Øresmykker

Er du på udkig efter et par øreringe? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jan Jørgensen designer og producerer vi et væld af forskellige øreringe. Her på siden har vi samlet dem alle i oversigten nedenfor, og du finder bl.a. et stort udvalg af diamantøreringe og diamant ørestikker. I menuen til venstre kan du sortere efter designs, materiale, smykketype mm. Rigtig god fornøjelse med at finde det perfekte par.

Prisklasse:

Diamant øreringe

Vores brede sortiment af smykker til ørerne indeholder naturligvis også et væld af forskellige øreringe med diamanter. Både de klassiske diamant ørestikker med én diamant i hvert øre, og også mere nytænkende og originale designs. Når det kommer til de klassiske diamant ørestikker har vi mange forskellige typer at vælge imellem, uanset om du ønsker et rent og enkelt look, eller et mere romantisk og kurvet udtryk.

I vores Spirit diamant ørestikker sidder diamanten og glimter smukt mellem 6 runde grabber, som giver et blødt og tidløst udtryk. Vi har også flere forskellige øresmykker, som kan bruges sammen med de klassiske diamant øreringe - også hvis du har et par i forvejen der trænger til lidt nyt liv. F.eks. vores Jewels bøjler i 14 karat guld med diamanter, som sættes på ørestikken bag på øret og dermed lader diamanten svæve smukt og diskret under øreflippen.


Smukke, klassiske ørestikker og øreringe

Ørestikker af forskellig art er blevet en del af mange kvinders basisgarderobe, og vi føler os nærmest nøgne uden noget i ørerne. Hos Jan Jørgensen designer og fremstiller vi øreringe i sterlingsølv, 14 karat guld samt 14 karat hvidguld. Mange af vores øreringe er prydet med enten perler eller diamanter, men vi har også øresmykker hvor de ædle metaller får lov at stå alene.

F.eks. vores Royal Heart øreringe i 14 karat guld, som er en smuk buet ørebøjle med 2 hjerter i forskellige størrelser på hver ørering. Stilen er romantisk og ladet med kærlig symbolik.
Uanset hvilke øreringe du vælger, er de kommet til verden på vores skønne åbne værksted i butikken i Blokhus i Nordjylland. Har du lyst til at se hvordan vi laver dem? Så kig ind til os næste gang du er i Nordjylland.