Vielsesringe i smukke design og skøn kvalitet

Hos Jan Jørgensen finder du flere forskellige vielsesringe i både sølv, hvidguld, guld og ædelstål. Inspireret af den altid foranderlige natur skaber Jan Jørgensen eksklusive design. Find den rette vielsesring lige her på siden. Brug filtreringsmulighederne til at snævre søgningen efter den perfekte ring ind.

Er du i tvivl?  Så find inspiration her.

Prisklasse:
/
/
...
/

Vielsesringene er bæredygtige

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykke-virksomhed i Danmark. Derfor har vi prøvet at gøre det nemt for dig at se, hvor bæredygtige vores smykker egentligt er, ved at tilføje et symbol på hver enkelt vielsesring, som viser graden af bæredygtighed. Du kan se hvilken bæredygtighed symbolerne viser nedenfor. Eller du kan læse alt om hvordan vi arbejder med bæredygtighed her.

Care + 
Care+ er den mest bæredygtige, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og labgrown diamanter, samt i enkelte tilfælde guld og sølv udvundet i Danmark. Care
Care er bæredygtig, for her anvendes genanvendte ædelmetaller og naturlige diamanter, samt i enkelte tilfælde genanvendte diamanter.Neutral
Neutral er når der anvendes ædelmetaller, som vi ikke kan få certificeret som genanvendte. Nogle gange er smykkerne delvist bæredygtige, men vi kan ikke dokumentere dette.


 

Mere om bæredygtige vielsesringe

Jan Jørgensen smykker er nok den mest bæredygtige smykkevirksomhed i Danmark. Det er vi, fordi vi udelukkende udfører vielsesringene i genanvendte ædelmetaller, og ofte også med de miljøvenlige labgrown diamanter. Vi udfører også selv alle vielsesringene på vores eget guldsmedeværksted i Blokhus. Vi kan derfor garantere anvendelsen af det certificerede genanvendte guld og sølv, samt brugen af de miljøvenlige labgrown diamanter, og ofte også genanvendelsen af naturlige diamanter. Samlet anslår vi, at vi med vores bæredygtige tilgang til smykkefremstilling, reducerer CO2 udledningen med mere end 90%.


Vielsesringe i smukke designs

Jan Jørgensen er kendt i den danske guldsmedebranche for sine vielsesringe i et utal af designs. Gennem næsten 30 år har Jan været på markedet med ringe i guld og hvidguld. Kollektionerne med vielsesringe rummer et stort og varieret sortiment af ringe, og til priser så alle kan være med.


Guld vielsesringe

Traditionelt har der været brugt guld til vielsesringe, og det ædle og smukke metal har også en række fordele mht. holdbarheden ud over, at det er smukt.

Jan Jørgensen holder selv meget af guld, det har en smuk glød og er godt at arbejde i. Kombineret med diamanter og hvidguld kommer der et utroligt liv i ringene. 14 karat guld er en meget slidstærk legering, som samtidig er så guldholding, at ringene bevarer deres smukke glød/og farve - derfor er alt guld fra Jan Jørgensen i min. 14 karat.

Der er mange vielsesringe i guld i kollektionerne - helt fra smalle ringe på 3 mm til brede og kraftige ringe på 8 mm. Der er ringe med mønstre, med diamanter, de fleste kan fås i både runde og i den særlige ergonomiske "quatro-form" - mulighederne for et guld design, som du kan lide, er rigtig mange.

Holdbarheden, og muligheden for at ændre din ring i størrelse, er perfekt, når vi taler om guld. Din guldring kan derfor holde hele livet - og mere til, og tilpasses når behovet evt. opstår.
Se alle vores vielsesringe i guld.


Vielsesringe i sølv

Mange mennesker holder af den hvide farve, som både sølv og hvidguld har. Sølvets fordel er, at det er mere tilgængeligt prismæssigt end hvidguld.

Sølv er et ædelt metal, der er lidt mere blødt end guld, og det betyder at sølv lettere får lidt patina end guld gør. Sølv slides på en anden måde og det tager Jan Jørgensen højde for i sine design, når han designer sølv vielsesringe. 925 sølv er en meget ren legering sølv, og det er den, vi bruger. Stadig kan sølv anløbe, dvs. blive sort når det ligger uden at blive brugt. Hvis dette skulle ske, er der mulighed for at kunne pudse sølvet op igen.

Jan Jørgensen har lavet nogle kraftige sølv vielsesringe, som er belagt med 24 karat guld og isat brillanter, for Jan synes, der skal være lidt kontrast og spil i ringene. Sølv kan ændres i størrelse, og det er jo en fordel gennem livet. Se alle vores vielsesringe i sølv.


Vielsesringe i hvidguld

Hos Jan Jørgensen finder du også et bredt udvalg af både vielsesringe i hvidguld. En vielsesring i hvidguld har mange muligheder - skal den være enkel og uden diamanter, skal den være med diamanter, eller skal der være et mønster derpå. Mulighederne er mange, og der er stor mulighed for at kunne finde lige præcis de vielsesringe i hvidguld, I drømmer om.

Vi designer og laver selv smykkerne på vores værksted i Blokhus - hvor der også er butik, som I kan komme og besøge, når jagten på vielsesringe i hvidguld går ind. Vielsesringene i hvidguld kommer i mange forskellige design. Gå på opdagelse i udvalget og find lige præcis den ring i hvidguld, der passer til jer.
Se alle vores vielsesringe i hvidguld.

 

Vielsesringe med ergonomisk eller klassisk form

Du kan frit vælge, om du ønsker vores specielle ergonomiske pasform "quatro" eller den mere traditionelle runde form. Vores fingre er faktisk ikke helt runde, og derfor sidder den firkantede ring utroligt godt på enhver finger, og især er der en fordel, når der sidder en stor diamant i toppen af ringen, for i quatro-formen vil den forblive øverst og ikke dreje ned til en af siderne pga. tyngdeloven som ved en rund ring.

Der er større håndværksmæssige udfordringer i at lave "quatro" formen, derfor er der et tillæg på prisen ved valget af denne. Vi er en af de få leverandører, der tilbyder denne ringform, og vi har valgt det, fordi vi gerne vil give jer nogle valgmuligheder, så I kan vælge den perfekte løsning til jeres behov.


Største eller smukkeste diamant

Der er også frit valg mellem to fine diamantkvaliteter. Du kan vælge den største til prisen eller den flotteste til prisen, enten en kvalitet som er TW.VVS - og utrolig smuk, eller en lidt lavere kvalitet W-TC/SI hvor du så kan få en fin og større diamant til prisen.

Vi synes, du fortjener at have et valg omkring brillantkvalitet, derfor har vi besluttet at handle med de to forskellige kvaliteter, som begge er særdeles gode diamanter. Igen kan du også skifte mellem kvaliteterne, hvis du føler, det er tid til et skifte. Så kan du måske ønske at skifte fra W-TC/SI til en TW.VVS, og det kan gøres indenfor de to år mod at betale en merpris på min. 30%.


Sport eller arbejde? Ring i kæde

En del af ringkollektionen er lavet, så muligheden for at bære vielsesringen om halsen er indbygget i designet, men du kan i alle ringene få lavet, så du kan bære ringene på en smuk måde om halsen.

Der er flere forskellige måder, hvorpå ringen kan hænge i en kæde omkring halsen. På den måde kan du altid have din vielsesring på dig, uden den nødvendigvis skal sidde på fingeren.


Design selv jeres vielsesringe

Hvis I drømmer om at kunne designe jeres egne vielsesringe, så kan vi hjælpe jer med at få drømmen til at gå i opfyldelse. Sammensæt jeres egne ringe med materiale, sten, overflade, farve med mere. Kontakt os på telefon eller mail, og lad os tage en snak om, hvilke personlige touch I kunne tænke jer på jeres vielsesringe.

Det er rart at have indflydelse på de ringe der skal binde jer sammen i ægteskabet, og derfor kan I ønske og med-designe jeres ringe så I bliver helt tilfredse med dem, og så de er helt unikke og kun jeres. Måske vil I have en anden sten i ringen, en større eller mindre sten i, et mønster med diamanter, en anden overfladebehandling el. lign., og det kan vi næsten altid hjælpe jer med. Jan Jørgensen kan også tegne skitser eller lave et helt særligt design, hvis det er ønsket.


Mulighed for at ændre størrelsen på vielsesringen

Det vigtigste er, at din/jeres ring altid passer, og der har vi i både designet og i brugen af materialer, uanset om det er guld, sølv eller stål, tænkt på, at vi altid skal kunne ændre ringstørrelser, så du også om 20 år kan få ændret ringen til lige din størrelse.

Det er meget elementært og ganske hyppigt, at vores kroppe ændrer form med alderen - også vores fingre, og derfor er det af stor betydning, at du har valgt et design og et materiale, der lader sig forandre/ændre i størrelse - og det har vi sørget for at tænke på, så du kan trygt vælge smykker fra Jan Jørgensen, de er klar til at kunne omforandres og glæde dig livet igennem.


Minder og begivenheder i hendes vielsesring

Alle vielsesringene er udført af guldsmede på vores danske værksted og derfor kan vi også altid tilføje en ekstra diamant i hendes ring. Det er jo heldigvis begivenheder i livet af stor og glædelig betydning, det kunne være at der er kommet et barn til verden, eller et næste barn, at der er en rund dag at fejre eller en anden stor begivenhed, som I vil mindes. Det kan I vælge at gøre ved at tilføje diamanter i vielsesringen.