Dameringe i sølv

Velkommen til vores univers af sølvringe til kvinder. Her ser du vores sortiment af ringe i sterling sølv. Vi laver fingerringe i sølv både med og uden diamanter, som samleringe, garderinge og solitaireringe. I oversigten nedenfor finder du ringe i flere forskellige prisklasser og til enhver anledning. Uanset om du shopper til dig selv eller til en anden helt særlig kvinde.
Prisklasse:

Sort sølv og fyldige fatninger – forskellige ringe i sølv

En sølvring med sten har de fleste piger og kvinder haft på et tidspunkt i deres liv. Det er et smykke som alle er glade for og værdsætter og derfor en oplagt gaveidé. Også til dig selv. Ligesom guld er sølv et ædelt metal og er karakteriseret ved sin lyse hvidlige farve i en blød tone. Hos Jan Jørgensen formgiver vi primært 2 forskellige typer af ringe i sølv. Vores unikke New Nordic samleringe med eller uden petite diamanter og vores ombytningsserie Diamondz med en diamant, der kan vokse sig større med tiden.

New Nordic ringene findes i et utal af varianter. I sølv laves de i sort oxyderet sølv og klassisk hvidt sølv. Med forhøjninger og fordybninger i overfladerne bliver de oxyderede New Nordic ringe kun smukkere og mere personlige jo mere, de bliver brugt. Det bløde sølv slides med tiden mere blankt og lyst på forhøjningerne, mens oxyderingen forbliver mere tydelige i fordybningerne. Det giver en fantastisk effekt. Diamnondz er en serie af ombytningsringe med en lækker kraftig ringskinne og en fyldig fatning omkring diamanten, der giver et karakteristisk kantet look.


Sølvringe fra vandkanten

Samtlige af vores ringe i sølv bliver designet og fremstillet i Blokhus i Nordjylland. Kun et stenkast fra det forfriskende, brusende Vesterhav er vores guldsmede hverdag optaget af at frembringe smykker med stærke design-traditioner i naturen og særligt i den Nordiske natur. Hvilket tydeligt kommer til udtryk i vores sølvringe. Ringene bliver støbt fra bunden af på vores eget støberi og bliver derefter færdiggjort i hånden af vores passionerede guldsmede.

Idet vi laver alle vores designs på eget værksted, har vi mulighed for at lave din ring præcis som du ønsker - måske skal den være ekstra bred, eller måske ønsker du at bruge din egen diamant. Kig forbi Guldsmederiet i Blokhus næste gang turen går til det Nordjyske, så tager vi en snak om dine ønsker Se mere om vores værksted her.