Udforsk Absolut Gold Collection.

Maskuline smykker, som er uopslidelige, og fyldt med det pureste investeringsguld.

 

Absolut Gold halssmykker.

Absolut Gold halssmykket, en distinkt del af den moderne mands garderobe. Dette er ikke bare et tilbehør; det er et statement, der kombinerer ren 24 karat guld med et design, der er lige så imponerende som det er værdifuldt, med en solid guldbarre, omhyggeligt indrammet i en udsøgt kassette.

Absolut gold armbånd.

Nyd en fusion af luksus og funktionalitet med Absolut Gold armbåndet, en stærk statement til den moderne mand. Dette design er mere end et smykke; det er en investering, der bæres med stolthed. Centralt i dette stykke er en ægte 24 karat guldbarre, sikret inden i en kassette af enten strålende guld eller stilrent sølv.

Absolut gold investeringsguldbarrer.

Som noget helt særligt kan du hos Jan Jørgensen køber rigtige og godkendte investeringsguldbarrer. De ægte investeringsguldbarrer er, lige som "Vestasaktier", helt momsfrie. Dvs. du betaler kr. 0,- i moms når du erhverver en investeringsguldbarre.

Investeringsguldbarrene fra 1,00 -10 gram indgår i vores elegante smykkeløsning, hvor du udover investeringen, som også her er momsfri, kan bære et smykke, hvor guldbarren altid kan sælges igen, og det er typisk til en højere pris end du erhvervede den til.

Vil du for alvor investere i momsfrie guldbarrer, skal du op i vægt på guldbarrene, start f.eks. med 20 gram, det kan forrente sig. Vi sælger guldbarrer fra 1,00 gram til 100 gram. Og det er en fantastisk gaveidé, hvor den heldige modtager jo får en gave, der kan blive mere og mere værdifuld.

Absolut gold uopslidelige liner.

Da designer Jan Jørgensen påbegyndte designarbejdet med smykker til mænd, var der et ufravigeligt krav. Nemlig at smykkerne skulle kunne holde til at blive brugt hver dag, og at det aldrig skulle være nødvendigt at tage smykkerne af, hvad enten det er for at gå i bad, svømme, dyrke sport eller lave havearbejde etc. Kort sagt smykker til mænd skal kunne holde til alt.

De ædle metaller i smykkerne har egenskaberne, de holder sig altid smukke og er meget slidstærke. Udfordringen var så at finde kæder til smykkerne, som er uopslidelige og samtidigt kunne virke som låse for guldbarrene. Det var nødvendigt at kigge ud i andre brancher, for at finde et uopslideligt materiale. Valget var ret nemt, fordi der næppe er et materiale der stilles større krav til end ægte faldskærmsliner, og de liner som holder en kitesurfer. Disse liner er ufatteligt stærke og slidstærke, og så tilfører de også et behageligt og elegant udtryk til smykkerne.