Unikke smykker - dansk smykke design

Eksklusive smykker i dansk smykkedesign - hos Jan Jørgensen finder du flere forskellige smykker som vi kalder for "eksklusivt" Med det mener vi især at smykkerne har en umiskendelig design signatur fra designer Jan Jørgensens hånd. Smykkerne er udviklet hen over tid, med det ene for øje at skabe det smukkest mulige smykke inden for smykkekategorien. Mange af disse smykker er med tiden blevet klassikere og designikoner, både for den professionelle smykkebranche, og for mange glade kunder som simpelthen bare elsker smykkerne.
Prisklasse:

Smykkerne er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om de bæredygtige smykker - Eksklusivt

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Danske eksklusive smykker

Her finder du både eksklusive smykker til mænd og eksklusive smykker til kvinder. Siden her byder på klassiske smykker, unikke smykker og håndlavede smykker, som alle har dét tilfælles, at de er eksklusive smykker. De danske design smykker er udtænkt, designet og produceret på vores værksted i Blokhus, hvor vi hver dag laver og designer smukke og unikke smykker. Kig forbi butikken og se vores flotte danske design smykker eller gå på opdagelse her på siden.

Hos Jan Jørgensen laver vi håndlavede unika smykker. Du finder eksklusive smykker til kvinder og til mænd. Her på siden får du hele overblikket over de mange unikke smykker vi har. Du kan også vælge at bruger sorteringsmuligheden i venstre side, hvis du er på udkig efter noget bestemt inden for kategorien med eksklusive smykker. Gå på opdagelse i vores eksklusive smykker her på siden og bliv inspireret til dit næste smykke til sig selv eller en, du har kær.