//Official Store//

KURV
0 kr.

Generelt om vielses-ringene:

Jan Jørgensen er kendt i den danske guldsmedebranche for sine forlovelses- og vielsesringe i et utal af designs. Gennem næsten 20 år har Jan været på markedet med ringe i guld, sølv/guld, sølv med 24 karat guld, og senest også en række spændende ringe i stål. Kollektionerne med forlovelses- og vielsesringe rummer et stort og varieret sortiment af ringe, og til priser så alle kan være med.


 

Guldringe

Traditionelt har der været brugt guld til vielesringe, og det ædle og smukke metal har også en række fordele mht. holdbarheden, ud over at det er smukt.

Jan Jørgensen holder selv meget af guld, det har en smuk glød, er godt at arbejde i, og kombineret med diamanter og hvidguld kommer der et utroligt liv i ringene. 14 karat guld er en meget slidstærk legering, som samtidig er så guldholding at ringene bevarer deres smukke glød/farve - derfor er alt guld fra Jan Jørgensen i min. 14 karat. 

Der er mange forlovelses- og veielsesringe i kollektionerne, helt fra smalle ringe på 3 mm til brede og kraftige ringe på 8 mm. Der er med mønstre, med diamanter, de fleste kan fås i både runde og i den særlige ergoniske "quatro-form" - mulighederne for et guld design som du kan lide er rigtig mange.

Holdbarheden, og muligheden for at ændre din ring i størrelse, er perfekt når vi taler om guld. Din guldring kan derfor holde hele livet, og mere til, og tilpasses når behovet evt. opstår.

Sølvringe med 24 karat guld

Mange mennesker holder af den hvide farve som både sølv og hvidguld har. Sølvets fordel er at det er mere tilgængeligt prismæssigt end hvidguld.

Sølv er et ædelt metal, der er lidt mere blødt end guld, og det betyder at sølv lettere får lidt patina end guld gør. Sølv slides på en anden måde og det tager Jan Jørgensen højde for i sit design. 925 sølv er en meget ren legering sølv og det er den vi bruger. Stadig kan sølv anløbe, dvs. blive sort når det ligger uden at blive brugt. En oppudsning er så heldigvis mulig.

Jan Jørgensen har lavet nogle kraftige sølvforlovelses-/vielses-ringe, belagt med 24 karat guld, og isat brillanter, for Jan synes der skal være lidt kontrast og spil i ringene. Sølv kan ændres i størrelse, og det er jo en fordel igennem livet.

Ædelstålringe

Ædelstål er et let og stærkt materiale. I mange år har man brugt stål i mange brancher og industrier. Først i de senere år har vi fået øjnene op for at det også er smukt til fremstilling af smykker.

Jan Jørgensen har lavet nogle spændende ringe, med flotte mønstre og isat diamanter. Den rare firkantede form, som vi kalder quatro, kan også laves i stålringene, så ringene er behagelige at have på.

I ædelstålet kan der laves meget spinkle og elegante ringe, lige som i guld, men fordelen er at prisen på stålet er lavere end både guld og sølv. Normalvis er det ikke muligt at ændre stål i størrelse, men Jan Jørgensens kollektion er så håndværksmæssig godt lavet, at vi tilbyder denne service som en af de få virksomheder i branchen.

Ergonomisk eller klassisk form

Du kan frit vælge om du ønsker vores specielle ergonomiske pasform "quatro"  eller den mere traditionelle runde form.

Vores fingre er faktisk ikke helt runde og derfor sidder den firkantede ring utroligt godt på enhver finger, og især er der en fordel når der sidder en stor diamant i toppen af ringen, for i quatro-formen vil den forblive øverst, og ikke dreje ned til en af siderne pga. tyngdeloven som ved en rund ring.

Der er større håndværksmæssige udfordringer i at lave "quatro" formen, derfor er der et tillæg på prisen ved valget af denne. Vi er en af de få leverandører der tilbyder denne ringform, og vi har valgt det fordi vi gerne vil give jer nogle valgmuligheder, så I kan vælge den perfekte løsning til jeres behov.

Største eller smukkeste diamant

Der er også frit valg mellem to fine diamantkvaliteter. Du kan vælge den største til prisen eller den flotteste til prisen, enten en kvalitet som er TW.VVS  - og utrolig smuk, eller en lidt lavere kvalitet W-TC/SI hvor du så kan få en fin og større diamant til prisen. 

Vi synes du fortjener at have en valg omkring brillantkvalitet, derfor har vi besluttet at handle med de to forkellige kvaliteter, som begge er gode diamanter. 

Igen kan du jo også skifte mellem kvaliteterne, hvis du nu er så heldig at komme til flere penge end du havde forventet, så kan du måske ønske at skifte fra W-TC/SI til en TW.VVS, og det kan gøres indenfor de to år mod at betale en merpris på min. 30%.

Sport eller arbejde? Ring i kæde

En del af ringkollektionen er lavet så muliheden for at bære vielsesringen om halsen er indbygget i designet, men du kan i allle ringene få lavet så du kan bære ringene på en smuk måde om halsen.

På billedet kan kæden gå gennem hjerterne i ringen og dermed hænge pænt om halsen, men vi kan også i alle andre ringe lave små huller til kæde, så ringen hænger som et fint smykke, hvis f.eks. du har et job eller en sport hvor ring på fingeren kan være et problem.

Et puslespil, design selv

Ønsker du din helt personlige ring så kan du sammensætte lige de farver og overflader du ønsker, vi kan komme langt på tlf. og med mail  for at forstå dine ønsker, ofte koster det ikke ekstra at lave lige "jeres drejning" på ringene.

Det er rart at have indflydelse på de ringe der skal binde jer sammen i ægteskabet, og derfor kan I ønske og med-designe jeres ringe så I bliver helt tilfredse med dem, og så de er helt unikke og kun jeres.

Måske vil I have en anden sten i ringen, en større eller mindre sten i, et mønster med diamanter, en anden overfladebehandling el. lign. og det kan vi næsten altid hjælpe jer med. Jan Jørgensen kan også tegne skitser eller lave et helt særligt design hvis det er ønsket. 

Vigtigt... for dig (jeres ringstr.)

Det vigtigste er at din/jeres ring altid passer, og der har vi  i både designet, og i brugen af materialer (uanset om det er guld, sølv eller stål) tænkt på at vi altid skal kunne ændre ringstørrelser, så du også om 20 år kan få ændret ringen til lige din størrelse.

Det er meget elementært og ganske hyppigt at vores krop ændrer form med alderen, også vores fingre, og derfor er det af stor betydning at du har valgt et design og et materiale der lader sig forandre/ændre i størrelse - og det har vi sørget for at tænke på, så du kan trygt vælge smykker fra Jan Jørgensen, de er klar til at kunne omforandres og glæde dig livet igennem.

Minder, begivenheder i hendes ring

Alle vielseringene er udført af guldsmede på vores danske værksted og derfor kan vi også altid tilføje en ekstra diamant i hendes ring.

Det er jo heldigvis begivenheder i livet af stor og glædelig betydning, det kunne være at der er kommet et barn til verden, eller et næste barn, at der er en rund dag at fejre eller en anden stor begivenhed som I vil mindes. Det kan I vælge at gøre ved at tilføje diamanter i vielsesringen.

På billedet ses de såkalde nedstukne forrivninger, brillanter der er lagt ned i guldet med en lille guldkant trukket ind over diamanten så den bliver på sin plads. Det giver en smuk effekt at de små funklende sten sidder og stråler i ringen.

    

GRATIS Levering & RETUR

Alle bestillinger bliver sendt forsikret, og med Post Danmarks registrerede pakker. Med pakken følger en forudbetalt returlabel så du altid kan retunere indenfor 14 dage. Vores normale leveringstid er 24-72 timer, direkte til døren. På specielle bestillinger er leverings-tiden 4-6 hverdage.

Gratis prøvesmykke

Som noget helt unikt tilbyder vi gratis prøvesmykker, som vi sender direkte til din dør. På den måde kan du mærke og prøve smykkerne inden du køber. Der medfølger samtidig en gratis fingermåler du frit kan beholde. Der er ingen bindinger eller gebyrer, og vi betaler endda returfragten.

Live Kundeservice

Vores professionelle kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig i vores åbningstid. Du er mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Vi bestræber os altid på at svare dig hurtigst muligt.