Special Cut kollektionen - Specielle diamanter 

Special Cut-serien af smykker er mere end bare en samling - det er en udsøgt fortælling om kærlighed og skønhed. Hver ring er omhyggeligt designet for at afspejle den enestående kærlighed, der binder jer sammen. I denne eksklusive serie tilbydes ringe i både guld og hvidguld, hver med sin unikke ovale diamant, der fanger lyset og reflekterer jeres kærlighed på den mest strålende måde. Special Cut-serien er ikke bare smykker, det er en hyldest til ægteskabets kunst, som er at finde harmoni i forskellighed. Med en ring fra Special Cut-serien begynder I jeres ægteskab med et symbol på denne harmoni. Det er en smuk påmindelse om jeres unikke kærlighedsrejse.

Prisklasse:

Special Cut vielsesringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om de bæredygtige vielsesringe i Special Cut kollektionen

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.