Kaffebar i usædvanlige omgivelser

Skal du mødes med venner, trænger familien til en pause, er du på shopping i Blokhus, så er Kaffebar og Vin loungen hos jan Jørgensen et godt valg

 

Det uforpligtende mødested i anderledes omgivelser

Kaffebaren og vin loungen hos Jan Jørgensen er åben for alle, du behøver ikke at have et smykke ærinde for at hygge dig i Kaffebaren. Vi har skabt et sted hvor du altid er velkommen til at komme, og vi vil gerne have at du opfatter os som det uforpligtende mødested hvor du nemt og uforpligtende kan mødes med venner, forretningsforbindelser, eller det er her venne og veninde gruppen lige kan slappe af med den dejlig kop kaffe, et glas vin eller hvad i nu har lyst til. Måske vores små lækkerier vil friste dig.

Åbningstiderne i Kaffe og vin lounge følger åbningstiderne i Jan Jørgensen smykker. 

 

Barista kaffe, kølig vin og øl. med små lækkerier.

Kaffe og vinlounge, er jo mødestedet til den lille pause eller hygge på din vej. Derfor har vi udelukkende kaffe, vin, øl og andre drikkevarer og snacks, incl. små lækkerier. Vi er altså ikke et spisested men et mødested. I kaffe og vinlounge finder du altid minimum følgende, som du kan nyde både inde og ude:

- Baristakaffe af alle slags
- Iskaffe
- The
- Vin i glas og 1/2 flasker, altid lifligt og til årstiden. Ved juletid fåes også gløgg.
- Forskellige cider og moste
- Cola naturligvis
- Små lækkerier til kaffen.
- Salte snacks til vin og øl.
- og ofte små overraskelser
 

Når vejret er godt- nyd stemningen på torvet.

Er du tidligt på den og vil nyde en kaffe eller et glas vin i solen, så er der ofte skønt at opholde sig udenfor vores kaffe og vin lounge på springvandstorvet, lidt væk fra larmen, men alligevel i centrum af Blokhus, med mangfoldigheden fra mange lande.
 

Fred og ro på riverside-solsiden.

Er du til den første forårssol, eller den sidste varme hen på eftermiddagen, så er riverside ude foran kaffe og vinlounge, et dejligt sted at opholde sig. Her er fred og ro langs blokhus bæk, og den lille bro som forbinder de sydlige sommerhuse med Blokhus by. Her er ofte læ og fuglefløjt, blandet med klukken fra bækken og springvandet ved broen. Altid hyggeligt og du er altid velkommen til at slappe af der, også uden du gør brug af kaffe og vinlounge.
 

 

Velegnet til gruppe-arrangementer

Et nyt sted at mødes, få en rundvisning og oplev guldsmedehåndværkets mange facetter, inden familien, vennegruppen, foreningen eller hvad du nu er en del af. Kan slappe af og hygge i kaffe og vin lounge.

Er i en gruppe på mere en 10, så book gerne en særlig rundvisning, og vi vil også kunne have noget særligt klar til jer i kaffe og vin lounge. 
 

Tænke pausen når smykkebeslutningerne er store.

Vi synes du skal tænke dig godt om og mærke efter inden du tager beslutning om et større smykke køb. Måske har i kikket på vielsesringe og trænger til fred og ro til at afklare med hinanden om i har valgt det helt rigtige for jer begge. Så er det da dejligt at tage en pause i kaffe og vinlounge, med lige det i har lyst til.
 

Slap af med en kaffe medens vi fixer dit problem

Ofte kan vi fixe en lille reparation for dig medens du venter, og det kan du da lige så godt få noget godt ud af med et besøg i kaffe og vin lounge. Det kan også være at der lige er noget, som vi skal undersøge for dig, så er eg god kop kaffe også en mulighed for dig i ventetiden.

Vi har lagt mærke til at en del mænd er gode til at vente,  på bænkene uden for vores butik. Kære mand, du kan jo også få en hyggelig pause hos os, enten inde eller ude i det gode vejr med en god kop kaffe, en kølig lokal øl, med lidt lækkerier eller noget salt. Du ved jo at det altid tager længere tid end du havde ventet, så tag en pause hos os.
 

Følg med i aktivitet og guldsmede-håndværket

Kaffe og vinlaunge er en integreret del af vores hovedværkstd, så lige her kan du sidde og slappe af medens vi knokler på guldsmedeværkstedet. Du kan følge med helt tæt på, og se det som guldsmedene laver, på en storskærm i kaffe og vin lounge. Det er altid afslappende at se andre arbejde, så nyd det hos os.

 

Hos os er altid en dejlig sommerdag også om vinteren

Vi er alle glade for sådan en rigtig dejlig sommerdag, og ofte er der sådan en lige uden for døren i Blokhus. Men vi syntes da også det er dejligt med en sommerdag også om vinteren. 

I lokalerne i kaffe og vinlounge, er der en hemmelighed, som får dig til at føle at du befinder dig ude, på en dejlig sommerdag, hvor du måske kan høre en lærke, eller en måge skriger fjerne fra dig ude over havet. Prøv også at besøge os en vinterdag og lad roen falde over dig med en god kop kaffe eller lidt at drikke, så vil du pludselig føle dig i sommerstemning og hvis du lytter godt efter vil du forstå hvorfor, vi har haft en lydtekniker fra aalborg teater til at sikre at der er sommer året rundt i kaffe og vin lounge.