Udforsk forlovelsesringene

Funklende diamanter i klassisk design. Vi udfører alle ringene på eget værksted i Blokhus.

 
 

Grace forlovelsesringene

Med Grace forlovelsesringene er du altid sikret top kvalitet, hvilket gør, at du er sikret en både smuk og holdbar ring. Der er mange muligheder, når det kommer til Grace, da ringene kan fås med forskellige størrelser diamanter, og både naturlige såvel som de miljøvenlige labgrown diamanter.

Oval cut forlovelsesringene

Oval Cut forlovelsesringene er den enkleste variant i Special Cut kollektionen. Designet har taget udgangspunkt i de rene og simple former for at få den smukt slebne ovale diamant i fokus.

Luxuz forlovelsesringene

Tankerne bag designet ved Luxuz serien har været at sætte fokus på hele smykket og de funklende diamanter, som sidder langs hele ringen. Diamanternes smukke glans kan iagttages fra alle vinkler. Designet skaber en harmonisk sammenhæng mellem centerdiamanten og ringskinnen.  

Fine Oval Cut forlovelsesringene

Fine Oval Cut forlovelsesringene er den fineste og mest funklende variant i Special Cut kollektionen. Designet har taget udgangspunkt i de rene og simple former, hvor den smukke ovalslebne diamant fremhæves af de små diamanter langs ringskinnen.
 

Aligned forlovelsesringene

Designet er en hyldest til det lette og enkle udtryk, hvor diamanterne fastholdes af fire solide, men spinkle fatninger, som samlet giver et udtryk hvor diamanterne dækker hele bredden af ringen. Det får diamanterne til at se ud som om de svæver på ringen. Du kan vælge mellem mange størrelser, og finde lige den model der vil skabe mest glæde, hvad enten du vælger den naturlige diamant, eller tvillingen, den labgrown diamant. 

 

Dream forlovelsesringene

Dream forlovelsesringene er, som navnet siger, indfattet med de største drømmediamanter fra 1,00 til hele 3,00 carat. Dream forlovelsesringene udføres I mange klassiske designs specielt tilpasset til de helt store diamanter.

Meget store og rene diamanter er ret kostbare når de er fundet i naturen. Derfor er et også her at de labgrown diamanter skiller sig særligt ud prismæssigt.

Der er ikke kvalitetsforskelle på diamanterne uanset om de er fundet i naturen eller skabt i et laboratorium. Diamanterne er ganske enkelt ens. Men prismæssigt kan du få en meget større labgrown diamant for pengene.