Forlovelsesringe med diamanter

Forlovelsesringe med diamant er noget af det mest klassiske og populære, når det kommer til forlovelsesringe. Diamanten er en af de mest eftertragtede og værdifulde ædelstene,

som symboliserer evig kærlighed og renhed og derfor er oplagt til netop forlovelsesringe og andre designringe. Det er det tidløse og elegante valg, som aldrig går af mode.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

 
Prisklasse:
/
/
...
/

Vælg en forlovelsesring med diamant til din udkårne

Med vores forlovelsesringe med diamant har du rig mulighed for at skræddersy din udvalgte ring, så den passer perfekt til dig eller din udkårne. Vi har blandt andet helt klassiske forlovelsesringe i guld med diamant i hvid, hvidguld med farvede diamanter og meget mere.

 

Der er mange forskellige måder, hvorpå en diamant kan indsættes i en forlovelsesring. Den mest almindelige metode er at sætte diamanten solitært, hvor den er placeret i centrum af ringen og omgivet af en fatning. En anden populær metode er at placere en eller flere diamanter fladt med ringens overflade – det er også det, man typisk betegner som en alliancering. Vores allianceringe fås med en eller flere indfattede diamanter med mulighed for at tilføje flere, fx i forbindelse med store begivenheder i livet. Det er derfor en ring, der kan indeholde meget betydning og symbolik. 

 

Vi tilbyder gratis indgravering af din forlovelsesring med diamant med eksempelvis initialer eller en vigtig dato, så den kan blive endnu mere personlig og betydningsfuld.

 

Stort udvalg af forlovelsesringe med diamant i unikt dansk design hos Jan Jørgensen Smykker

Du finder altid et stort udvalg af forlovelsesringe med diamant i unikt dansk design hos Jan Jørgensen Smykker. Alle vores smykker er lavet med stor passion for materialerne og håndværket.

 

Vi har både forlovelsesringe med diamant, som er naturlige og labgrown – det vil sige, at de er laboratorieskabte, men har de samme kvaliteter som de naturlige blot til en lavere pris. Læs mere om de unikke labgrown diamanter her.


Hvis du efter noget tid ønsker en forlovelsesring med en større diamant end den oprindelige, er vi også behjælpelige med det. Vi tilbyder nemlig ombytning, hvis du vælger en ring med diamant, der er minimum 30 % dyrere end din nuværende.
BLACK WEEKS. Spar 20% på alle smykker fra i dag til 3. dec. 2023.