Guld halskæde til kvinder

Velkommen til vores univers af guldhalskæder. Her i oversigten har vi samlet alle vores halskæder i guld, og du finder vedhæng i både 8 karat guld og 14 karat guld, samt vedhæng med og uden diamanter. Halskæder i guld er ofte en forlængelse af personlig stil. Og uanset om du er til fyldige, diskrete eller farverige guld halskæder, vil du helt sikkert blive inspireret af vores udvalg.
Prisklasse:
/
/
...
/

Se vores mange guldhalskæder til dame

Guld har været brugt i tusinder af år til smykker, da metallet er let at forme til enhver type udsmykning – heriblandt halskæder. Halskæder i guld er ofte en forlængelse af hvem, vi er som mennesker. Ligesom vikingerne for tusinde år siden dekorerede sig selv med smukke guldsmykker, så har vi også lyst til at udtrykke vores tilhørsforhold og værdier. En guldhalskæde med en iøjnefaldende pink diamant fortæller måske at hende, der bærer smykket, er glad for farver. En halskæde med et lille vedhæng af guld kan ligeså fortælle, at smykkebæreren foretrækker minimum larm i sin stil. Så uanset om du er til fyldige, diskrete eller farverige guldhalskæder, vil du helt sikkert blive inspireret af vores udvalg.

Halskæde i guld til kvinden i dit liv

I vores guldsmedeværksted i Blokhus sidder vores dygtige guldsmede og designer hver en guldhalskæde i hånden. Det er netop denne proces, der gør, at halskæderne bliver noget helt særligt. 

Hos os er smykker nemlig ikke bare smykker. De designes med henblik på at skabe glæde og betydning – både for dem, der giver og dem, der modtager dem. For mange af os er guldhalskæder forbundet med sentimental værdi – oftest modtaget som en gave ved en speciel lejlighed fra en lige så speciel person. En halskæde af guld givet på en stor mærkedag får en helt unik betydning, som faktisk gør halskæden endnu mere værdifuld end før. For jo mere omtanke og personliggørelse, der er lagt i smykket, jo mere bliver det værdsat af hende, der modtager og bærer det.

Tag et kig i vores udvalg, hvor du kan finde ægte guldhalskæder til kvinder med eller uden vedhæng. Blot et stenkast fra den nordjyske vestkyst sidder vores dygtige guldsmede med file- og fatteværktøjer og sikrer, at din nye halskæde af guld er af bedste kvalitet – både hvad angår materialer og håndværk. Hvis du er nysgerrig på, hvordan man laver en halskæde, så kig forbi vores værksted i Blokhus i Nordjylland.


Guldhalssmykkerne til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige halssmykker til kvinder i guld

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Personligt udtryk i din guldhalskæde

Ligesom de fleste andre smykker siger halssmykker noget om, hvem vi er. Både hvem vi er som personer, mennesker og måske også noget om vores tilhørsforhold eller værdier. Et halssmykke med en stor, iøjnefaldende, pink laboratorieskabt diamant fortæller måske at hende, der bærer smykket både er glad for farver, og/eller er bevidst om at gøre noget ekstra for miljøet.

Vores lab grown diamanter er nemlig frembragt i et laboratorie, som navnet afslører, og har derfor et langt mindre klimaaftryk end diamanter, der er gravet op af jorden ved minedrift. Laboratorieskabte diamanter er et forholds nyt materiale, og hos Jan Jørgensen har vi været blandt de første i den danske guldsmede branche til at tage disse nye diamanter til os. Og disse nye diamanter skulle naturligvis have deres egen specielle klædedragt. Derfor har vi designet serierne Present og Celebrate, hvor fatningerne på bl.a. vedhængene er trekantede eller dråbeformet og giver et let og legende udtryk.

Ønsker du en halskæde med masser af blikfang og wow-faktor, kan du med fordel kaste et blik på guldvedhængene i vores Big Dreams kollektion. Her kommer diamanten i fuld fokus og kræver opmærksomhed med sin imponerende størrelse fra 1,00 ct. og helt op til svimlende 3,00 karat!
 

Halskæder i guld lavet med godt håndværk

Uanset hvilket halssmykke der vil komplimentere din personlige stil, ligger der et solidt og gedigent håndværk bag færdiggørelsen af det. Blot et stenkast fra den Nordjyske vestkyst sidder vores dygtige guldsmede med file og fatte-værktøjer og sikrer, at dit halssmykke er af bedste kvalitet. Både hvad angår materialer og håndværk. Hvis du er nysgerrig på, hvordan man laver en halskæde, så kig forbi vores værksted i Blokhus i Nordjylland.