Øreringe i hvidguld

Velkommen til vores univers af hvidgulds øreringe. Her på siden finder du vores sortiment af øreringe i hvidguld. Mange af vores designs er diamantøreringe i hvidguld, og du finder både klassiske diamant ørestikker i hvidguld samt ørestikker i hvidguld uden diamanter. Vores ørestikker i hvidguld er alle udført i enten 8 karat eller 14 karat. Se de mange smukke designs nedenfor.
Prisklasse:
/
/
...
/

Hvidgulds øresmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige øresmykker til kvinder i hvidguld

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Diamant øreringe i hvidguld

Ørestikker i hvidguld er smukke både med og uden diamanter. Det kølige ædelmetal i sin karakteristiske farve skaber et tidløst udtryk som altid er klædeligt. Hos Jan Jørgensen skaber vi øreringe som er designet til at blive brugt igen og igen. Enten som de er, eller forenet med nogle af vores nytænkende øresmykker som kan kombineres på kryds og tværs.

F.eks. er vores Jewelz base ørestikker perfekte både som en lille fin ørestik i huller op ad øret og som base til vores Jewelz ørebøjle med diamant. Jewelz ørebøjlen kan i øvrigt også kombineres med andre ørestikker og lader diskret en diamant svæve funklende under øret.

Ønskes et mere fremtrædende udtryk på dine ørestikker er et par funklende diamant ørestikker et stilfuldt valg. Hvidguld og diamanter klæder hinanden utrolig flot, da en diamant fattet i hvidguld gerne syner større end den egentlig er. Og diamanter kan jo sjældent blive for store. Vores Royal ørestikker i hvidguld med diamanter er et par fantastisk smukke ørestikker med et strålende og karakteristisk udseende. Hver diamant er fastholdt af 4 små hjerter, som giver et overdådigt og romantisk udseende.
 

Hvidguld øreringe skabt med gedigent håndværk

Hvad enten vi laver enkelte og petite øreringe eller store og formfuldendte øreringe i hvidguld, bliver de skabt med den største nøjagtighed og passion for håndværket. Vores guldsmede er dybt engageret i at producere smykker af allerhøjeste kvalitet. Vi lægger en ære i, at hvert eneste smykke, der forlader vores værksted, lever op til vores minutiøse kvalitetskontrol. På den måde er de klar til at blive sendt ud på et nyt eventyr.

Har du lyst til at se hvor et smykke-eventyr kan begynde? Så kom forbi vores fantastiske butik med åbent værksted i Blokhus i Nordjylland. Vi garanterer det er turen værd, også selvom du måske kommer langvejs fra.