Lad dig inspirere

Velkommen til 100% dansk design og håndværk. Et univers af smykker i den fineste håndværksmæssige kvalitet. Her finder du et væld af både dame- og herresmykker, samt vielsesringe. Lad dig inspirere af guldets varme glød, og diamanternes dragende facetter. Hos os er flid og omhu med håndværket det der opfylder alle smykkedrømme.

 

 

Vielsesringe

Hos Jan Jørgensen har vi muligvis Danmarks største udvalg af vielsesringe. Fælles for dem alle er, at de er formgivet i de bedste materialer, og bliver skabt af vores dygtige og dedikerede guldsmede. Her i vores univers af vielsesringe, finder I inspiration til alt fra enkle og klassiske vielsesringe, til ringe i et mere kraftigt og formfuldendt design.

Diamantsmykker

Diamanter er som bekendt en kvindes bedste ven. I vores univers af diamant-smykker finder du alt lige fra petite øretikker og klassiske vedhæng, til dramatisk store diamant-ringe. Hos Jan Jørgensen er vi altid et skridt foran, og det gælder også for diamanter. Størstedelen af vores designs laves nemlig med både naturlige diamanter og med labgrown diamanter.

Ombytnings-smykker

Diamant-drømme findes i alle størrelser. Også hos os. Med et Jan Jørgensen ombytnings-smykke kan drømmen om en stor diamant sagtens starte med en lidt mindre diamant. Diamanterne i vores ombytnings-smykker kan nemlig vokse over tid. Inden for 2 år har du muligheden for at bytte dit smykke til et helt nyt smykke med en større diamant - og du har frit valg blandt alle designs i vores ombytningsserier. Det nye smykke skal blot koste min. 40% mere end det smykke du startede med. Du får hele din oprindelige købspris retur, idet du kun betaler differencen mellem hvad dit gamle smykke kostede og prisen på det nye smykke idag.

Se vores ombytningssmykker her

Exclusive Collection 

Igennem mere end 30 år, har designer Jan Jørgensen være toneangivende i forhold til nytænkende og formfuldt design med et karakteristisk skandinavisk udtryk. Som tiden er gået er mange af de eksklusive smykker blevet til velkendte klassikere, som bæres af kvinder over hele verden.
Særligt vores Royal Art ring, er et godt eksempel på innovativt design hvor ynde og funktionalitet går hånd i hånd. Og med mere end 30 år på bagen, er den blevet en vaske-ægte dansk designklassikker. Som stadig lever i bedste velgående.
Næsten alle af chefdesignerens kreationer er inspireret af naturen og naturens børn, som altid er spændstige og i bevægelse. I vores Exclusive Collection finder du formfuldendte hjerter med masser af puls og symbolik, og diamant-smykker med velbalancerede proportioner. Du vil til gengæld næppe finde lige linjer og rette vinkler... lige som du heller ikke finder dem i naturen. 

Smykker med naturlige diamanter

Diamanter er vidunderlige. De emmer af mystik og evighed, og funkler med en helt særlig dragende ild som ikke findes i andre materialer.
Fremkomsterne af naturlige diamanter bliver idag færre og færre, og den smukke ædelsten bliver derfor mere og mere eftertragtet og kostbar. Præcist som iskrystaller på en frostklar morgen og sommerblomster på engen, er hver eneste naturlig diamant helt sin egen. Der findes ikke to som er ens, og dermed er hver eneste diamant helt unik.

Se vores smykker med naturlige diamanter her

Smykker med labgrown diamanter

Labgrown diamanter er et forholdsvis nyt fænomen i smykke-verdenen. Efter årtiers forskning, lykkedes det endelig i 2018 at "gro" diamanter i et laboratorie, i så høj en kvalitet, at diamanterne er egnet til smykke-fremstilling. Labgrown diamanter er præcis lige så smukke som naturlige diamanter. Simpelthen fordi materialet er præcis det samme - det er blot diamanternes dannelse der er forskellige. 
Denne nye teknologi har vi naturligvis valgt at tage til os hos Jan Jørgensen. Derfor laves størstedelen af vores smykker laves nu også med labgrown diamanter - også i forskellige farver. Vores smykker laves med hvid, sort, blå og pink labgrown diamanter.          

Se vores smykker med labgrown diamanter her

De ædle materialer

Den første smed i verden var guldsmed. Det var han eller hun fordi guld er et helt unedbrydeligt metal og at det derfor også er det eneste metal som kan findes i naturen i sin rene form, hvor det direkte har kunnet forarbejdes af den første smed, med simple værktøjer, men med stor skønhed som resultet. Siden har menneskerne lært at udvinde metaller herunder også guld og sølv, som nok er de metaller der udover deres skønhed også bærere nogle helt unikke egenskaber som andre metaller ikke har. Det er stadig guldet og sølvets fantastiske muligheder for bearbejdning der er nøglen i guldsmedehåndværket. Derfor er det også i disse ædle metaller som er bærende i Jan Jørgensens kollektioner, de er ikke alene fantastike at bearbejde der er også usædvanligt smukke, og det bliver de ved med at være generation efter generation.