Den stjerneformede fatning, som er udviklet i dette design, gør, at diamanten fremstår større end den egentlig er.  

 

Historien bag Diamondz smykkerne

Diamondz er den kraftige serie. Du kan samle flere af disse ringe til dit eget design, hvor du netop kan finde den kombination, som passer dig. Dette gælder også de andre øvrige designs i Diamondz serien.

Historien bag Special Cut ringene

De special slebne diamanter, åbner for helt nye og elegante udtryk i Jan Jørgensens diamantkollektion. Med tilføjelsen af de helt nye og miljøvenlige diamanter "Labgrown" får du også de større diamanter som et overkommeligt design udtryk, inden for diamantsmykker.

 

Om Grace ringene

Grace ringene er klassikeren, der har fået nyt liv i Jan Jørgensens diamantkollektion. Det har de fordi de nu, udover de naturlige diamanter, også udføres med de nye og miljøvenlige labgrown diamanter, som for det første er meget større til prisen, men også fordi de udføres i farverne pink, blå, sort, og i den ultimative hvideste (DEF-River) Det er blevet en smuk fornyelse af en klassiker, hvor du kan kombinere farverne og størrelserne lige som du vil.

Historien bag Aligned smykkerne

Smukt slebne diamanter, samlet helt tæt i rækker, er en hyldest til den mest eftertragtede ædelsten nemlig, "diamanten" Med tilføjelsen af de helt nye og miljøvenlige diamanter "Labgrown" får du nu også de større diamanter smukt indfattet, til en overkommelig pris, med et smukt design udtryk, inden for klassiske diamantsmykker.

 
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.