Spirit serien - Naturlige eller Lab. diamanter

En klassisk diamant serie

 

Spirit ringene med naturlige diamanter

Spirit serien byder på elegance. Ringene i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ringene i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret en smuk diamantring, som ikke er for kraftig på fingeren.

Spirit ringene med labgrown diamanter

Spirit serien byder på elegance. Ringene i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ringene i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret en smuk diamantring, som ikke er for kraftig på fingeren. Spirit ringen tilbydes også med de laboratorieskabt diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg af vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.

Spirit halssmykkerne med naturlige diamanter

Spirit serien byder på elegance. Halssmykket i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit halssmykket i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret et smuk halssmykke, som ikke er for kraftig.

Spirit halssmykkerne med labgrown diamanter

Spirit serien byder på elegance. Halssmykket i denne serie er karakteriseret ved et petit look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit halssmykket i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret et smuk halssmykke, som ikke er for kraftig. Spirit halssmykket tilbydes også med de laboratorieskabt diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg af vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.

Spirit ørestikkerne med naturlige diamanter

Spirit serien byder på elegance. Ørestikkerne i denne serie er karakteriseret ved et unikt look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ørestikkerne i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret ørestikker, som ikke er for kraftige.

Spirit ørestikkerne med labgrown diamanter

Spirit serien byder på elegance. Ørestikkerne i denne serie er karakteriseret ved et unikt look, hvor de tynde og smalle former har været i fokus. Som ved mange serier tilbydes Spirit ørestikkerne i 8 og 14 karat guld eller hvidguld. Du er sikret ørestikker, som ikke er for kraftige. Spirit ørestikkerne kan også tilvælges med de laboratorieskabt diamanter, hvilket gør, at du kan vælge mellem 4 farver. Ikke nok med du får et større udvalg af vælge imellem, så får du også en markant bedre pris, end når du vælger en naturlig diamant.