Ringe til kvinder

Velkommen til vores univers af ringe til kvinder. Her finder du et bredt udvalg af ringe i sterling sølv og 14 karat guld og hvidguld. Vores ring designs er mange og varierede, og i oversigten nedenfor finder du ringe til enhver anledning. Uanset om du shopper til dig selv eller til en anden helt særlig kvinde.
Prisklasse:

Diamantringe til kvinder

Diamanter er som bekendt en piges bedste ven, og mange af vores ringe er netop diamantringe. F.eks. de klassiske ombytnings-ringe hvor diamanten kan vokse over tid, eller design ikonet Royal Art som i form og facon er inspireret af vor danske nationalfugl Svanen.

Vores New Nordic ringe er med deres karakteristiske mønstre og organiske strukturer en nyfortolkning af de velkendte samleringe. Her er der rig mulighed for at lege med former og kontraster og skabe dit helt personlige look. Ønsker du afrundende eller kantede former, mange petite diamanter eller én stor? Uanset hvilket ring design du ønsker, finder du med sikkerhed lige præcis den ring, der får dig til at føle som en prinsesse.


Find den perfekte ring til hende

For mange af os er smykker, og især ringe, ladet med minder, følelser og symbolik. En ring givet på et af livets mærkedage får en helt særlig og unik betydning, som får smykkets værdi til at nå skyerne. Og jo mere omtanke og personliggørelse der er lagt i smykket, jo mere bliver det værdsat af hende, der bærer det. Måske er en lille pige eller dreng kommet til verden, og den perfekte barselsgave til mor er en diamantring med en blå eller pink laboratorieskabt diamant. Alle vores diamantringe til kvinder er designet og produceret på vores værksted i Blokhus i Nordjylland.

Her laver vi ringen til hende fra helt bunden af efter alle kunstens regler og efter årelange traditioner fra guldsmedefaget. Vores dygtige guldsmede formgiver ringene i hånden, laver forskellige overflader, sætter ringene i størrelse og fatter diamanter med største omhu og præcision. Netop fordi vi laver alle vores designs på eget værksted, har vi også mulighed for at lave din ring præcis, som du ønsker - måske med en lille personlig justering af det originale design. Kig ind og besøg os næste gang turen går til det Nordjyske. Se mere om vores værksted her.