Udforsk Spirit serien.

En klassisk diamantserie, hvor kun det helt elementære er taget med i designet. Naturligvis udføres alle Spiritsmykkerne, lige med den diamantstørrelse som du ønsker, på vores værksted i Blokhus. Du vælger også frit om din diamant skal være fra naturen eller om den skal være "menneskeskabt".

 

Spirit ringene med naturlige diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Ringene i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ringene i guld eller hvidguld. Du er sikret en smuk diamantring, med elegante fatninger.

Spirit ringene med labgrown diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Ringene i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ringene i guld eller hvidguld. Du er sikret en smuk diamantring, med elegante fatninger. Spirit ringen tilbydes også med de laboratorieskabte diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg at vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.

Spirit halssmykkerne med naturlige diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Halssmykket i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit halssmykket i guld eller hvidguld. Du er sikret et smukt halssmykke med et elegant ophæng.

Spirit halssmykkerne med labgrown diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Halssmykket i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit halssmykket i guld eller hvidguld. Du er sikret et smukt halssmykke med et elegant ophæng. Spirit halssmykket tilbydes også med de laboratorieskabt diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg af vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.

Spirit ørestikkerne med naturlige diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Ørestikkerne i denne serie er karakteriseret ved et unikt look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ørestikkerne i guld eller hvidguld. Du er sikret ørestikker, som sidder tæt på øret og ikke er for kraftige.

Spirit ørestikkerne med labgrown diamanter.

Spirit-serien byder på elegance. Ørestikkerne i denne serie er karakteriseret ved et unikt look, hvor de bløde former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ørestikkerne i guld eller hvidguld. Du er sikret ørestikker, som sidder tæt på øret og ikke er for kraftige. Spirit ørestikkerne kan også tilvælges med de laboratorieskabt diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg af vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.