Udforsk "Byt til en større diamant"

Ombytnings-serierne giver dig mulighed for at bytte dit diamantsmykke, til et nyt smykke med en større diamant inden for 2 år, så længe det nye smykke koster 40% mere, end det du oprindeligt gav for dit ombytnings-smykke. Du betaler kun differencen.

 

Udforsk Amazing ombytningssmykkerne.

Amazing ombytningssmykkerne giver dig muligheden for at bytte dit smykke. Serien Amazing er lavet med henblik på de mere traditionelle diamantsmykker, som er tidløse designs. I denne kollektion findes en bred vifte af smukke og unikke designs inden for ringe, øreringe og halssmykker. Alt er fremstillet og designet i Danmark. Der er rig mulighed for at finde det perfekte smykke i Amazing kollektionen.

Udforsk Royal ombytningssmykkerne.

Royal ombytningssmykkerne afviger fra de mere traditionelle diamantsmykker. Hvis vi selv skal sige det, er Royal ombytningsserien det ultimative inden for design. Formerne, som er at finde i Royal serien, byder på fantastiske designs, og har altid været de mest solgte hos Jan Jørgensen. Du kan forvente smykker, som har mere bløde og asymmetriske former, hvilket giver diamant-smykkerne et ekstra fint og rustikt udtryk.

Udforsk Dream ombytningssmykkerne.

Dream er blevet skabt med henblik på at skabe den ultimative luksus. I serien finder du mange af de unikke diamantsmykker, som du også finder i Amazing ombytningsserien. Grundlaget for denne serie er, at lade drømmene få frit løb. Dream serien af eksklusive smykker har diamanter fra 1,00 ct. og helt op til 3,00 ct. diamanter.

Udforsk Special Cut Smykkerne.

Hos Jan Jørgensen Smykker tilbyder vi, som de eneste i Danmark, at du også kan ombytte specialslebne diamanter til et smykke med en større diamant. Special Cut kollektionen indeholder udelukkende specialslebne diamanter, i de større størrelser, som fremhæver de smukke slibninger. 
 

 

Udforsk ombytning - du får den fulde købspris retur.

Hos Jan Jørgensen Smykker kan du helt frit bytte dit diamantsmykke til et smykke med en større diamant. Du betaler kun differencen mellem, hvad dit gamle smykke kostede, og det som det nye koster. Du får faktisk hele din købspris for dit gamle smykke retur, når du bytter. Det har i mange år været en tradition for Jan Jørgensen Smykker at tilbyde dig denne helt unikke mulighed, som faktisk kun kan gennemføres i Danmark. Klik på knappen nedenfor for at læse mere.