Forlovelsesringe i ædelstål

Ædelstål er et let og stærkt materiale at lave ringe i. I mange år har man brugt stål i mange brancher og industrier. Først i de senere år har vi fået øjnene op for, at det også er smukt til fremstilling af smykker.
Jan Jørgensen har lavet nogle spændende ringe med flotte mønstre og isat diamanter. Den rare firkantede form, som vi kalder 'quatro', kan også laves i ringene i ædelstål, så ringene er yderst behagelige at have på.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.
Prisklasse:

Forlovelsesringene i ædelstål er "måske" bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt forlovelsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige ædelstål forlovelsesringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører ringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle forlovelsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.
 

Fordelene ved ædelstål

I ædelstål kan der laves meget spinkle og elegante ringe, ligesom der kan laves i guld, men fordelen er at prisen på ædelstålet er lavere end både guld og sølv. Dermed vil forlovelsesringene i ædelstål også være billigere end ringene i de andre materialer.

 

Vi kan ændre din ringstørrelse også i ædelstål

Normalvis er det ikke muligt at ændre stål i størrelse, men Jan Jørgensens kollektion er så håndværksmæssig godt lavet, at vi tilbyder denne service som en af de få virksomheder i branchen.