Udforsk vores kollektioner

Velkommen til 100% dansk design og håndværk. Et univers af smykker i den fineste håndværksmæssige kvalitet. 

 

Forlovelsesring-kollektionen

Hos Jan Jørgensen har vi muligvis Danmarks største udvalg af forlovelsesringe. Fælles for dem alle er, at de er formgivet i de bedste materialer, og bliver skabt af vores dygtige og dedikerede guldsmede i Blokhus. Her i vores univers af forlovelsesringe, finder du inspiration til alt fra enkle og klassiske forlovelsesringe, til elegante funklende ringe med fokus på de smukke diamanter. Alle ringene er udført i smukkeste kvalitet på vores unikke guldsmedeværksted i Blokhus.

Vielses-kollektionen

Hos Jan Jørgensen finder du Danmarks største udvalg af vielsesringe, som alle er udført i højeste håndværksmæssige kvalitet på vores unikke guldsmedeværksted i Blokhus. Fælles for vielsesringene er, at de er formgivet i de bedste materialer, og bliver skabt af vores dygtige og dedikerede guldsmede til at kunne holde hele livet. 

Her i vores univers af vielsesringe, finder I inspiration til alt fra enkle og klassiske vielsesringe, til ringe i et mere kraftigt og formfuldendt design. Men det stopper ikke her, for du finder også diamantbesatte vielsesringe i alle størrelser du kan drømme om, eller måske er du til de rå og rustikke vielsesringe, som også er en specialitet hos Jan Jørgensen.

Finder du ikke lige det du drømmer om, så skaber vi ringene til jer. Vi er stolte håndværkere og skaber som sagt alle vielsesringene på vores eget værksted i Blokhus. Og vi kan selvfølgeligt også skabe dine drømme.

Diamant-kollektionen

Diamanter er som bekendt en kvindes bedste ven. I vores univers af diamant-smykker finder du alt lige fra petite øretikker og klassiske vedhæng, til dramatisk store diamant-ringe. Hos Jan Jørgensen er vi altid et skridt foran, og det gælder også for diamanter. Størstedelen af vores designs laves nemlig med både naturlige diamanter, og med de mere miljøvenlige labgrown diamanter.       

Udforsk diamantkollektionen her

Ombytnings-kollektion 

Lad dine diamantdrømme vokse med tiden. Diamantdrømme findes nemlig i alle størrelser. Med et Jan Jørgensen ombytnings-smykke kan drømmen om en stor diamant sagtens starte med en lidt mindre diamant. Diamanterne i vores ombytningssmykker kan nemlig vokse over tid.

Inden for 2 år har du muligheden for at bytte dit smykke til et helt nyt smykke med en større diamant - og du har frit valg blandt alle designs i vores ombytningsserier. Det nye smykke skal blot koste min. 40% mere end det smykke du startede med. Du får hele din oprindelige købspris retur, idet du kun betaler differencen mellem hvad dit gamle smykke kostede, og prisen på det nye smykke i dag.

Unikke special-kollektioner

Her finder du alt fra rå smykker til mænd i Absolut Gold kollektionerne, eller fantastiske design hjulpet af naturen i New Nordic kollektionerne, som indeholder et væld af smukke designs til hende. Du finder også gaveideer til mænd der elsker mekanik i Absolut Mecanical kollektionerne, eller måske vil kvinderne forelske sig i nogle af de fantastiske Signatur kollektioner, som Designer Jan Jørgensen gennem tiden har skabt.


Udforsk specialkollektionerne her

Vi skaber kun i ædle materialer

Den første smed i verden var guldsmed. Det var han eller hun fordi guld er et helt unedbrydeligt metal og at det derfor også er det eneste metal, som kan findes i naturen i sin rene form, hvor det direkte har kunnet forarbejdes af den første smed, med simple værktøjer, men med stor skønhed som resultet.

Siden har mennesket lært at udvinde metaller, herunder også guld og sølv, som nok er de metaller, der udover deres skønhed også bærer nogle helt unikke egenskaber som andre metaller ikke har. Det er stadig guldet og sølvets fantastiske muligheder for bearbejdning der er nøglen i guldsmedehåndværket. Derfor er det også i disse ædle metaller at Jan Jørgensens kollektioner udføres. Ædelmetallerne ikke alene fantastiske at bearbejde, de er også usædvanligt smukke, og det bliver de ved med at være generation efter generation.

Udforsk de ædle materialer her     
 

Mød designeren

Igennem 35 år har Designer Jan Jørgensen skabt unikke smykkedesigns, med en kompromisløs tilgang til materialer og kvalitet. Smykker designet af Jan Jørgensen er skabt i ædle materialer, for at smykkerne kan holde hele livet, så du kan glædes over at bære dem hver dag. De ædle materialer bliver egentligt bare smukkere med tiden, du vil elske det.

Lige så kompromisløs tilgangen til design er for Jan Jørgensen, er også udførelsen af smykkerne det, for som snart den eneste smykkevirksomhed i Danmark, udføres alle smykkerne på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus.

Jan Jørgensen har gjort en dyd ud af at bevare det fantastiske guldsmedehåndværk i Danmark, og tilmed har han åbnet helt op for alle facetter af det ædle håndværk, ved at åbne hele guldsmedeværkstedet for offentligheden i Blokhus, som samtidigt er Jan Jørgensens Flagshipstore, hvor du finder alle smykke designs.

Se det åbne guldsmedeværksted i Blokhus

Det helt nyindrettede åbne værksted på hele 350 kvadratmeter, er en oplevelse i sig selv, hvor du kan kigge guldssmedene over skulderen medens de arbejder.

Langs væggene i hele værkstedet bliver du guidet rundt i en fantastisk tidslinie, som viser smykkedesigns gennem de mere end 35 år designer Jan Jørgensen har udviklet smykker. Tidslinien guider dig hele vejen igennem værkstedet, hvor du udover smykkerne også kan læse om virksomhedens historie i tidslinien.

Hele det åben guldsmedeværksted er samtidigt Jan Jørgensens flagshipstore, hvor du finder alle Jan Jørgensens kollektioner. Et smukt sted med fokus på guldsmedehåndværket, lige ude i vandkanden ved det vilde vesterhav.


Udforsk flagship store i Blokhus her     
 

Vi kan opfylde dine smykkedrømme

Måske har du en drøm om at få lavet dit helt eget smykke? Eller måske jeres helt egne vielsesringe?Det kan også være forlovelsesringen der skal være helt unik til hende? Mulighederne er mange!

Synes du om Jan Jørgensens smykkeunivers?  Eller er du overbevist om at vores dygtige guldsmede kan hjælpe dig med dine drømme? Så er her et helt unikt tilbud til dig og din kæreste, mand, kvinde eller samlever. I kan nemlig sammen få en skøn tur med et wellness ophold, og samtidigt få udført drømmesmykket.

Mener du at vi kan og skal hjælpe dig/jer så inviterer vi på et gratis hotelophold på det skønne strandhotel i Blokhus, hvor også Jan Jørgensens unikke åbne guldsmedeværksted ligger.