Lad dig inspirere!

Velkommen til 100% dansk design og håndværk. Et univers af smykker i den fineste håndværksmæssige kvalitet. Her finder du et væld af både dame- og herresmykker, samt vielsesringe. Lad dig inspirere af guldets varme glød, og diamanternes dragende facetter. Hos os er flid og omhu med håndværket det der opfylder alle smykke drømme.

 

 

Vielsesringe.

Hos Jan Jørgensen har vi muligvis Danmarks største udvalg af vielsesringe. Fælles for dem alle er, at de er formgivet i de bedste materialer, og bliver skabt af vores dygtige og dedikerede guldsmede. Her i vores univers af vielsesringe, finder I inspiration til alt fra enkle og klassiske vielsesringe, til ringe i et mere kraftigt og formfuldendt design.

Diamantsmykker.

Spænstige og formfulde design ogre-designede klassikere, er dækkende betegnelser for Jan Jørgensens fantastiske kollektion af diamantsmykker. Jan Jørgensen er altid et skridt foran, og det gælder også for diamanterne i kollektionen, for her kan du også opleve de helt nye labgrown diamanter, side om side med diamanterne som du kender fra naturen. Gå på opdagelse i det funklende univers af diamanter og opdag at de nye labgrown diamanter, faktisk har helt de samme egenskaber som diamanter fundet i naturen.

Ombytnings smykker

Start din diamant drøm med en lille diamant fra Jan Jørgensens diamantkollektion. Når du har fået dit første diamantsmykke, får du samtidigt en hent unik rettighed fra Jan Jørgensen. Du kan nemlig bytte dit diamantsmykke til et hvilket som helst nyt design, eller måske vil du allerede elske det design du startede med. Uanset hvad du vælger så har du erhvervet en ret til inden for 2 år at kunne ombytte dit smykke til et helt nyt smykke med en større diamant, blot det ny smykke koster 30% mere end det du startede med. Du får hele din oprindelige købspris retur, for du betaler nemlig kun difference mellem hvad dit gamle smykke kostede og det som det nye koster. Straks du har byttet opnår du igen 2 års ombytningsret, som altid følger smykket med det diamantbevis du også får med. Lad dine diamantdrømme vokse med tiden.

Eksklusiv kollektionen

Igennem mere end 30 år, har designer Jan Jørgensen sat dagsordnen når det gælder, nytænkende og formfuldt design, med et umiskendeligt skandinavisk udtryk. Som tiden er gået er menge af smykkerne blevet designklassikere som bæres af kvinder verden over. Et af de aller første designs "Royal Art" er et godt eksempel på et banebrydende og formfuldt design som er blevet en klassiker. Royal Art er som mange af Jan Jørgensens designs inspireret af naturen og naturens børn, som altid er spænstige og altid i bevægelse. Royal art er inspireret af Danmarks national fugl "svanen". Finder du et hjerte fra Jan Jørgensen kan du regne med at det har puls. Finder du et diamantsmykke så kan du regne med at proportionerne er afbalancerede. Du vil til gengæld ikke finde den "lige linie" i jan jørgensens designunivers, ligesom du sjældent finder den i naturen.

Smykker med naturlige diamanter

Diamanter er elsket af kvinder verden over, fordi de er funklende på en helt særlig måde. Jo smukkere de er jo mere kostbare er de. Jo større de er jo mere kostbare er de. Diamanter er simpelthen eftertragtede og de har også fået mænd til at gå i krig. Diamanter er elsket ligemeget hvad der sker omkring dem. Diamanterne der er fundet i naturen forsvinder aldrig, de er alle som snefnuggene, en lille smule forskellige og dermed unikke. Men det som sikrer at en diamant altid går i arv eller finder vej til et nyt smykke er deres fantastiske egenskaber. De er ganske enkelt unedbrydelige og vil altid være smukke. 

Smykker med labgrown diamanter

Efter 30 års forskning lykkedes det i 2018 endeligt for De Beers at frembringe en diamant i et laboratorie ved at efterligne forholdene i den indre jordklode hvor diamanterne skabes i naturen. Det var ikke nyt at frembringe en diamant for det har de faktisk udført for industrien i mange år.  Det nye i 2018 var at det endeligt lykkedes at frembringe en diamant i smykke kvalitet. Diamanten var lige så funklende, smuk og holdbar som sin kollega skabt i Naturen over længere tid. Der er simpelthen ikke forskel på en diamant skabt i et laboratorie og en diamant fra naturen, der er ens. Siden 2018 er det gået stærkt og hos Jan Jørgensen har vi holdt godt øje med udviklingen især i USA, hvor labgrown diamanter certificeres og anderkendes på lige fod med naturlige diamanter. I 2020 introducerede Jan Jørgensen som den første labgrown diamanter i diamant-kollektionen i Danmark, og modtagelsen har været overvældende. Se selv de smukke nye diamanter, som endda også fås i smukke farver.

De ædle materialer

Den første smed i verden var guldsmed. Det var han eller hun fordi guld er et helt unedbrydeligt metal og at det derfor også er det eneste metal som kan findes i naturen i sin rene form, hvor det direkte har kunnet forarbejdes af den første smed, med simple værktøjer, men med stor skønhed som resultet. Siden har menneskerne lært at udvinde metaller herunder også guld og sølv, som nok er de metaller der udover deres skønhed også bærere nogle helt unikke egenskaber som andre metaller ikke har. Det er stadig guldet og sølvets fantastiske muligheder for bearbejdning der er nøglen i guldsmedehåndværket. Derfor er det også i disse ædle metaller som er bærende i Jan Jørgensens kollektioner, de er ikke alene fantastike at bearbejde der er også usædvanligt smukke, og det bliver de ved med at være generation efter generation.