Guld armbånd til kvinder

Et guldarmbånd fra Jan Jørgensen er en investering i et tidløst smykke. Ved ethvert armbånd går design og detaljer op i en højere enhed for at sikre dig en iøjnefaldende og unik helhed. Udforsk vores skønne univers af guldarmbånd her på siden – vi er sikre på, at du vil finde det perfekte armbånd til dig eller kvinden i dit liv.

 
Prisklasse:

Guld armbåndene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige armbånd til kvinder i guld

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Unikke armbånd udarbejdet i ægte guld

Blandt vores brede kollektioner af smykker finder du vores enestående armbånd i guld. Guld er blandt de mest eftertragtede metaltyper og er kendt for dets betagende glød og varme, men det, der gør guld oplagt til smykker, er dets formbarhed. På vores eget værksted sidder vores guldsmede og arbejder med guld i 8 og 14 karat guld, hvor de med deres værktøj former de skønneste guldarmbånd i unikke design såsom vores skønne Aligned-guldarmbånd. Selve armbåndet er et flot tennisarmbånd, der er indfattet med glitrende diamanter hele vejen rundt, og er det perfekte smykke uanset lejligheden. Hvad end du skal på arbejde eller til fest, er et guldarmbånd med diamanter en storslået tilføjelse.

 

Armbånd med guldvedhæng

Som noget helt specielt kan du også finde armbånd med vedhæng i guld blandt vores smykkeunivers af guldarmbånd. Disse kan fås i helt enkle design såsom vores Diamondz-armbånd og Absolut-linje, der byder på en rem i Dyneema eller faldskærmsline med et guldvedhæng med eller uden diamant, eller du kan vælge et mere detaljeret design såsom et guldarmbånd fra vores New Nordic Coast-kollektion, der drager inspiration fra de nordiske kyste.

 

Få et skræddersyet guldarmbånd til dame

Selvom armbånd i guld til dame er en klassiker, når det kommer til smykker, kan du ikke komme udenom, at vores eksklusive kollektioner af håndlavede armbånd i guld tilbyder noget helt unikt – og dette skyldes vores fantastiske guldsmede. Det er deres dedikation til design og guldsmedens håndværk, som skinner igennem hvert eneste guldarmbånd og gør dem til et ægte kunstværk i sig selv.

 

Hvis du ikke finder lige netop det armbånd, der falder i din smag, kan du altid kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Da alle vores smykker laves på vores eget værksted i Blokhus, Nordjylland, har vores guldsmede mulighed for at kreere et yderst personligt og skræddersyet armbånd i guld, hvor I i samarbejde kan designe dét armbånd, der tiltaler dig.