Udforsk New Nordic vielsesringene.

New Nordic Collectionen byder på det som vi er fælles om i Norden, nemlig naturen omkring os. Kollektionen er delt op i mødet mellem vand og land. Denne kollektion hedder Coast. I Norden er der 3 oprindelige træarter, som vi nok alle kender nemlig Bøg, Eg og Fyr - stammerne herfra er blevet til den livfulde kollektion Forest. 

Nordic Coast-Klippe forlovelsesring i unik nordisk design formet efter skandinaviske klipper

Nordic Coast - Klippe vielsesringene.

Det er dansk design i bedste kvalitet. Vielsesringene er helt rå i deres udtryk, og de er naturligvis også håndlavede. De bornholmske klippekyster og de svenske skærgårdsøer har givet inspirationen til disse ringe. Vielsesringene klippe fra New Nordic Coast er derfor et godt symbol på ægteskabet, som noget naturligt og trygt, noget råt der skal slibes til gennem livet.

Nordic Coast-Sten vielsesringe designet unikt efter naturen, fås i hvidguld og guld 14 karat

Nordic Coast - Sten vielsesringene.

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske kyster, derfor hedder serien New Nordic Coast. Her ser du vielsesringene sten, de fås i 14 kt. guld eller hvidguld, eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er markant, for det er de bløde strand-sten, der er tænkt ind, og overført til de ædle metaller, guld og sølv, så det bliver et par dansk design vielsesringe, med en uens og smuk struktur. Det er flotte ringe i bedste kvalitet, vielsesringene er helt unikke i deres udtryk, og de er naturligvis håndlavede.

Dansk designet forlovelsesringe Nordic Coast-Sand i 14 karat guld og hvidguld

Nordic Coast - Sand vielsesringene.

Her ser du vielsesringene sand, de fås i 14 kt. guld eller hvidguld, eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er markant, for det er sandflugt strukturen der er tænkt ind, og overført til de ædle metaller, guld og sølv, så det bliver et par anderledes og naturlige vielsesringe, med en struktur, der ligner sandflugt. Det er dansk design i bedste kvalitet.

De perfekte vielsesringe Nordic Forest-Bøg fås med op til 5 diamanter 14 kt guld og hvidguld

Nordic Forest - Bøg vielsesringene.

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske skove, derfor hedder serien New Nordic Forest. Her ser du vielsesringene bøg, de fås i 14 kt. guld eller hvidguld, eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er elegant, for det er bøge-stammens bark, der er tænkt ind, og overført til de ædle metaller, guld og sølv, så det bliver et par personlige vielsesringe med bøgetræsmønster.

Nordic Forest-EG nymoderne forlovelsesringe i 14 karat hvidguld og guld

Nordic Forest - Eg vielsesringene.

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske skove, derfor hedder serien New Nordic Forest. Her ser du vielsesringene eg, de fås i 14 kt. guld eller hvidguld, eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er markant, for det er egestammens bark, der er tænkt ind, og overført til de ædle metaller, guld og sølv, så det bliver et par rå og rustikke vielsesringe med egetræsmønster. Det er dansk design i bedste kvalitet, og vielsesringene er helt naturlige i deres udtryk. Egetræet er både smukt og gedigent, noget stærkt, trygt og uforgængeligt, og ege-vielsesringene fra New Nordic Forest er derfor et godt symbol på ægteskabet.

Nordic Forest-Fyr billige vielsesringe i dansk design vælg mellem 14 karat guld og hvidguld

Nordic Forest - Fyr vielsesringene.

Hos Jan Jørgensen har vi ladet os inspirere af de danske og nordiske skove, derfor hedder serien New Nordic Forest. Her ser du vielsesringene fyr, de fås i 14 kt. guld eller hvidguld, eller i oxyderet 925 sølv. Strukturen i ringene er markant, for det er fyrrestammens bark, der er tænkt ind,og overført til de ædle metaller, guld og sølv, så det bliver et par rå og rustikke vielsesringe med fyrretræsmønster. Det er dansk design i bedste kvalitet. Vielsesringene er helt naturlige i deres udtryk, og de er naturligvis håndlavede. Fyrretræet er dejligt, fordi det bærer sin "grønne frakke" hele året. Vi bliver glade, når der er noget grønt at se på i skoven om vinteren, vi tænker på hygge, jul, vi føler glæde, og fyrretræets stamme er meget rustik og smuk.