Unika smykker - dansk smykke design

Eksklusive smykker i dansk smykkedesign - hos Jan Jørgensen finder du flere forskellige smykker som vi kalder for "eksklusivt" Med det mener vi især at smykkerne har en umiskendelig design signatur fra designer Jan Jørgensens hånd. Smykkerne er udviklet hen over tid, med det ene for øje at skabe det smukkest mulige smykke inden for smykkekategorien. Mange af disse smykker er med tiden blevet klassikere og designikoner, både for den professionelle smykkebranche, og for mange glade kunder som simpelthen bare elsker smykkerne.
Prisklasse:

Danske eksklusive smykker

Her finder du både eksklusive smykker til mænd og eksklusive smykker til kvinder. Siden her byder på klassiske smykker, unikke smykker og håndlavede smykker, som alle har dét tilfælles, at de er eksklusive smykker. De danske design smykker er udtænkt, designet og produceret på vores værksted i Blokhus, hvor vi hver dag laver og designer smukke og unikke smykker. Kig forbi butikken og se vores flotte danske design smykker eller gå på opdagelse her på siden.

Hos Jan Jørgensen laver vi håndlavede unika smykker. Du finder eksklusive smykker til kvinder og til mænd. Her på siden får du hele overblikket over de mange unikke smykker vi har. Du kan også vælge at bruger sorteringsmuligheden i venstre side, hvis du er på udkig efter noget bestemt inden for kategorien med eksklusive smykker. Gå på opdagelse i vores eksklusive smykker her på siden og bliv inspireret til dit næste smykke til sig selv eller en, du har kær.
Køb julegaven nu, du får udvidet bytteret frem til 20. januar 2024.