Sølv armbånd til mænd

Velkommen til vores univers af herre armbånd i sølv. Her har vi samlet alle vores herre sølv armbånd, så du kan finde inspiration til dit næste armbånd. Vi fremstiller selv sølvarmbåndene fra bunden af og kan derfor lave dem i flere forskellige størrelser.
Prisklasse:

Diskret og eksklusivt herre armbånd i sølv

Et armbånd i sølv er efterhånden blevet en naturlig og uundværlig del af de fleste mænds garderobe. Det er en diskret og eksklusiv måde at udtrykke personlig stil på. Og så er det en fantastisk gaveidé. Også hvis det er dig selv du køber gave til.

Vores sølvarmbånd består alle af en kæde i enten sort faldskærmsline eller grå dyneema line med forskellige vedhæng på. Begge typer liner er helt ekstremt stærke, og holder til stort set alt, hvad du kan finde på at udsætte dem for. Måske lige på nær en saks… eller en vinkelsliber…

De forskellige vedhæng på vores armbånd er lavet i massivt sterlingsølv. Nogle af dem har vi oxyderet for at gøre sølvet mørkt. Andre har vi kombineret med metallerne ædelstål eller 24 karat rent guld i vores investeringsguldbarre. Kombinationen af forskellige farver og metaller skaber nogen rigtig gode kontraster, som er med til at fremhæve de forskellige materialer.

Det ses tydeligt på vores Absolut Danish armbånd i sølv, med 3 stk. 1 grams investeringsguldbarre. Guldbarrerne er sat i en kassette, eller ramme, af oxyderet sterlingsølv og monteret på enten den sorte faldskærmsline eller den grå dyneema line i valgfri længde.

Oxideringen på sølvet vil blive slidt og på patina, efterhånden som armbåndet bruges. Derved bliver det kun smukkere og mere personligt. På vores Absolut Danish armbånd med møtrikker kan man kombinere metallerne og størrelserne på møtrikkerne i en uendelighed.
 

Ægte sølv armbånd til mænd støbt i Blokhus

Vedhængene i sølv til vores armbånd bliver alle fremstillet fra bunden af på vores skønne værksted i Blokhus i Nordjylland. Vi støber dem på eget støberi efter vores egne originale støbeforme. Er du nysgerrig på hvordan det foregår? Så kig forbi os ved lejlighed, og få en rundvisning i butikken, støberiet og værkstedet.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.