Brug gammelt guld til nye smykker, hos Jan Jørgensen


Familiens guld til nye smykker og vielsesringe

Få familienes guld med i jeres vielsesringe, eller brug de værdier, der ligger i gammelt guld som måske ikke bruges mere. Vi kan altid bruge lige dit guld i lige dine vielsesringe. Også til det helt unikke.

 
Omdan gamle smykker til nye hos Jan Jørgensen Smykker

Vi kan omdanne familiens guld til jeres vielsesringe

Det gode ved guld er, at det altid kan genbruges. Hos Jan Jørgensen tilbyder vi netop denne mulighed. Har i gammelt guld liggende som ikke længere bruges, så kan vi give det nyt liv. Brug jeres gamle guld til at få lavet et par nye vielsesringe.

Se eksempler på korte videoer her

 
Gammelt guld til nyt smykke i dansk design

Eksempel på vielsesring til kunde

Vielsesringen, som er på billedet, er lavet af en kundes gamle guld. Det er blot et af mange eksempler på de muligheder, som jeres gamle guld kan blive til. Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvad der er muligt.

Se eksempler på korte videoer her

 
Eksempel på gammelt guld til nyt guld hos Jan Jørgensen Smykker

Eksempel på ring af gammelt guld

På billedet ses en ring, som er blevet lavet af gammelt guld. Her har kunden været med til at bestemme, hvordan ringen skulle designes og se ud. Det gamle guld kan også blive lavet til en af de mange unikke ringe, som er i vores sortiment. 

Se eksempler på korte videoer her

 
Gammelt guld til nyt smukt diamantsmykke lavet hos Jan Jørgensen Smykker

Eksempel ring af gammelt familie guld

Endnu et eksempel, hvor det gamle guld har fået nyt liv. Her ses en ring, som er specialdesignet efter kundens efterspørgsel. Der er uendelige mange muligheder for at få netop det design, I drømmer om hos Jan Jørgensen

Se eksempler på korte videoer her

 
Gammelt guld til vielsesringe - Få designet dine vielsesringe af dit gamle guld hos Jan Jørgensen Smykker

Dit eget guld til smukke vielsesringe

Hvis 100% af dit gamle guld skal indgå i vielsesringene, er det for det første vigtig, at der er nok guld til at udføre ringene. Design mulighederne bliver begrænset, når det udelukkende er jeres eget guld grundet en særlig fremstillingsproces. Besøg os i Blokhus og få en snak omkring jeres design.

Se eksempler på korte videoer her

 
Køb guld eller guldbare hos Jan Jørgensen Smykker

Køb selv det guld du skal bruge til ren børspris.

Måske har du allerede en guldbarre eller guldmønt liggende? Det er alt sammen 24 karat guld, som vi kan legere om til 14 karat, og fremstille jeres ringe. Der er også mulighed for at købe guldbarre i 24 karat i Blokhus. Besøg os for at få mere at vide.