Forlovelsesringe i sølv

En forlovelsesring i sølv bliver hurtigt kvindens bedste ven. Sølv forlovelsesringe kan passe til hvad som helst, og hvis din eneste ene elsker sølv mere end noget andet, så er der et bredt udvalg af vælge imellem her på hjemmesiden og i butikken i Blokhus, når det kommer til valget af forlovelsesring til din udkårne.

I kærlighedens tegn bliver de forskellige forlovelsesringe i sølv lavet på vores værksted i butikken i Blokhus, Nordjylland. Det brusende Vesterhav i kort afstand fra butikken og den smukke natur er inspirationskilder, som Jan Jørgensen trækker på, når der skal designes nye smukke sølv forlovelsesringe.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

Prisklasse:

Sølv forlovelsesringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt forlovelsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige forlovelsesringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører ringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle forlovelsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.