Vielsesringe med diamanter

Skal I giftes, er der ingen bedre måde at forevige jeres kærlighed på end med en vielsesring med diamanter. Omend ringen er i sølv, hvidguld eller guld, kan I være sikker på, at den får et helt specielt glimt med en diamant i designet, og så vælger I selvfølgelig helt selv, hvilken slags ring, der passer bedst til jeres behov.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Vielsesringene med diamanter er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt vielsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige vielsesringe med diamanter

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører vielsesringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle vielsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


En vielsesring i guld med diamanter er et populært valg

Guld er det mest populære valg, når det kommer til vielsesringe, og hos Jan Jørgensen forstår vi godt hvorfor. Det tilføjer en helt unik glans, der bringer gløden frem i enhver, der bærer et guldsmykke. 

 

Fordi guld er et materiale, der kan håndtere at blive formet, bukket og skåret, giver det vores guldsmede rig mulighed for at skabe snørklede design, som vil drage alles opmærksomhed. På trods af at være meget formbart er guld samtidig et hårdført metal, der gør det velegnet til at have på til hverdag. Hos Jan Jørgensen tilbyder vi vielsesringe i både 8 og 14 karat guld, så du selv bestemmer, hvilket slags guld der passer bedst.

 

Hvis du ønsker et helt igennem specielt vielsessmykke, kan vi anbefale at vælge et af vores design, hvor vi har tilføjet en glimtede detalje – vi taler nemlig om vores eksklusive udvalg af gyldne vielsesringe med diamanter. Hos Jan Jørgensen kan du finde vielsesringe med diamanter til både kvinder og mænd, hvor du selv vælger, om det skal være ringe med naturlige eller lab grown-diamanter. Disse to diamanttyper adskiller sig mindst i udseende og mest i pris, og derfor kan I sagtens vælge vielsesringe med diamanter, der er blevet frembragt i et laboratorie, hvis I ikke ønsker at sprænge bryllupsbudgettet.
 

Skru op for elegancen med en sølv vielsesring med diamant

Selvom vi elsker vielsesringe i guld, må du ikke undervurdere den tidløse skønhed og elegance, som kun et sølvsmykke kan sikre. Hos Jan Jørgensen omfavner vi også argentiumsølv i vores smykkeproduktion og forstår, hvorfor det kølige udtryk af sølv appellerer til mange brudepar, når de skal sige ja til hinanden på deres store dag. Sølv har nemlig en naturlig, lettere underspillet glans, der er subtilt og sofistikeret. Derfor nyder vores erfarne guldsmede også at arbejde med sølv for at skabe enestående design, der passer nøjagtigt i jeres smag.

 

For dem, der vil tilføje lidt ekstra til deres vielsesringe, tilbyder vi også et smukt udvalg af sølvringe vielsesringe med diamanter. Vi har sammensat en række unikke design, der kombinerer det elegante sølvmateriale med den tidløse glans af diamanter. Uanset om du foretrækker et subtilt glimt eller en mere iøjnefaldende detaljer i diamant, har vi noget til enhver præference med et udvalg af naturlige og lab grown-diamanter. Vores vielsesringe med diamanter kan også snildt tilpasses til både bruden og gommens ønsker, så I for evigt har et personligt symbol på jeres kærlighed og loyalitet overfor hinanden.

 

Vælg vielsesringe med diamanter med garanti for et godt håndværk

Hos Jan Jørgensen ønsker vi så vidt muligt at opfylde alle jeres smykkedrømme til bryllupsdagen, og derfor kan I også få specialdesignet jeres vielsesringe, hvis I vil have et unikt smykke, der helt er jeres. Uanset om dette er ønsket, eller om I vælger et sæt af vielsesringe med diamanter fra vores udvalg, har I altid mulighed for at få indgraveret en hilsen, en lille besked, et løfte eller noget helt fjerde i jeres ringe.

 

Sidst, men ikke mindst, kan I være sikre på, at der er lagt et gennemført håndværk bag skabelsen af jeres vielsesringe. I vores værksted ved Blokhus i Nordjylland sidder vores guldsmede med file- og fatteværktøjer og kreerer alle vores smykker i hånden. De har både et godt øje for design, men også for materialer, så I er sikret vielsesringe med diamanter, der holder resten af livet.