Guld halskæde til kvinder

Velkommen til vores univers af guldhalskæder. Her i oversigten har vi samlet alle vores halskæder i guld, og du finder vedhæng i både 8 karat guld og 14 karat guld, samt vedhæng med og uden diamanter. Halskæder i guld er ofte en forlængelse af personlig stil. Og uanset om du er til fyldige, diskrete eller farverige guld halskæder, vil du helt sikkert blive inspireret af vores udvalg.
Prisklasse:
/
/
...
/

Personligt udtryk i din guldhalskæde

Ligesom de fleste andre smykker siger halssmykker noget om, hvem vi er. Både hvem vi er som personer, mennesker og måske også noget om vores tilhørsforhold eller værdier. Et halssmykke med en stor, iøjnefaldende, pink laboratorieskabt diamant fortæller måske at hende, der bærer smykket både er glad for farver, og/eller er bevidst om at gøre noget ekstra for miljøet.

Vores lab grown diamanter er nemlig frembragt i et laboratorie, som navnet afslører, og har derfor et langt mindre klimaaftryk end diamanter, der er gravet op af jorden ved minedrift. Laboratorieskabte diamanter er et forholds nyt materiale, og hos Jan Jørgensen har vi været blandt de første i den danske guldsmede branche til at tage disse nye diamanter til os. Og disse nye diamanter skulle naturligvis have deres egen specielle klædedragt. Derfor har vi designet serierne Present og Celebrate, hvor fatningerne på bl.a. vedhængene er trekantede eller dråbeformet og giver et let og legende udtryk.

Ønsker du en halskæde med masser af blikfang og wow-faktor, kan du med fordel kaste et blik på guldvedhængene i vores Big Dreams kollektion. Her kommer diamanten i fuld fokus og kræver opmærksomhed med sin imponerende størrelse fra 1,00 ct. og helt op til svimlende 3,00 karat!
 

Halskæder i guld lavet med godt håndværk

Uanset hvilket halssmykke der vil komplimentere din personlige stil, ligger der et solidt og gedigent håndværk bag færdiggørelsen af det. Blot et stenkast fra den Nordjyske vestkyst sidder vores dygtige guldsmede med file og fatte-værktøjer og sikrer, at dit halssmykke er af bedste kvalitet. Både hvad angår materialer og håndværk. Hvis du er nysgerrig på, hvordan man laver en halskæde, så kig forbi vores værksted i Blokhus i Nordjylland.