Udforsk Celebrate serien.

Diamantsmykker til kvinder i alle aldre. Celebrate er det naturlige valg inden for klassiske diamantsmykker, hvor diamanterne funkler smukt uanset om de er skabt i naturen eller i et laboratorie.

 
 

Celebrate ringene med naturlige diamanter.

Celebrate er en serie, som hylder det klassiske design. Du kan frit vælge, om du vil have ringen i guld eller hvidguld. Vælg mellem 8 eller 14 karat. Kvaliteten er i top, og diamanten skinner ekstra flot grundet det fine design. Om du er til store eller små diamanter, så kan du vælge mellem 0,05 ct. helt op til 1,01 ct. i de naturlige diamanter.

Celebrate ringene med labgrown diamanter.

Celebrate med lawgrown diamanter giver muligheden for at få en stor diamant til en billig pris. Som ved diamantsmykkerne i Celebrate med naturlige diamanter får du høj kvalitet og en funklende diamant. Forskellen er bare prisen, og de muligheder som de labgrown diamanter giver. Når du vælger en laboratorieskabt diamant, kan du vælge mellem fire farver, pink, blå, sort eller hvid, hvor de farvede går op til 0,50 ct. og hvor den hvide diamant går helt op til 1,01 ct. Ringen kan fås i 8 og 14 karat guld eller hvidguld.

Celebrate halssmykkerne med naturlige diamanter.

Celebrate er en serie som hylder det klassiske design. Du kan frit vælge, om du vil have halssmykket i guld eller hvidguld. Vælg mellem 8 eller 14 karat. Kvaliteten er i top, og diamanten skinner ekstra flot grundet det fine design. Om du er til store eller små diamanter, så kan du vælge mellem 0,05 ct. helt op til 1,01 ct. i de naturlige diamanter.

Celebrate halssmykkerne med labgrown diamanter.

Celebrate med lawgrown diamanter giver muligheden for at få en stor diamant til en billig pris. Som ved diamant smykkerne i Celebrate med naturlige diamanter får du høj kvalitet og en funklende diamant. Forskellen er bare prisen, og de muligheder som de labgrown diamanter giver. Når du vælger en laboratorieskabt diamant, kan du vælge mellem fire farver. Pink, blå, sort eller hvid, hvor de farvede går op til 0,50 ct. hvor den hvide diamant går helt op til 1,01 ct. Halssmykket kan fås i 8 og 14 karat guld eller hvidguld.

Celebrate ørestikkerne med naturlige diamanter.

Celebrate er en serie som hylder det klassiske design. Du kan frit vælge, om du vil have ørestikkerne i guld eller hvidguld. Vælg mellem 8 eller 14 karat. Kvaliteten er i top, og diamanten skinner ekstra flot grundet det fine design. Om du er til store eller små diamanter, så kan du vælge mellem 0,05 ct helt op til ialt: 2,01 ct. i de naturlige diamanter.

Celebrate ørestikkerne med labgrown diamanter.

Celebrate med labgrown diamanter giver muligheden for at få en stor diamant til en billig pris. Som ved diamantsmykkerne i Celebrate med naturlige diamanter får du høj kvalitet og en funklende diamant. Forskellen er bare prisen, og de muligheder som de labgrown diamanter giver. Når du vælger en laboratorieskabt diamant, kan du vælge mellem fire farver, pink, blå, sort eller hvid, og hvor de farvede går op til ialt: 1,00 ct. hvor den hvide diamant går helt op til 2,01 ct.