GRATIS LEVERING & RETUR

Vi mener at det skal være både nemmere, smartere og helt uden risiko for dig at handle med os. Derfor betaler vi både for fragten frem til dig, ligesom vi betaler for evt returfragt. Vi har også på forhånd tegnet en forsikring, sådan af vi har forsikretforsendelsen frem til dig. Og skulle du returnere varen har vi også forsikret din returforsendelse. Nemmere, sikrere og billigere kan det ikke være for dig at handle med os.

Er det virkeligt gratis?
Som sagt betaler du 0 kr i fragt frem til dig, på alle varer over 500 kr. samt på alle prøvesmykker. Evt. returfragt, har vi allerede forudbetalt for dig, fordi der i din pakke er vedlagt en forudbetalt returlabel, som du blot skal påsætte din returpakke,og aflevere pakken i nærmeste Post Danmark pakkeboks. Er det en "hemmelig" gave du bestiller, så kan du i “tjek ud” vælge en anden leveringsadresse, eller du kan i beskedfeltet i “tjek ud” skrive at du selv ønsker at hente pakken på Posthuset. Du modtagerautomatisk en mail når din pakke er afsendt, ligesom du modtager både en mail og en sms når din pakke ligger klar til afhentning på Posthuset, eller i din pakkeboks. Du vælger selv hvordan du vil modtage pakken, og det er altid gratis for dig. Og så harvi endda forsikret forsendelsen for dig. 

Er min pakke forsikret?
Det skal være sikkert for dig at handle med os. Derfor har vi tegnet en særlig forsikring, sådan at forsendelsen frem til dig er forsikret af os. Men vi har da også tegnet en forsikring der dækker en evt. returforsendelse fra dig til os. Så skulle duønske at returnere en vare så er det også risikofrit for dig, blot du får afleveret pakken i Post Danmarks pakke boks inden 14 dage fra du modtog pakken.

Returret og gaver?
E-handelsloven garanterer dig 14 dages fuld returret og alle dine penge retur på dit kreditkort, det må du aldrig tvivle på når du handler i en e-mærket webshop som vores. Men ofte har vores kunder brug for en lidt længere retur- og fortrydelsesret,måske fordi du skal fri med en af vores ringe, eller du bliver nødt til at købe gaven i god tid fordi I skal rejse, eller du bare vil være i god tid? :-). Hos os kan du altid få forlænget din fortrydelses- og returret så det passer med den tid du harbrug for. Du skriver blot i beskedfeltet hvornår du ønsker din returret forlænget til, og gerne hvorfor.