Udforsk Diamant kollektionen

Funklende diamanter i solidt klassisk design. Vi udfører alle designs på vores eget værksted i Blokhus. Derfor kan vi også udføre lige det diamantsmykke du drømmer om.

 

Udforsk Allianz-smykkerne

Allianz ringene er et "must hav". Alliance-ringene er efterhånden gået hen og blevet en klassiker. Det gode ved disse ringe er, at de kan benyttes for evigt uanset alder og mode. Du kan frit vælge, om du vil have den smukke alliancering i 8 eller 14 karat guld eller hvidguld. Hos Jan Jørgensen er du altid sikret top-kvalitet. Der er mange muligheder når det kommer til allianceringe, da ringene kan fås med forskellige størrelser diamanter og antal diamanter. Det gode ved dette er, at du altid kan finde det prisniveau og den kombination, som passer dig.

Udforsk Spirit-smykkerne

Tankerne bag Spirit er enkelhed. Designet har taget udgangspunkt i de rene og simple former for at få diamanten i fokus. De smukke runde grapper, er neutrale og underspillede, og fremhæver den funklende diamant.

Udforsk Luxuz-smykkerne

Luxuz serien sætter fokus på hele smykket med de funklende diamanter, som også sidder langs ringskinnen. Diamanternes smukke glans kan iagttages fra alle vinkler. Designet skaber en harmonisk sammenhæng mellem centerdiamanten og ringskinnen.  

Udforsk Lovez-smykkerne

Lovez serien er designet med udgangspunkt i de bløde former, som giver den perfekte pasform. Samtidigt skaber designet et smukt feminint udtryk, som omkranser den elegante diamant. 

 

Udforsk Celebrate-smykkerne

Designet er en hyldest til det lette og enkle udtryk, hvor diamanten fastholdes af fire elegante fatninger. 

 

Udforsk Jewelz-smykkerne

Jewelz er et stringent design. Dette ses i form af de firkantede grabber, som fastholder diamanten. Grabberne matcher de mange facetter i den brillantslebne diamant. 

 

Udforsk Present-smykkerne

Present serien er som navnet siger gaven med smukke diamanter. Serien er lavet med fokus på de perfekte diamantsmykker til kvinder. 

 

Udforsk Brillianz-smykkerne

Brillianz-serien er det super lette smykkedesign. Ringen i denne serie er især velegnet til at bære sammen med andre ringe. 

 

Udforsk Starz-ringene

Den stjerneformede fatning, som er udviklet i dette design gør, at diamanten fremstår større end den egentlig er.  

 

Udforsk Diamondz smykkerne

Diamondz er den kraftige serie. Du kan samle flere af disse ringe til dit eget design, hvor du netop kan finde den kombination, som passer dig. Dette gælder også de andre designs i Diamondz-serien.

Udforsk Special Cut-ringene

De specialslebne diamanter åbner for helt nye og elegante udtryk i Jan Jørgensens diamantkollektion. Med tilføjelsen af de helt nye og miljøvenlige diamanter "Labgrown" får du også de større diamanter til overkommelige priser.

 

Udforsk Grace-ringene

Grace-ringene er klassikeren, der har fået nyt liv i Jan Jørgensens diamantkollektion. Det har de fordi de nu, udover de naturlige diamanter, også udføres med de nye og miljøvenlige labgrown diamanter, som for det første er meget større til prisen, men også fordi de udføres i farverne pink, blå, sort, og i den ultimative hvideste (DEF-River) Det er blevet en smuk fornyelse af en klassiker, hvor du kan kombinere farverne og størrelserne lige som du vil.

Udforsk Aligned-smykkerne

Smukt slebne diamanter, samlet helt tæt i rækker, er en hyldest til den mest eftertragtede ædelsten nemlig "diamanten". Med tilføjelsen af de helt nye og miljøvenlige diamanter "Labgrown" får du nu også de større diamanter smukt indfattet, til en overkommelig pris, med et smukt designudtryk inden for klassiske diamantsmykker.