Amazing collection - unikke forlovelsesringe med 1. ct diamant


Udforsk Amazing vielsesringene - smukke diamanter i farver.

Amazing collection. Her findes ingen begrænsninger for dig, som elsker diamanter. Vielsesringene udføres med diamanter i størrelserne 0,05 ct. (2mm) til 0,99 ct. (6,5 mm), men det stopper ikke her, for du kan vælge, om det skal være naturlige diamanter eller de miljøvenlige Labgrown diamanter.

 
Forlovelsesringe med 1 karat diamant til hende, unikt design - Amazing Luxuz

Amazing Luxuz med naturlige diamanter.

Amazing Luxuz vielsesringene byder på høj kvalitet og smukt design. Centerdiamanten er omkredset af diamanter langs ringskinnen i hendes ring. Herreringen er en klassisk fin ring. Amazing Luxuz serien kan både benyttes som vielsesringe, eller som klassiske diamant smykker kun til hende.

Vielsesringe med 1 carat med pink sten til hende i guld eller hvidguld - Amazing Luxuz-labgrown

Amazing Luxuz med labgrown diamanter.

Amazing Luxuz vielsesringene byder på høj kvalitet og smukt design. Centerdiamanten er omkredset af diamanter langs ringskinnen i hendes ring. Herreringen er en klassisk fin ring. Amazing Luxuz serien kan både benyttes som vielsesringe eller som klassiske diamantsmykker til hende. Luxuz vielsesringene kan også tilvælges med laboratorieskabte diamanter, hvilket giver jer et større udvalg og kombinationer. Vælg mellem diamant farverne, pink, blå, sort eller hvid.

Amazing Loves vielsesringe i dansk design fås med diamant størrelse fra 0,05 til 1 carat sten

Amazing Lovez med naturlige diamanter.

Lovez vielsesringene består af damediamantringen, som I måske kender fra diamant kollektionen, og en klassisk guld ring til manden. Lovez ringene er et tidløst design, hvilket også er grunden til, at de fungerer til mange forskellige begivenheder. Dameringen kan fås med alt fra 0,05 ct til 1,01 ct. 

Amazing Loves-labgrown bæredygtig vielsesringe til hende og ham i 14 karat guld og hvidguld 1 ct. sten

Amazing Lovez med labgrown diamanter.

Lovez vielsesringene består af damediamantringen, som I måske kender fra diamant-kollektionen, og en klassisk guldring til manden. Lovez ringene er et tidløst design, hvilket også er grunden til, de fungerer til mange forskellige begivenheder. Dameringen kan fås med alt fra 0,05 ct til 1,01 ct. Som i Amazing kollektionen kan damevielsesringen fås med labgrown diamanter, hvilket gør, at I kan få en stor diamant til en bedre pris.  

 
Dansk designet vielsesringe - Amazing Spirit fra 0,05 ct - 1 ct. i guld eller hvidguld

Amazing Spirit med naturlige diamanter.

Spirit vielsesringene hylder det elegante danske design. Damenringen kan fås fra 0,05 ct til 1,01 ct. Herreringen er en klassisk guldring, med bløde former. I er sikret høj kvalitet, og vielsesringe som holder hele livet.

Amazing Spirit-labgrown bæredygtige vielsesringe med store sten 1 carat. og 14 karat guld

Amazing Spirit med labgrown diamanter.

Spirit vielsesringene hylder det elegante danske design. Damenringen kan fås fra 0,05 ct til 1,01 ct. Herreringen er en klassisk guldring med bløde former. I er sikret høj kvalitet, og vielsesringe som holder hele livet. Som ved resten af Amazing kollektionen, er der mulighed for at tilvælge dameringen med labgrown diamanter. Forskellen mellem de naturlige diamanter og laboratorieskabte diamanter er prisen. I får samme smukke diamant til en bedre pris, hvor I ovenikøbet får muligheden for at vælge mellem en pink, blå, sort eller en hvid diamant.

Amazing Starz dansk designet vielsesringe - Vælg sten størrelse op til 1 ct. diamant

Amazing Starz med naturlige diamanter.

Starz ringene får diamanten til at skinne ekstra flot som en stjerne på nattehimlen. Vielsesringene fra Starz kommer med mange muligheder ved dameringen, hvor I kan vælge mellem mange diamantstørrelser, så I netop finder den ring, som passer jer bedst. Herreringen er mere simpel i den forstand, at det er en elegant guldring. I er sikret dansk kvalitet, som kan benyttes hver dag.

Forlovelsesringe med farvet sten op til 1.ct diamant til hende - Vælg mellem blå, sort eller pink sten

Amazing Starz med labgrown diamanter.

Starz ringene får diamanten til at skinne ekstra flot, som en stjerne på nattehimlen. Vielsesringene fra Starz kommer med mange muligheder ved dameringen, hvor I kan vælge mellem mange diamantstørrelser, så I netop finder den ring, som passer jer bedst. Herreringen er mere simpel i den forstand, at det en elegant guldring. I er sikret dansk kvalitet, som kan benyttes hver dag. Damenringe i Starz vielsesringene kan fås med laboratorieskabte diamanter.

Amazing Deluxz vielsesringene perfekt til hende og ham, 1 carat sten i 14 karat guld

Amazing Deluxz med naturlige diamanter.

Deluxz vielsesringene minder om Luxuz vielsesringene. I er sikret vielsesringe som holder hele livet, hvor den smukke centersten i dameringen er omgivet af mindre diamanter langs ringen. Forskellen mellem Deluxz og Luxuz er måden centerdiamanten fastholdes. Herreguldringen minder om de andre vielsesringe, hvor I får en smuk og slidstærk traditionel ring. 

Amazing Deluxz-labgrown billige vielsesringe med stor sten 1,0. ct - farvet diamanter

Amazing Deluxz med labgrown diamanter.

Deluxz vielsesringene minder om Luxuz vielsesringene. I er sikret vielsesringe, som holder hele livet, hvor den smukke centersten i dameringen er omgivet af mindre diamanter langs ringen. Forskellen mellem Deluxz og Luxuz er måden centerdiamanten fastholdes. Herreguldringen minder om de andre vielsesringe, hvor I får en smuk og slidstærk traditionel ring. Damevielsesringen kan fås både med naturlig eller labgrown diamanter. I er sikret samme smukke skin uanset hvilken diamanttype som vælges. Forskellen er prisen, og muligheden for farvede diamanter i hendes vielsesring.

Amazing Jewelz - forlovelsesringe til hende, vælg mellem guld eller hvidguld

Amazing Jewelz med naturlige diamanter.

Jewelz vielsesringene er mere markante ringe. Her får I solide og smukke vielsesringe, som holder hele livet. I kan vælge mellem 0,05 ct helt op til 1,01 ct. i dame Jewelz vielsesringen. Herreringen er klassisk og stringent i sin form.

Bæredygtig vielsesringe - Amazing Jewelz-labgrown 1. ct sten i pink

Amazing Jewelz med labgrown diamanter.

Jewelz vielsesringe med labgrown diamanter. Vælges denne type diamant frem for den naturlige kan I få en større diamant til prisen. I får samme smukke elegante design og kvalitet. Herreringen er den samme som ved Jewelz med naturlige diamanter, da der kun indgår diamanter i dameringen. Er I til en pink diamant fremfor den hvide, kan dette også lade sig gøre med de laboratorieskabte diamanter.

Amazing Jewelz - forlovelsesringe til hende, vælg mellem guld eller hvidguld

Grace med naturlige diamanter.

Grace vielsesringene er mere en bare markante klassiske ringe. Her får I solide og smukke vielsesringe, hvor dameringen har en smuk centerdiamant, flankeret af 2 mindre diamanter, som holder hele livet. I kan vælge mellem ialt: 0,09 ct helt op til 1,50 ct. i dame Grace vielsesringen. Herreringen fåes i lige den bredde der passer ham.

Bæredygtig vielsesringe - Amazing Jewelz-labgrown 1. ct sten i pink

Grace med labgrown diamanter.

Grace vielsesringe med labgrown diamanter. Vælges denne type diamant frem for den naturlige kan I få en større diamant til prisen. I får samme smukke elegante design og kvalitet. Herreringen er den samme som ved Grace med naturlige diamanter, da der kun indgår diamanter i dameringen. Er I til en pink, blå eller sort diamant fremfor den hvide, kan dette også lade sig gøre med de laboratorieskabte diamanter.

Amazing Jewelz - forlovelsesringe til hende, vælg mellem guld eller hvidguld

Aligned med naturlige diamanter.

Aligned vielsesringene er en hel verden af rækkeringe, som minder om den klassiske alliancering. Ringene fås i 5 bredder og med forskellige antal af diamanter i hver ringbredde, og alle ringene er også udført så diamanterne dækker hele fingeren. Ringene er ideelle for hende der vil bære vielsesringen sammen med forlovelsesringen. Herreringene fås i lige den bredde der passer ham.

Bæredygtig vielsesringe - Amazing Jewelz-labgrown 1. ct sten i pink

Aligned med labgrown diamanter.

Aligned vielsesringene er en hel verden af rækkeringe, i 5 bredder og endda også i farverne pink, blå og sort. I ringene er også lige det antal af diamanter i hver ringbredde, som du kan drømme om.  Alle ringene er også udført så diamanterne dækker hele fingeren. Ringene er ideelle for hende der vil bære vielsesringen sammen med forlovelsesringen. Herreringene fås i lige den bredde der passer ham.

Amazing Jewelz - forlovelsesringe til hende, vælg mellem guld eller hvidguld

Oval Cut med lab grown diamanter.

Oval Cut vielsesringene har et helt særligt fokus på den smukke ovalslebne diamant i hendes ring. De udføres med diamantstørrelserne 0,25 - 0,50 - 0,75 og hele 1,00 carat. Herreringene fåes i lige den bredde der passer ham.

Bæredygtig vielsesringe - Amazing Jewelz-labgrown 1. ct sten i pink

Fine Oval Cut med labgrown diamanter.

Fine Oval Cut vielsesringene, hvor små smukke diamanter er indfattet i ringsskinnen, giver et helt særligt fokus på den smukke ovalslebne diamant i hendes ring. De udføres med diamantstørrelserne 0,25 - 0,50 - 0,75 og hele 1,00 carat. Herreringene fås i lige den bredde der passer ham.