Forlovelsesringe

En forlovelsesring er en ring, der gives som et symbol på et forlovelsesforhold. Ringen bæres ofte af kvinden, men det er også blevet mere almindeligt, at par vælger ringe sammen for at markere samhørigheden. Forlovelsesringe kan være simple eller mere ekstraordinære i designet, så der er noget til enhver smag. 

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Vælg en forlovelsesring som symbol på kærligheden

En forlovelsesring er et smukt symbol på samhørigheden mellem to mennesker, der elsker hinanden. Det er traditionelt set et symbol på kærlighed, troskab og forpligtelse og er ofte den første ring, som parret bærer som en del af deres fællesskab.

 

Forlovelsesringe bæres typisk på ringfingeren på venstre hånd, men der er rig mulighed for at bære den præcis, som du ønsker. Det vigtigste er, at det er et smykke, som har betydning for dig og din partner og ikke mindst er behageligt at have på.

 

Forlovelsesringe kan også have ekstra symbolik ved at have initialer eller datoer graveret på indersiden af ringen eller at have ædelsten, der repræsenterer noget særligt i forholdet. Vi tilbyder naturligvis gratis indgravering i vores forlovelsesringe, så de kan blive endnu mere personlige.

 

En forlovelsesring i det rette design, der kan holde i mange år

Det er vigtigt at vælge en forlovelsesring, der passer til ens stil og personlighed, og at vælge en kvalitetsring, der kan holde i mange år. En forlovelsesring er en betydningsfuld gave, der skal symbolisere kærlighed og hengivenhed i et livslangt forhold, og derfor er det vigtigt, at den er skræddersyet til modtageren. Det er også værd at overveje modtagerens livsstil, arbejde osv. og vælge en ring, som harmonerer med det.

 

Forlovelsesringe findes i mange forskellige design, materialer og stilarter. Mange foretrækker en forlovelsesring i guld eller sølv med en diamant, men der er ingen begrænsninger for, hvad man kan vælge. Hos Jan Jørgensen har vi alt fra den klassiske prinsessering, også kaldet en solitærring, med en enkelt indfattet diamant, men vi har også et stort udvalg af mere enkle modeller uden diamanter samt ekstraordinære forlovelsesringe med flere diamanter i farver som eksempelvis sort, lyserød og blå. Så hvad end du er til klassisk eller moderne, finder du det hele her på siden. 

 

Mange par vælger at matche deres forlovelsesringe med deres vielsesringe, så de passer sammen og skaber en harmonisk look, når de bæres sammen. Mange vælger derfor det samme materiale og et ensartet design, men der er også mulighed for at mikse og matche både stilart, materialer osv., så du får et helt unikt og personligt udtryk.

 

Find en forlovelsesring i dansk design hos Jan Jørgensen Smykker

Jan Jørgensen Smykker er håndlavede smykker i unikt dansk design. Det er traditionelt guldsmedehåndværk, hvor der bliver kræset for både detaljer og helheden.

 

Du finder forlovelsesringe i mange forskellige prisklasser hos Jan Jørgensen, så hvad end dit budget er 2.000 eller 100.0000, finder du en ring her på siden, der matcher det. Fælles for alle vores forlovelsesringe er det, at de er udført i højeste kvalitet og unikt dansk design, som holder i mange år. 

 

Vi tilbyder som noget unikt en ombytningsgaranti, hvis du køber en ring med diamant, som er 30 % mere værdifuld end den, du bytter. Det betyder, at du kan få ombyttet din forlovelsesring med diamant til en ring med større diamant og blot betale for differencen mellem de to. Læs mere om ombytning her


Har du spørgsmål til vores forlovelsesringe eller andet? Så kontakt os endelig! Skriv til os via vores kontaktformular eller vores mail butik@janjsmykker.dk eller ring til os på + 45 53 73 69 24 tirsdag til lørdag mellem 10 og 17. Vi ser frem til at høre fra dig!