Armbånd til mænd

Velkommen til vores univers af armbånd til mænd. Her har vi samlet hele vores udvalg af herre armbånd, så du kan lade dig inspirere og måske finde dit nye armbånd. De laves alle i flere forskellige længder. I menuen til venstre kan du filtrere i sortimentet, hvis der er noget bestemt du leder efter. Rigtig god fornøjelse.
Prisklasse:

Eksklusive armbånd til mænd

Smykker båret på hænder og håndled er ofte dem, der er mest udsatte for slid og lignende ved dagligt brug. Det gælder især for smykker båret af mænd, som aldrig eller sjældent tager deres smykker af - uanset aktivitet. Det har vi taget højde for ved at designe en række eksklusive armbånd til mænd, som samtidig er holdbare og behagelige at bære. Vores faldskærmsline armbånd er lavet af en sort faldskærmsline der er ca. 2 mm tyk og af samme type som den der bliver brugt af det amerikanske militær. Vi laver også armbånd i grå dyneema line, som er en kite line. Den er verdens stærkeste line og bliver derfor brugt af bl.a. kite surfere og andre menneskelige vovehalse.

På begge typer af armbånd er linen lagt dobbelt og går 2 gange rundt om håndleddet, hvor den lukkes med vores unikke låsesystem. Ud over at være bomstærke så er vores armbånd også uovertrufne i udseende. Har du f.eks. set vores Abdolut Danish armbånd med en 24 karat investeringsguldbarre? Her går anvendelighed og eksklusivitet i den grad op i en højere enhed. Og så er det et helt unikt herrearmbånd. Vores herrearmbånd af faldskærmsline i Absolut Danish serien fås også med møtrikker i flere forskellige størrelser og materialer. Armbåndet med en kombination af møtrikker i sterling sølv og 14 karat guld giver et udtryk af underspillet lækkerhed og maskulin elegance.


Vand og vovehalse – faldskærmsline armbånd

Alle vores herre armbånd er designet og udtænkt af vores egen in-house vovehals. Vores chefdesigner er ivrig kite-surfer, flyver praglider og dyrker nærmest alle andre former for ekstremsport der kan udfoldes til vands eller i luften. Og det er netop blandt udstyret til disse ekstreme aktiviteter han har fundet inspiration til at kombinere styrke, anvendelighed og lækre smykker der oser af maskulinitet.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.