Royal collection giver dig mulighed for bytte dit smykke til et andet smykke, fra Royal Collection med større diamant


Materialerne.

Ædle materialer som guld og sølv, kombineret med diamanter fundet i naturen, har altid været opskriften på smukke og holdbare smykker. Men også nye materialer, som diamanter skabt i laboratoriet, eller unikke menneskeskabte materialer har fundet vej til Jan Jørgensens kollektioner, som til stadighed udvikles mod helt bæredygtigt design.

 

Unikt - vi leverer guld direkte til verdensmarkedsprisen lige nu.

Aktier bevæger sig op ned efter udbud og efterspørgsel. Det samme er gældende for guldprisen som hele tiden er i bevægelse. Vi sælger vores guld efter markedsprisen, hvilket betyder du nogle gange vil opleve en højere eller lavere pris på smykkerne. En ting er sikkert, du betaler altid den korrekte pris for guld, når du handler med os.

Royal Art vielsesringe i guld og hvidguld, fås både i hamret, blanke eller matteret

Naturlige diamanter som alle er unikke som snefnugget.

Diamanter, naturens mest fantastiske skabninger, opstår over millioner af år under højt tryk, høje temperaturer og uden ilt. Hver diamant er unik og er det hårdeste kendte naturlige mineral. For at opnå deres smukke, skinnende form, skal de slibes med diamantstøv.

Lær mere om naturlige diamanter

Unik Royal Trend ring fås både i guld og hvidguld, op til 0,25 ct. diamant

Labgrown diamanter er skabt som de naturlige.

Laboratorieskabte diamanter har de samme egenskaber som naturlige diamanter, men forskellen ligger i prisen og oprindelsen. Laboratorieskabte diamanter tilbyder en større diamant for pengene. Ligesom naturlige diamanter, dannes de laboratorieskabte diamanter under højt tryk og høje temperaturer, men ved brug af moderne teknologi. Disse diamanter er populære og inkluderes i mange af vores smykker, som er tilgængelige med både naturlige og laboratorieskabte diamanter.

Royal Heart er de perfekte ringe, fås både i hvidguld og guld op til 1 ct. diamant

Guld er verdens mest eftertragtede metal og ikke uden grund.

Guld har altid været et eftertragtet materiale. Det er et ædelmetal og grundstof med mange anvendelsesmuligheder. Selvom guld bruges i mange industrier, spiller det en særligt vigtig rolle i smykkebranchen. Det guld, der anvendes til smykkefremstilling, er legeret, da rent 24 karat guld er for blødt. En legering skabes, når guld blandes med sølv, kobber eller palladium, hvilket resulterer i forskellige typer som hvidguld, rødguld samt 8, 14 og 18 karat guld, der anvendes til fremstilling af eksklusive smykker.

 
Royal Romance er romantiske ringe som fås både i 14 karat hvidguld og guld

Argentium sølv er en helt ny patenteret legering.

Sterling sølv er kendt for sin sammensætning på 92,5% sølv, hvorfra betegnelsen 'sterling sølv 925' stammer. De resterende 7,5% består af en legering, typisk kobber, nikkel, eller en kombination. Hos os bruger vi argentium sølv, som også består af 92,5% rent sølv, men de resterende 7,5% er germanium. Argentium sølv er mere formbart og lettere at ændre størrelse på grund af højere formbarhed. Den mest bemærkelsesværdige forskel er dog, at argentium sølv ikke anløber, hvilket betyder, at det ikke bliver sort over tid.

Lær mere om argentium sølv

Hjerteformet vielsesringe Royal Charm, er den perfekte forlovelses ring, vælg mellem guld og hvidguld

Ædelstål forfinet af mennesket til alle formål.

Ædelstål er et smukt og holdbart materiale. Det har et højt indhold af kulstof og krom, hvilket forhindrer jern i at ruste og bevare dets skønhed

Amerikansk faldskærmsline er uopslidelig.

Når du køber smykker hos os, der kræver kæder, bruger vi slidstærke materialer. Vi anvender den amerikanske faldskærmsline, som er en stærk og behagelig snor, der sikrer, at du aldrig mister dit smykke. En anden fordel er, at du trygt kan svømme, bade, dyrke sport eller træne, uden at linen tager skade.

 
Hjerteformet vielsesringe Royal Charm, er den perfekte forlovelses ring, vælg mellem guld og hvidguld

Kitelinen er verdens stærkeste tråd.

Kitelinen, ligesom den amerikanske faldskærmsline, er en utrolig stærk snor, der sikrer, at dit smykke, hvad enten det er et halskæde eller armbånd, forbliver sikkert på dig. En stor fordel ved disse liner er deres behagelighed. Desuden kan du uden bekymringer svømme, bade, dyrke sport eller træne, da linen er robust og modstandsdygtig over for skader.

 

Rent nyt guld, eller dit gamle guld,  gør en god handel.

Har du gammelt guld, du ønsker at sælge, eller vil du genanvende dit gamle eller arvede guld for at give det nyt liv? Hos os kan du gøre en god handel. Besøg os i Blokhus for at få mere information, eller ring til os.

 
Hjerteformet vielsesringe Royal Charm, er den perfekte forlovelses ring, vælg mellem guld og hvidguld

Guld som er 100% bæredygtigt og udvundet i Danmark.

Det kan lyde utroligt, men i 2022 lykkedes det faktisk at udvinde guld i Danmark fra et overraskende sted: slaggebjergene fra danske affaldsforbrændingsanlæg. Dette fungerer nærmest som et net, der fanger guldet, som ellers ville forsvinde ud af kredsløbet. Denne metode til genanvendelse af guld er yderst bæredygtig og repræsenterer guldgenanvendelse i sin reneste form.

Sølv som er udvundet i Danmark og 100% bæredygtigt.

Det ædle metal sølv indgår i mange produkter, og en del af disse ender som affald på danske affaldsforbrændingsanlæg - fra byggeri, industri eller usorteret husholdningsaffald. En dansk virksomhed, "Nordic Urban Mining", har udviklet en metode til at udvinde både sølv og guld fra slagger, der ellers ville blive kasseret. Dette er en banebrydende nyhed, der repræsenterer det yderste led i genbrugskæden. Det er bæredygtighed og genanvendelse på højeste niveau.

Lær mere om sølv udvundet i Danmark