SØLVARMBÅND

Et sølvarmbånd er et alsidigt og elegant smykke, der kan bæres af kvinder i alle aldre og med forskellige smykkepræferencer. Det kan både være en helt enkel tilføjelse til din stil eller et markant smykke, der påkalder sig opmærksomhed og sætter prikken over i’et på dit outfit. 

 
Prisklasse:

Sølv armbåndene til kvinder er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt smykke, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige sølvarmbånd til kvinder

Jan Jørgensen smykker udfører udelukkende smykkerne i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.

SØLVARMBÅND TIL KVINDER I UNIKKE MATERIALER

Vi har mange forskellige typer sølvarmbånd at vælge imellem hos Jan Jørgensen Smykker, og der er noget for enhver smag. Nogle er enkle og minimalistiske i designet og er velegnede til hverdag eller til en mere afslappet begivenhed. Andre er mere dekorative og detaljerede og kan bæres som et smukt tilbehør til en festlig begivenhed.

 

Vi prioriterer altid de gode materialer og det omhyggelige håndværk, når vi laver armbånd i sølv. Vores sølvarmbånd til kvinder er lavet i førsteklasses sølv, som holder i mange år og forbliver smukt. Vi bruger blandt andet argentiumsølv, som er en er en moderne sølvlegering, der bytter en andel af kobberet ud med germanium, som giver en smuk hvid farve, der næsten ikke oxiderer.  

 

Derudover finder du også sølvarmbånd til dame i vores Danish Drops kollektion, hvor sølvet  er udvundet i Danmark, samtidig med at det er 100 % bæredygtigt. Det er smykker med holdning, som samtidig er enormt smukke. Disse sølvarmbånd kommer med en en kæde lavet af paracord, som giver et råt og moderne udtryk, som tilmed er meget holdbart.

 

GIV ET SØLVARMBÅND TIL DAME I GAVE

Er du på udkig efter en betænksom gave til din veninde, mor eller måske kvinden i dit liv? Så er et sølvarmbånd til kvinder et rigtig godt valg, som uden tvivl vil bringe meget glæde. Med vores store udvalg af sølvarmbånd kan du helt sikkert finde et, der falder i netop hendes smag. Er hun til et fyldigt smykkelook, kan det også være, at hun foretrækker at bære flere armbånd på én gang, mikse forskellige materialer eller måske sætte et sølvarmbånd sammen med sit ur. Vores udvalg kan bruges til det hele.

 

Vores sølvarmbånd kommer i forskellige størrelser, så du kan med fordel undersøge, hvilken størrelse modtageren bruger. Hvis du vil undgå at spolere overraskelsen ved at spørge direkte om det, kan du evt. måle et af hendes armbånd og på den måde finde frem til den helt rigtige størrelse. Vores sølvarmbånd til dame fås i størrelse small, medium og large, som måler hhv. 17, 19 og 21 cm.

 

Er du på udkig efter matchende smykker til dig selv eller en, du holder af? Så kan du bl.a. gå på udkig i vores New Nordic Coast kollektion , som er kendetegnet ved at være prydet med strandskaller, sneglehuse og konkylier i guld og sølv som en hyldest til de nordiske kyster. Her finder du sølvarmbånd, ringe, øreringe, halskæder m.m., som på smukkeste vis komplementerer hinanden og skaber en rød tråd.

 

FIND DIT NÆSTE SØLVARMBÅND HOS JAN JØRGENSEN SMYKKER

Når du køber et sølvarmbånd hos Jan Jørgensen Smykker, får du unikke og smukke design, som du kan bære år efter år. Du får samtidig guldsmedehåndværk i særklasse, hvor hvert et smykke er lavet med stor kærlighed til materialerne og håndværket. Alle vores smykker er håndlavet i vores værksted i Blokhus, og alle er behandlet med største omhu.

 

Har du spørgsmål til vores sølvarmbånd, eller er der andet, vi kan være behjælpelige med? Så skal du være velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre vores ypperste for at vejlede dig baseret på vores indgående viden på området.