Basic Collection

I fremtiden tror Jan Jørgensen, at mænd vil ønske sig flere markante smykker og herunder også vielsesringe med diamanter. Det er derfor, at han allerede er på forkant, og har designet nogle meget kraftige og særlige ringe til de kræsne, der også kan se ideen i, at både mænd og kvinder bærer den flotte ædelsten som symbolet på deres ægteskab

 
Basic Love forlovelsesringe unikt dansk design med 24 diamanter i 14 karat guld

Basic Love vielsesringene

Et par ringe i den ergonomiske firkantede form som Jan Jørgensen kalder quatro. Et par smallere ringe end dem, du ser ovenfor, men stadig i den eksklusive ende med både guld, hvidguld og brillanter i dame- og herrering. Et par ringe, der vil vække opsigt for sin smukke form, og det asymmetriske design og naturligvis diamanterne, der sidder og lyser op i hvidguldsdelen af ringen. Vi tilbyder to diamantkvaliteter. Enten den smukkeste, som er en TW.VVS, eller den største til pengene som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W-TC/SI.

Firkantet vielsesringe Basic Promise med 39 diamanter elegant dansk design i 14 karat kombination af guld/hvidguld

Basic Promise vielsesringene

Et par kraftige og eksklusive ringe med meget guld og diamanter i både dame- og herrering. Herreringen er dog stadig maskulin og rå, selvom der sidder diamanter i ringen. Det er 14 karat hamret guld og blankt hvidguld, i dameringen helt udfyldt med diamanter, og et fint hjørne af herreringen er elegant besat med små diamanter.

Basic Style vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld, fås med 24 diamanter. 100% fremstillet i Danmark

Basic Style vielsesringene

Igen er det små elegante rum med diamanter, der er ideen bag dette design. Firkantede 14 karat hvidguldsringe med 1 område besat med brillanter i herrering og 3 områder med brillanter i dameringen. Et elegant par ringe, der hænger smukt sammen i udseendet pga. de gennemgående firkanter med ædelsten.