Øresmykker

Hvis du er på udkig efter smukke, håndlavede smykker til at pynte dig med, er du kommet det rette sted. Hos Jan Jørgensen kan du få et væld af øreringe i sølv, hvidguld eller klassisk guld, som er designet og udformet med et øje for detaljerne. Udforsk også vores øreringe med flotte ferskvandsperler, labgrown-diamanter og naturlige diamanter.

Prisklasse:
/
/
...
/

Øresmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige øresmykker til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Øreringe med fokus på design

Hvis du leder efter et smykke, der tilføjer et raffineret glimt til dagligdagen, er et par øreringe det perfekte valg. I mange århundreder er øreringe blevet brugt til at komplimentere og udtrykke ens personlige smag, hvorfor de forbliver et populært smykke blandt kvinder. Uanset om du er til diskrete ørestikkere eller prangende, store øreringe, kan du være sikker på at finde noget til enhver stil hos Jan Jørgensen. 

 

Vi producerer øreringe i kvalitetsmaterialer som guld, hvidguld og sølv, og du vælger selv om de skal præges med skønne, ekstra detaljer i diamanter eller perler. Alle vores øreringe bliver designet og udarbejdet på vores værksted i Blokhus af vores dygtige guldsmede, som har mestret smykkehåndværket. Når du handler hos Jan Jørgensen, får du et par helt særlige  øreringe; vi tager altid udgangspunkt i både helheden, men dyrker også detaljerne i  ethvert smykke. Dermed får du øreringe i et unikt design, når du vælger Jan Jørgensen. Hvis du vil overraske kvinden i dit liv til årsdagen eller hendes fødselsdag, er et par øreringe fra os derfor et oplagt valg.

 

Diamantøreringe

Du kender med største sandsynlighed talemåden, at diamanter er en piges bedste ven, og derfor kan du aldrig gå galt med et par diamantøreringe. Her på siden kan du få et væld af forskellige øreringe med diamanter . Hvis du ønsker et klassisk smykke, er et par diamantørestikkere oplagte – de er velegnet til hverdagen, men kan også bruges i en kombination med andre smykker til festlige begivenheder. Er du til nogle øreringe, der er mere detaljefyldte og iøjnefaldende, har vi også noget til dig. 

 

Hos Jan Jørgensen kan du få øreringe med flotte, naturlige diamanter. Vores udvalg af naturlige diamanter tilføjer noget helt særegent til hvert smykke med deres små, unikke uklarheder. Disse uklarheder kan beskrives som små skønhedsfejl, der er bevis på deres naturlige oprindelse. Som noget særligt kan du også få øreringe med labgrown-diamanter . Disse diamanter er skabt i et laboratorie – deraf navnet – men de er lige så flotte som naturlige diamanter, dog i en lavere prisklasse. Du kan læse meget mere om vores labgrown-diamanter her .

 

Perleøreringe

Hvis du ønsker et sofistikeret strejf til hverdagen, kan du også udforske vores udvalg af øreringe med perledetaljer. De udstråler en klassisk og tidløs skønhed, som gør dem velegnet til forskellige lejligheder. Vores øreringe er udarbejdet med flotte ferskvandsperler, som tilføjer et naturligt element til smykkerne og er betagende med deres runde former. Perleøreringe er yderst flatterende og går godt med alle hudtoner, hvilket gør dem oplagte til enhver kvinde eller som gave.

 

Sølvøreringe

Leder du efter et par øreringe, der kan bruges til hverdagen såvel som storslåede begivenheder, er et par sølvøreringe det klassiske valg. Smykker i sølv passer til enhver kvinde og er yderst alsidige. Med et par sølvøreringe kan du drage fokus til din naturlige skønhed med sølvets kølige og metalliske udtryk. Derfor vil sølv forblive en klassiker og et stilsikkert valg i mange år endnu.

 

For at sikre kvaliteten af dine sølvøreringe anvender vi kun argentiumsølv hos Jan Jørgensen. Dette sølv er et relativt blødt materiale, hvilket gør det meget formbart, så vi kan lave udsøgte smykkedesign. Derudover bruger vi også argentiumsølv i stedet for sterlingsølv, da det ikke anløber og bliver sort med tiden.

 

Øreringe i hvidguld

Et par øreringe i sølv vil altid være et klassisk valg, men hvis du synes, at sølv er for køligt i forhold til dit ønskede udtryk, kan du altid udforske vores udvalg af øreringe i hvidguld . De kombinerer nemlig guldets varme glød med sølvets lyse natur ved at tilføje grundstoffer til almindeligt guld. Øreringe i hvidguld har flot, nedtonet glans, som gør dem velegnet til de fleste kvinder uanset deres personlige stil og smykkepræferencer. De tilføjer en vis lethed til hverdagen, men kan også tilføje noget helt specielt til mere festlige outfits.

 

Hos Jan Jørgensen bruger vi kun hvidguld med patent, der sikrer den bedst mulige farve, og at det er blevet allergitestet.

 

Øreringe i guld

Hvis du ønsker et par øreringe, der skal bringe din glød frem, er det helt klart et par guldøreringe, som du bør overveje. Guld har en skøn glans, men er også et formbart og holdbart materiale, der giver rig mulighed for kreativt smykkedesign, som kan holde til at blive brugt hver dag. Derfor er de også et must i smykkeskrinet.

 

Alle vores guldøreringe er produceret med 8 eller 14 karat guld af vores erfarne guldsmede i vores værksted i Blokhus. Vores dybdegående erfaring med håndværket sikrer dig øreringe, der er formet i hånden og som er helt unikke. Hvis du kun vil udforske vores guldøreringe, behøver du blot klikke her