Udforsk Match vielsesringene

Match Collection er, som ordet siger, et match mellem bruden og gommen. Elegant underspillet design, hvor samhørigheden bliver tydelig, når ringene kommer tæt på hinanden.

 
Match Function forlovelsesringe, er designet unikt med henblik på at være det perfekte sæt ringe til vielse fås i 14 karat guld

Match Function vielsesringene.

Vielsesringene Match Function er nytænkende og fantastiske. Vielsesringene er formet med unikke hjerteformet huller. Det smarte ved dette er, at det giver flere funktionaliteter, hvor ringen både kan bæres på fingeren men også om halsen i en kæde. Det er kombinationen af romantik og funktion i et.

Match Mirror vielsesringene i 14 karat hvidguld eller guld, perfekt til hende

Match Mirror vielsesringene.

Som alle vielsesringene i Match kollektionen er det helheden af begge vielsesringene, som skaber kærlighedssymbolet. Hver af vielsesringene har noget fra hinanden. I Match Mirror er det spejlingen, som viser samhørigheden. Hvis ringene sættes sammen skabes der en smuk og unik firkant, som er et symbol på den evige kærlighed. Som ved alle andre vielsesringe, er du sikret topkvalitet.

Match Heart er særligt designede vielsesringe med hjerter fremstillet i Danmark

Match Heart vielsesringene.

Match Heart er ingen undtagelse, når det kommer til det fantastisk design, og den hyldest som det giver kærligheden. Vielsesringene er formet, så hver ring har en halvdel af hjertet. Sættes de sammen former det et komplet hjerte, som er symbolet på troskab og kærlighed. Dame vielsesringen fås med en diamant.

De billige vielsesringe Match Duo er det perfekte sæt ringe som fås i både guld og hvidguld

Match Duo vielsesringene.

Rustikke vielsesringe Match Duo. Disse vielsesringe har hjertet formet i sig, hvilket gør, at det er både harmonisk og romantisk. Det moderne design gør, at vielsesringene kan bæres om halsen og på fingeren. Vælg mellem 14 ct. guld eller hvidguld. 

Match watch forlovelsesringene med 36 unikke diamanter

Match Watch vielsesringene.

Match Watch vielsesringene er lavet så de matcher med uret. Selvom mange synes, at diamanter kun hører til i dameringen, så byder Match Watch på diamanter i herre ringen, hvilket giver et ekstra flot udtryk på kærlighedssymbolet, som diamanten står for. Vielsesringene fås med forskellige guldfarver, så du kan kombinere hvidguld og guld.

Match Line billige vielsesringe med elegante streger i særpræget dansk design

Match Line vielsesringene.

Match Line vielsesringene er et unikt par vielsesringe, hvor det igen er helheden af vielsesringen, som skaber symbolet på kærligheden. Hver vielsesring har en del af hinanden, og vidner om samhørigheden mellem kærligheden og troskab.