Traditional collection - hvor traditioner bliver til kunst

Traditional Collection. Her er det traditionelle nyfortolket på en måde, hvor klassikerne har fået en lille drejning eller en behageligere følelse på fingeren. Man kan sige, at det traditionelle er blevet re-designet på en måde, hvor de en dag vil blive de nye klassikere. Et typisk designaftryk fra Jan Jørgensen, som igen og igen efterlader nye klassikere på markedet.

 
Traditional Art vielsesringe perfekt til hende, hamret, blank eller matteret. Vælg mellem guld eller hvidguld

Traditional Art vielsesringene

Traditional Art er klassiske vielsesringe med et moderne twist. Vielsesringene er symbolet på evigheden og troskab. Der er forskellige kombinationer af hamret og blanke sider, så du kan få en mix af disse. En kombination af en blank og hamret overflade giver et ekstra fint udtryk.

Forlovelsesringe Traditional Classic i 14 karat guld eller hvidguld med brilliant

Traditional Classic vielsesringene

Traditional Classic er, hvad navnet hentyder til, klassiske vielsesringe. Her får i et par traditionelle vielsesringe med bløde og runde former. I dameringen er der en enkelt sten - det bliver ikke mere simpelt og elegant. 

Standard vielsesringe med diamant i 14 karat guld eller hvidguld - Traditional Cubic

Traditional Cubic vielsesringene

Traditional Cubic vielsesringene minder meget om Traditional Classic. Her får I et par enkelte vielsesringe. Cubic byder på et mere firkantet look, som gør ringene ekstra behagelige at have på. Dameringen kan fås med en enkelt diamant, hvor herreringen bare er en simpel smuk guldring.

Skinnende vielsesringe i unikt design, guld og hvidguld kombination - Traditional Eternity

Traditional Eternity vielsesringene

Vielsesringe med et twist Traditional Eternity. Disse fine vielsesringe kan fås med forskellige guld farver, som det også fremgår på billedet. Ved en kombination af guld og hvidguld får jeres vielsesringe et ekstra flot udtryk gennem farvespillet. Som navnet på vielsesringene hentyder til, er disse ringe et symbol på den evige kærlighed.

Traditional To You vielsesringe, perfekt til hende fås i 14 karat guld eller hvidguld

Traditional To You vielsesringene

Traditional To You er vielsesringe, hvor hver halvdel af ringen enten er guld eller hvidguld. Samspillet mellem farvekombinationen gør, at vielsesringene står ekstra skarpt. Som det fremgår af billedet, er den ene side blank og den anden hamret. Denne kontrast givet et ekstra pust til vielsesringene, som kan nydes hver dag.

Billig vielsesringe til ham og hende - Traditional Wear fås både i i kombination af guld og hvidguld 14 karat

Traditional Wear vielsesringene

Traditional Wear er meget klassiske vielsesringe, hvor de bløde og runde former kommer til syne. Som ved mange af vores vielsesringe her i huset, så er det vielsesringe, hvor designet anvender både guld og hvidguld. Dame ringen indeholder en smuk diamant. 

 
Traditional Rustic forlovelsesringe i rent dansk design, vælg guld eller hvidguld

Traditional Rustic vielsesringene

Rustikke vielsesringe Traditional Rustic. Disse vielsesringe har det klassiske design i sig, hvor den hamrede overflade giver et smukt men stringent udtryk. Begge ringe har runde og bløde former.

 
Vielsesringe i 14 karat guld eller hvidguld til hende - Traditional Fashion

Traditional Fashion vielsesringene

Traditional Fashion vielsesringene med et moderne præg. Ringene er lavet med bløde og runde former, så de giver en god pasform på fingeren. Som det ekstra præg på de ellers meget klassiske ringe er en linje hele vejen rundt om ringene. Dameringen fås med en smuk sleben diamant.

 
Guld vielsesringe i 14 karat - Traditional Feelings serien skabt i unikt design

Traditional Feelings vielsesringene

Traditional Feeling vielsesringene tilhører de klassiske vielsesringe, som vi har hos os. Dette kommer også til udtryk i deres meget enkle design. Selvom designet er enkelt, rummer hver ring mange følelser, og ses som det perfekte symbol på troskab.