Udforsk Brillanz serien.

Det helt lette og fine design, som smukt matcher også andre diamantsmykker. Ringene i serien er særligt velegnede til at sætte sammen med f.eks. allianceringe. Serien udføres i alle diamantkvaliteter og farver på vores eget værksted i Blokhus.

 

Brillanz ringene med naturlige diamanter.

Brillianz ringen er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer ringen med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld i forskellige naturlige diamant kvaliteter og størrelser. 

Brillanz ringene med labgrown diamanter.

Brillianz ringen er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer diamantringen med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld og forskellige labgrown diamantstørrelser og farver. 

Brillanz halssmykkerne med naturlige diamanter.

Brillianz halssmykket er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer halssmykket med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld i forskellige naturlige diamant kvaliteter og størrelser.

Brillanz halssmykkerne med labgrown diamanter.

Brillianz halssmykket er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer halssmykket med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld i forskellige labgrown diamantstørrelser og farver. 

Brillanz ørestikkerne med naturlige diamanter.

Brillianz ørestikkerne er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer ørestikkerne med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld i forskellige naturlige diamantkvaliteter og størrelser. 

Brillanz ørestikkerne med labgrown diamanter.

Brillianz ørestikkerne er ingen undtagelse, når det kommer til kvalitet og holdbarhed. Hos Jan Jørgensen er det vigtigt for os, at du finder det helt rigtige smykke. Derfor kommer ørestikkerne med mange muligheder, så netop dette kan lade sig gøre. Vælg mellem 14 karat guld eller hvidguld i forskellige labgrown diamant størrelser og farver. 

Ørestikkerne er en del af noget større.

Brillianz ørestikkerne er ikke bare klassiske ørestikker, de er nemlig en del af et unikt samlesæt, hvor du kan sammensætte lige de ørestikker du drømmer om hen ad vejen, ved at tilføje smarte elementer til dine klassiske Brillanz ørestikker. Mulighederne er mange, udforsk mere på knappen nedenfor.

Ørestikkerne med en smart tilføjelse.

Brillianz ørestikkerne har endnu en smart egenskab, for du kan nemlig tilføje en ekstra diamant, som ser ud til at svæve under øret. Mulighederne slutter ikke her, udforsk mere på knappen nedenfor.


Udforsk Brillanz samleørestikkerne