Udforsk Royal vielsesringene.

Royal Collectionen er blandt de første smykker som Jan Jørgensen har lavet. Tanker, streger, skitser, voksmodeller og sølvmodeller var forstadier, inden en så omfattende serie som denne blev en realitet - skabelsesprocessen var lang fra design til færdigt produkt.

 
Vielsesringe Royal Class i 14 karat hvidguld og guld

Royal Class vielsesringene.

Vielsesringe med klasse, ringe der er fyldige, runde og lækre at have på. Brillanten i dameringen sidder smukt og "svæver" i en skrå midtermarkering - det giver et luftigt udtryk, og ser elegant ud på fingeren. Serien er i 14 karat guld eller hvidguld, og der er fem bredder og flere overflader og former at vælge imellem.

Royal Art vielsesringe i guld og hvidguld, fås både i hamret, blanke eller matteret

Royal Art vielsesringene.

Ringene i serien er den absolut mest populære ring Jan Jørgensen indtil videre har designet. Den er elsket af kvinder for sin unikke pasform og den svungne og assymetriske form, som gør, at ringen sidder perfekt på fingeren, og som får diamanten til at stråle på en helt særlig måde i sin fatning. Disse ringe fås i enten guld eller hvidguld, eller i en kombination af de to guldlegeringer, og med diamanter fra 0,05 ct. og op til 1,00 carat.

Unik Royal Trend vielsesringe fås både i guld og hvidguld, op til 0,24 ct. diamant

Royal Trend vielsesringene.

Ringene i serien er bløde, runde og lækre at have på fingeren. Ringene fås fra 4 mm bredde med en 0,05 ct. diamant og op til 6 mm bredde med en 0,25 ct. brillant. Der er valgfrie overflader og guldfarver og to diamant-kvaliteter - den største til prisen (W-TC/SI) eller den flotteste til prisen (TW.VVS).

Royal Heart er de perfekte vielsesringe, fås både i hvidguld og guld op til 1 ct. diamant

Royal Heart vielsesringene.

Disse kærlighedsringe er elegante og helt særlige, og vil givetvis bringe glæde. Dameringene er i særdelseshed en påmindelse om kærligheden, da diamanten sidder i spænd blandt fire hjerter. Designet kan være både i den sædvanlige runde form men også i vore firkantede form, som Jan Jørgensen kalder quatro-modellen. Især ved en ring med stor brillant i top er det en fordel, at ringen er firkantet, for så forbliver diamanten i toppen af ringen og drejer ikke ned på siden.

Royal Romance er ny moderne vielsesringe som fås både i 14 karat hvidguld og guld

Royal Romance vielsesringene.

Endnu en serie af smukke og kraftige Royal vielsesringe. Jan Jørgensen har givet jer mange valg med disse unikke serier, hvor dameringene har markante detaljer omkring diamantens udtryk. Her sidder et lille bånd på skrå og fastholder elegant diamanten. Dansk design og håndværk, når det er bedst.

Hjerteformet vielsesringe Royal Charm, er den perfekte forlovelses ring, vælg mellem guld og hvidguld

Royal Charm vielsesringene.

Royal Charm ringene er charmerende kærlighedsringe med to asymmetriske hjerter, der på smukkeste vis omskranser brillanten i dameringen. En serie med kraftige ringe, der er behagelige og bløde at have på. Alle ringe er naturligvis i 14 karat guld og brillanten kan være i to kvaliteter, så der er noget for enhver smag og pengepung.