Udforsk Basic vielsesringene

Skellene mellem mænd og kvinder udviskes. Derfor er Jan Jørgensen allerede på forkant med fremtidens design. Basic Collection er et eksempel til de kræsne, der også kan se ideen i, at både mænd og kvinder bærer den flotte diamant som symbolet på deres ægteskab.

 
Basic Love forlovelsesringe unikt dansk design med 24 diamanter i 14 karat guld

Basic Love vielsesringene.

Et par ringe i den ergonomiske firkantede form som Jan Jørgensen kalder quatro. Et par smallere ringe end dem, du ser ovenfor, men stadig i den eksklusive ende med både guld, hvidguld og brillanter i dame- og herrering. Et par ringe, der vil vække opsigt for sin smukke form, og det asymmetriske design og naturligvis diamanterne, der sidder og lyser op i hvidguldsdelen af ringen. Vi tilbyder to diamantkvaliteter. Enten den smukkeste, som er en TW.VVS, eller den største til pengene, som er en lidt lavere diamantkvalitet nemlig W/SI.

Firkantet vielsesringe Basic Promise med 39 diamanter elegant dansk design i 14 karat kombination af guld/hvidguld

Basic Promise vielsesringene.

Et par kraftige og eksklusive ringe med meget guld og diamanter i både dame- og herrering. Herreringen er dog stadig maskulin og rå, selvom der sidder diamanter i ringen. Det er 14 karat hamret guld og blankt hvidguld, i dameringen helt udfyldt med diamanter, og et fint hjørne af herreringen er elegant besat med små diamanter.

Basic Style vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld, fås med 24 diamanter. 100% fremstillet i Danmark

Basic Style vielsesringene.

Igen er det små elegante rum med diamanter, der er ideen bag dette design. Firkantede 14 karat hvidguldsringe med 1 område besat med brillanter i herrering og 3 områder med brillanter i dameringen. Et elegant par ringe, der hænger smukt sammen i udseendet pga. de gennemgående firkanter med ædelsten.