Huset i Blokhus

Vores værksted og flagship-store er smukt smeltet sammen i et oplevelsesrum.  Her på siden kan du opleve lidt af stemningen fra værkstedet, butikken og caféen inde og ude. 

 

Etableringen med hjertet, i hjertet af Blokhus i 2021.

Efter mange års forberedelse blev det under nedlukningerne grundet corona, at det var den helt rette tid til at tage et meget vigtigt skridt for virksomheden Jan Jørgensen, nemlig at åbne fuldstændigt op for det fantastiske guldsmedehåndværk og gøre alle processer helt transparente, så du kan besøge os og opleve håndværket helt tæt på. Du kan kigge guldsmedene overs skuldrene og få en forståelse af det ædle håndværk.

Udover at gøre guldsmedehåndværket synligt for dig, er det også vigtigt for Jan Jørgensen, at du ikke er i tvivl om, at du er tæt på det vilde Vesterhav, når du besøger lokalerne - deraf definitionen 90% værksted, 10% butik og 100% Vesterhav. Du vil, jo længere du opholder dig i den fantastiske 350 m2 store flagship store, opleve alle de underspillede tegn på, du er ved kysten. Det er en oplevelse at besøge værkstedet.

 

Vi er Danmarks største brand inden for diamantsmykker.

Huset i Blokhus er ikke bare en lokal guldsmed. Det er hovedsædet for brandet Jan Jørgensen og stedet, hvorfra alting udgår. Jan Jørgensen brandet er kendt over hele Danmark, og virksomheden er i dag den største producent og leverandør af diamantsmykker i Danmark. Vores smykker finder du hos de førende guldsmedeforretninger i alle byer i Danmark. Alle smykkerne udføres i lokalerne i Blokhus, for vi er ikke bare 100% Vesterhav, vi er 100% dansk design og håndværk. Så der udføres nu mere end 5000 stk. diamantsmykker og rigtigt mange vielsesringe i huset i Blokhus hvert år, og vi er vilde med, at du kigger os over skuldrene under processen.

 

Vi er en åben attraktion, og du finder altid en ny oplevelse hos os.

Du er altid velkommen, og jo mere nysgerrig du er jo bedre. Guldsmedene vil elske at fortælle dig om vores stolte guldsmedehåndværk og introducere dig for, hvordan de mange designs fra Jan Jørgensen kan gentages af guldsmedene, så du får præcis det design Jan Jørgensen skabte første gang hver gang.

Du vil afhængig af tidspunktet, du besøger os, opleve de processer som er i gang i virksomheden. Måske er vi i gang med at starte næste uges produktion, eller måske er vi ved at smelte alt det guld vi skal til at støbe smykker af. Vi er ikke et "teater", og når du besøger vores guldsmedeværksted, møder du lige præcis det, vi er i gang med. Du er velkommen til at være nysgerrig, for vi har åbnet værkstedet netop for, at du kan komme helt tæt på. Vi gemmer ingenting, vi har ikke et hemmeligt rum, du ikke må se. Alt er gennemsigtigt, så du ser den virkelige hverdag med guldsmedehåndværket.
 

Er I en gruppe, så kan i få en helt særlig rundvisning.

Er i en gruppe, en forening, en klub eller lignende som gerne vil have en ekstra god introduktion til vores hus, så kan I booke en aftale både inden for vores normale åbningstid, og måske en time eller 2 efter vi har lukket. Vi opfatter en gruppe som 10-20 personer. Er I en mindre gruppe under 10, måske en pigeklub på tur eller et familietræf i et af de mange sommerhuse, er I altid velkommen til uanmeldt at dukke op hos os inden for åbningstiden, så vil vi hos Jan Jørgensen altid være klar til at give jer en ekstra god rundvisning og introduktion til håndværket.

Skriv på info@janjsmykker.dk eller ring på 53 73 69 24 hvis du vil booke en gruppeaftale.

 

Du kan hygge dig i vores kaffe- og vinlounge, lige når du vil.

Skal du bruge et nyt sted at mødes, eller har du bare lyst til en god barista kaffe eller et køligt glas vin, har vi selv når vejret ikke er til udendørs ophold en hyggelig og afslappet kaffe- og vinlounge lige midt i guldsmedeværkstedet, så du kan sidde og følge med i aktiviteterne i huset medens du slapper af. Besøger du os på den årstid, hvor solen og den friske vesterhavsluft frister dig til at være ude, så har kaffe- og vinloungen udeservering i de skønneste fredelige omgivelser mod syd ved bækken i Blokhus, eller måske er du tidligt på den og vil nyde formiddagskaffen foran kaffe- og vinloungen på det solrige springvandstorv. Du er altid velkommen i den anderledes cafe med de spændende omgivelser og aktiviteter.
 

Dygtige guldsmede kan opfylde dine smykkedrømme.

Har du et ønske om at få designet et særligt smykke til en særlig person, eller vil I have jeres egne unikke vielsesringe, eller har du et gammelt kært smykke, som du vil have forandret, eller det kan være, at du har meget gammelt guld liggende, som du hellere vil have omskabt til noget andet - uanset hvad din drøm går ud på, så kan vi netop på guldsmedeværkstedet i Blokhus hjælpe dig med at få drømmen opfyldt. Vi er altid klar på en udfordring, og vi lover dig, at vi går ærligt og grundigt til opgaven. Her er også fuld transparens, da vi som værksted er helt åbne.
 

En historie vi er stolte af, og den kan du følge i huset og online.

Vi synes, at vores lange historie er værd at følge. Derfor har vi bogstaveligt hængt den op på væggene og indrettet en tidslinje, hvor du kan følge vores historie, og se hvordan smykkerne så ud i de forskellige årtier. Vi har sikret at du kommer hele vejen rundt i vores åbne værksted, når du følger vores historie langs væggene. Undervejs er vi sikre på, du bliver overrasket måske endda forarget på dine egne eller vores vegne. Intet liv er let, heller ikke for en tilsyneladende succesfuld smykkedesigner. Vi vil derfor glæde os til at se dig følge vores historie i huset i Blokhus. Er du bare for nysgerrig, så kan du allerede nu få en fornemmelse ved at besøge være designmuseum.