Ringe til kvinder

Ringe til kvinder er noget nær det mest klassiske, når det kommer til smykker. De kan både markere en alliance med en anden i form af en forlovelse eller et ægteskab og blot være et elegant smykke, der sætter prikken over i’et på din stil.
Prisklasse:
/
/
...
/

Ringene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige ringe til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

STORT UDVALG AF FINGERRINGE TIL KVINDER

Velkommen til vores univers af håndlavede ringe til kvinder. Her finder du et bredt udvalg af ringe i sølv, 14 karat guld og hvidguld med og uden diamanter. Vores ringdesign er mange og varierede, og du finder derfor ringe til enhver anledning og smag. Uanset om du shopper til dig selv eller til en helt særlig kvinde, kan du finde noget, der passer hos Jan Jørgensen Smykker. For nogle kvinder kan en enkel og klassisk ring være den perfekte mulighed. Disse typer af ringe er tidløse og kan bæres i årevis uden at miste deres relevans. Andre kvinder foretrækker mere iøjnefaldende og unikke ringe såsom ringe til kvinder med en stor diamant i midten eller et unikt design med mønstre og strukturer. Vi har det hele.

 

Du finder også matchende herreringe i guld eller sølv, hvis I gerne vil markere et særligt bånd mellem jer. Det kan I blandt andet gøre med vores skønne Allianz-ringe, som er et populært bud på vielsesringe. Den ene ring har typisk en eller flere diamanter indfattet, mens den anden er helt enkel i guld eller sølv. Det unikke ved disse ringe er muligheden for at tilføje flere diamanter løbende, fx i forbindelse med store begivenheder i livet. Et godt bud på en super personlig og ikke mindst stilfuld ring til kvinder.

 

RINGE TIL KVINDER MED DIAMANTER

Diamanter er som bekendt en piges bedste ven, og mange af vores ringe til kvinder er netop diamantringe. F.eks. de klassiske solitaireringe, også kaldet prinsesseringe, med en enkelt indfattet diamant eller designikonet Royal Art, som i form og facon er inspireret af vores danske nationalfugl, svanen. En smuk og iøjnefaldende ring, som har sit helt eget unikke udtryk.

 

Vores New Nordic ringe er med deres karakteristiske mønstre og organiske strukturer en nyfortolkning af de velkendte samleringe. Her er der rig mulighed for at lege med former og kontraster og skabe dit helt personlige look. Ønsker du afrundende eller kantede former, mange små diamanter eller én stor? Uanset hvilket ringdesign du ønsker, finder du med sikkerhed lige præcis den ring, der får dig til at føle dig godt tilpas.

 

FIND DEN PERFEKTE RING TIL HENDE

For mange af os er smykker, og især ringe, ladet med minder, følelser og symbolik. En ring til kvinder givet på en af livets mærkedage får en helt særlig og unik betydning, som får smykkets værdi til at nå skyerne. Og jo mere omtanke og personliggørelse, der er lagt i smykket, jo mere bliver det værdsat af hende, der bærer det. Måske er en lille ny kommet til verden, og den perfekte barselsgave til mor er en diamantring med en blå eller pink laboratorieskabt diamant. Alle vores diamantringe til kvinder er designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland.

 

Her laver vi fingerringe til kvinder helt fra bunden efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dygtige guldsmede formgiver ringene i hånden, laver forskellige overflader, sætter ringene i størrelse og fatter diamanter med største omhu og præcision. Netop fordi vi laver alle vores design på eget værksted i Blokhus, har vi også mulighed for at lave din ring, præcis som du ønsker – måske med en lille personlig justering af det originale design. Kig ind og besøg os, næste gang turen går til det nordjyske. Se mere om vores butik og værksted her .