Byt til en større diamant

Ombytnings-serierne giver dig mulighed for at bytte dit diamantsmykke, til et nyt smykke med en større diamant inden for 2 år, så længe det nye smykke koster 40% mere, end det du oprindeligt gav for dit ombytnings-smykke. Du betaler kun differencen.

 

Historien bag Amazing ombytningssmykkerne

Amazing ombytningssmykkerne giver dig muligheden for at bytte dit smykke. Serien Amazing er lavet med henblik på de mere traditionelle diamantsmykker, som er tidløse designs. I denne kollektion findes en bred vifte af smukke og unikke designs inden for ringe, øreringe og halssmykker. Alt er fremstillet og designet i Danmark. Der er rig mulighed for at finde det perfekte smykke i Amazing kollektionen uanset, hvilket type smykke du er til. 

Historien bag Royal Ombytningssmykkerne

Royal ombytningssmykkerne skiller sig ud fra Amazing, da disse designs afviger fra de mere traditionelle diamantsmykker. Hvis vi selv skal sige det, er Royal ombytningsserien det ultimative inden for design. Formerne som er at finde i Royal serien, byder på fantastiske designs, og har altid været de mest solgte hos Jan Jørgensen. Du kan forvente smykker som har mere bløde og asymmetriske former, hvilket giver diamant smykkerne et ekstra fint og rustikt udtryk.

Historien bag Dream ombytningssmykkerne

Dream er blevet skabt med henblik på at skabe det ultimative luksus. I serien finder du mange af de unikke diamantsmykker, som du også finder i Amazing ombytningsserien. Grundlaget for denne serie er at lade drømmene få frit løb. Med dette menes, at kærlighed ingen pris har, om det er et dyrt eller billigt smykke, har det samme betydning. Ikke desto mindre så byder Dream på eksklusive smykker med helt op til 3,0 ct diamanter. Det giver muligheden for at finde det helt perfekte, om du er til store eller små diamanter.

Historien bag Special Cut Smykkerne

Hos Jan Jørgensen Smykker tilbyder vi,  som de eneste i Danmark, at du også kan ombytte special slebne diamanter til et smykke med en større diamant. Special Cut kollektionen indeholder udelukkende special slebne diamanter, i de større størrelser som fremhæver de smukke slibninger. 
 

 

Ombyt helt frit dit diamantsmykke - du får den fulde købspris retur

Hos Jan Jørgensen Smykker kan du helt frit bytte dit diamantsmykke til et smykke med en større diamant. Du betaler kun differencen mellem, hvad dit gamle smykke kostede, og det som det nye koster. Du får faktisk hele din købspris for dit gamle smykke retur, når du bytter. Det har i mange år været en tradition for Jan Jørgensen Smykker at tilbyde dig denne helt unikke mulighed, som faktisk kun kan gennemføres i Danmark. Klik på knappen nedenfor for at læse mere.
 

 
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.