Armbånd til mænd

Velkommen til vores univers af armbånd til mænd. Her har vi samlet hele vores udvalg af herre armbånd, så du kan lade dig inspirere og måske finde dit nye armbånd. De laves alle i flere forskellige længder. I menuen til venstre kan du filtrere i sortimentet, hvis der er noget bestemt du leder efter. Rigtig god fornøjelse.
Prisklasse:

Herre armbåndene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige herre armbånd

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende herresmykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Herrearmbånd sætter prikken over i’et

Det er ikke kun kvinder, der kan bære smykker. Mange mænd har også taget armbånd til sig og bruger det som en del af deres daglige påklædning og til at udtrykke sine personlige stil. Om du enten er til guldarmbånd eller sølvarmbånd, finder du et bredt sortiment af herrearmbånd i vores sortiment.
 

Eksklusive armbånd til mænd

Smykker båret på hænder og håndled er ofte dem, der er mest udsatte for slid og lignende ved dagligt brug. Det gælder især for smykker båret af mænd, som aldrig eller sjældent tager deres smykker af – uanset aktivitet. Det har vi taget højde for ved at designe en række eksklusive armbånd til mænd, som samtidig er holdbare og behagelige at bære. I vores udvalg finder du primært armbånd, som er lavet af en sort faldskærmsline, der er ca. 2 mm tyk og af samme type som den, der bliver brugt af det amerikanske militær. Vi laver også armbånd i grå dyneema line, som er en kite line. Du får ikke et armbånd, der er mere holdbart – det er udformet i verdens stærkeste line og bliver derfor brugt af bl.a. kite surfere og andre menneskelige vovehalse.

På begge typer af armbånd er linen lagt dobbelt og går 2 gange rundt om håndleddet, hvor den lukkes med vores unikke låsesystem. Ud over at være bomstærke, så er vores armbånd også uovertrufne i udseende. Har du f.eks. set vores Absolut Danish armbånd med en 24 karat investeringsguldbarre? Her går anvendelighed og eksklusivitet i den grad op i en højere enhed. Vores herrearmbånd af faldskærmsline i Absolut Danish serien fås også med møtrikker i flere forskellige størrelser og materialer. Armbåndet med en kombination af møtrikker i sterling sølv og 14 karat guld giver et udtryk af underspillet lækkerhed og maskulin elegance.
 

Armbånd som gaveide til mænd

Er du ude efter den perfekte gave til en mand, der sætter pris på unikke og særlige ting? Overvej et armbånd fra os. Et armbånd fra vores kollektion tilbyder ikke kun en smuk æstetik, men også en betydningsfuld symbolik. Vores armbånd er håndlavet med omhu og kærlighed til detaljerne, hvilket giver dem en unik karakter og en særlig følelse af håndværk og kvalitet.

Et armbånd er en personlig gave, der bæres og værdsættes i mange år, og uanset om du leder efter en gave til en fødselsdag, jubilæum eller bare fordi, er et armbånd en fantastisk idé. Se vores udvalg og find lige præcis det armbånd, som du vil glæde en heldig mand med.