Udforsk Traditional vielsesringene.

Her bliver traditioner til kunst. Det traditionelle er nyfortolket på en måde, hvor klassikerne har fået en lille drejning eller en behageligere følelse på fingeren. Man kan sige, at de traditionelle ringe er blevet re-designet på en måde, hvor de en dag vil blive de nye klassikere. 

 
Traditional Art vielsesringe perfekt til hende, hamret, blank eller matteret. Vælg mellem guld eller hvidguld

Traditional Art vielsesringene.

Traditional Art er klassiske vielsesringe med et moderne twist. Vielsesringene er symbolet på evigheden og troskab. Der er forskellige kombinationer af hamret og blanke sider, så du kan få et mix af disse. En kombination af en blank og hamret overflade giver et ekstra fint udtryk.

Forlovelsesringe Traditional Classic i 14 karat guld eller hvidguld med brilliant

Traditional Classic vielsesringene.

Traditional Classic er, hvad navnet hentyder til, klassiske vielsesringe. Her får i et par traditionelle vielsesringe med bløde og runde former. I dameringen er der en enkeltdiamant - det bliver ikke mere simpelt og elegant. 

Standard vielsesringe med diamant i 14 karat guld eller hvidguld - Traditional Cubic

Traditional Cubic vielsesringene.

Traditional Cubic vielsesringene minder meget om Traditional Classic. Her får I et par enkle og stringente vielsesringe. Cubic byder på et mere firkantet look, som gør ringene ekstra behagelige at have på. Dameringen kan fås med en enkelt diamant, hvor herreringen bare er en simpel smuk guldring.

Skinnende vielsesringe i unikt design, guld og hvidguld kombination - Traditional Eternity

Traditional Eternity vielsesringene.

Vielsesringe med et twist kalder vi Traditional Eternity. Disse fine vielsesringe kan fås med forskellige guldfarver, som det også fremgår på billedet. Ved en kombination af guld og hvidguld får jeres vielsesringe et ekstra flot udtryk gennem farvespillet. Som navnet på vielsesringene hentyder til, er disse ringe et symbol på den evige kærlighed.

Traditional To You vielsesringe, perfekt til hende fås i 14 karat guld eller hvidguld

Traditional To You vielsesringene.

Traditional To You er vielsesringe, hvor hver halvdel af ringen enten er guld eller hvidguld. Samspillet mellem farvekombinationen gør, at vielsesringene står ekstra skarpt. Som det fremgår af billedet, er den ene side blank og den anden hamret. Denne kontrast giver et ekstra spil til vielsesringene, som kan nydes hver dag.

Billig vielsesringe til ham og hende - Traditional Wear fås både i i kombination af guld og hvidguld 14 karat

Traditional Wear vielsesringene.

Traditional Wear er meget klassiske vielsesringe, hvor de bløde og runde former kommer til syne. Som ved mange af vores vielsesringe her i huset, så er det vielsesringe, hvor designet anvender både guld og hvidguld. Dameringen indeholder en smuk diamant. 

 
Traditional Rustic forlovelsesringe i rent dansk design, vælg guld eller hvidguld

Traditional Rustic vielsesringene.

Rustikke vielsesringe kalder vi Traditional Rustic. Disse vielsesringe har det klassiske design i sig, hvor den hamrede overflade giver et smukt og stringent udtryk. Begge ringe har runde og bløde former.

 
Vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld til hende - Traditional Fashion

Traditional Fashion vielsesringene.

Traditional Fashion vielsesringene har et moderne præg. Ringene er lavet med bløde og runde former, så de giver en god pasform på fingeren. Som det ekstra præg på de ellers meget klassiske ringe er en linje hele vejen rundt om ringene. Dameringen fås med en smuk slebet diamant.

 
Guld vielsesringe i 14 karat - Traditional Feelings serien skabt i unikt design

Traditional Feelings vielsesringene.

Traditional Feeling vielsesringene tilhører de klassiske vielsesringe, som vi har hos os. Dette kommer også til udtryk i deres meget enkle design. Selvom designet er enkelt, rummer hver ring megen romantik, og ses som det perfekte symbol på troskab.